Witam,
Jak możecie to napiszcie gdzie i mniej więcej za ile można zrobić wszelakiego rodzaju kursy np. prawo jazdy, koparki, widlaki, ustawianie rack’ów itp. dosłownie wszystkie myślę że każdemu się może przydać 🙂
Prawo jazdy to zalezy od tego ile ci sie zejdzie – ile lekcji trzeba wykupic (1 lekcja mniej niz 20 funtow ne bedzie kosztowac, chyba ze sie kupuje hurtowo, to moga byc znizki).
O reszcie nie wiem 😉
PROPONUJE CI ZADZWONIC DO SZKOLY JAZDY DIAMAR GOSTEK CI WYTLUMACZY WSZYSTKO JAK TO DZIALA OD PODSTAW DUZO POMAGA BEZINTERESOWNIE A MOWIMY TUTAJ O PRAWKU.
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
zawalisty wrote:
PROPONUJE CI ZADZWONIC DO SZKOLY JAZDY DIAMAR GOSTEK CI WYTLUMACZY WSZYSTKO JAK TO DZIALA OD PODSTAW DUZO POMAGA BEZINTERESOWNIE A MOWIMY TUTAJ O PRAWKU.
Ja ostatnio ukończyłem szkolenia dla menedżerów polecam takie szkolenia, naprawde dużo mnie nauczyły i wiem że dzięki nim mogę lepszą pracę znaleźć, jak dla mnie świetna sprawa.
Ja proponuję szkolenie które pozwoli nam rozwinąć skrzydła. Można rozwijać karierę. Jeśli posiadamy kursy takie jak marketingowe czy kursy negocjacji to każdy pracodawca spojrzy milszym okiem. Ja korzystałam z takich kursów. Na stronie negocjacje szkolenia high5 macie mnóstwo ofert. Zajrzyjcie bo naprawdę warto. Polecam serdecznie.
Autor
Wpisy
Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
<a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.