Strona główna Działy Babski kącik Mesoterapia beziglowa lub igłowa – szukam salonu w Leeds

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    nina225
    Członek

sprawdz priv

Kat.dola29
    Participant

Nina225 chyba nie dostałam żadnej wiadomości od Ciebie na priva. Czy mogłabys ja wysłać jeszcze raz? Bardzo dziękuje 🙂

Kajaleeds125
    Participant

Mialam robiony ten zabieg jakis rok temu, nie slyszlama nic , ze polecany jest dopiero od 28 roku zycia, :), mam 26, zabieg wplynal na moja skore twarzy rewelacyjnie, zamierzam go powtorzyc za jakis czas 🙂
    rezultaty, zobaczylam dopiero po jakims 1,5 miesiaca od oszczykiwania, buzia nawilzona, pelna, bez przebarwien! Cos wspanialego!! :),
    wykonnywalam go w polsce, koszt to 300 zl za jedna ampulke, a mialam ich 3, wiec calosc 900 zl :), w 2 tygodniowych odstepach 🙂
    Jesli znajdziesz jakies informacje, odniosnie wykonywania tego zabiegu w Leeds, bede wdzieczna za info 🙂

mimim
    Participant

Na jakim efekcie Ci zależy? Jezeli chcesz zmniejszyc widocznosc cellulitu, to duzo skuteczneijszy (i tanszy) jest masaz banka chinska.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.