Strona główna Działy Dziecko Prezent dla dziecka

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kunegunda
    Participant

dziecko 10lat ma swoje zdanie zapytaj sie dziecka

achna
    Participant

a jak na moje pytanie zbyt ogolne, bo duzo zalezy od plci tego 10latka, od tego czy to Twoje dziecko, czy np chrzesniak albo dziecko kolegi na ktorego urodziny zostales zaproszony i od tego czy wiesz cokolwiek o zainteresowaniach tego dziecka. A przede wszystkim wszystko zalezy od tego ile zamierzasz na to wydac 🙂

news4u
    Członek

może jakiś nowoczesny smartfon ? 😛
    _________
    Aktualna gazetka biedronka[/url]

Mufinek
    Członek

Polecam to co ja zawsze lubiłem – a więc różnego rodzaju klocki, w szczególności Lego Technic 🙂

Sandgirl
    Członek

Ksiazke 🙂

oleksmalczyk
    Członek

Ja polecam puzzle w 3D i wspomniane wyżej klocki lego. Zresztą samemu można przy nich spędzić miło czas. Popularne wśród młodzieży w dzisiejszych czasach są również gry planszowe ale tutaj trzeba rozejrzeć się. Ja zawsze kupuję bajki na DVD bo mój siostrzeniec masowo bajki ogląda 🙂

monitoring poznań[/url]

ciastko
    Participant

zabawka, taka jak np klocki lego :p

seloneba02
    Członek

Myślę, że dobry prezentem będzie pościel dla dzieci disney[/color:e9c56694e6]. Ładne, z ulubionymi postaciami i w dodatku to praktyczny prezent, a nie zabawka, która za chwilę będzie zalegać na półce.

malaala
    Participant

To zależy od tego czy to dziecko to chłopczyk czy dziewczynka. Dla chłopczyka może takie autko?
    [img:63a2d8b347]http://img35.staticclassifieds.com/images_tablicapl/195215585_1_644x461_autko-zdalnie-sterowane-audi-r8-idealne-na-prezent-nowe-ustron.jpg[/img:63a2d8b347]

A dla małej damy może jakiś ciekawie oprawiony pamiętnik?

[img:63a2d8b347]http://art-madam.pl/zdjecie/notes-z-kolibrem-pamietnik-zpiski,wrlybmxglszrnbrz.jpg[/img:63a2d8b347]

Falkon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    DaniellRozenek wrote:

smartfon dla 10 latka to chyba przesada 🙂

Dlaczego przesada w Polsce to już norma, zresztą to się chore zrobiło dzieciaki zamiast mieć dzieciństwo to biegają z komórkami, albo nawet nie biegają bo się tylko w nie patrzą. W innym temacie ktoś pisał o księgarni może to jest jakaś dobra opcja? Na szybko przejrzałam ich stronę www – tutaj[/url] i jest sporo książek dla dzieci.
    Może to głupie, ale syn mojego brata (12 lat, 3 lata w Anglii) sam ciągnie do wszystkiego co Polskie.

Fifona
    Participant

Książka, puzzle, jakaś gra, gdzie trzeba pomyśleć bądź jakieś akcesoria sportowe. Ja nie pytałabym się dziecka co chce, dlatego, że nie byłaby to już niespodzianka.

adik356
    Participant

Ja bym coś bardziej rozwijającego kupiła. Może jakiś zestaw do majsterkowania albo ogrodu? O takie mini drzewka owocowe są fajne: http://florexpol.eu/365-minidrzewka-owocowe Można coś skompletować i dziecko będzie mieć radochę przy takich pracach, to na pewno 🙂

ibnoss
    Participant

Może jakieś kocyki dla noworodka ciepłe[/color:2e32870816][/url]? To się zawsze przyda. Lepiej kupić praktyczny prezent niż jakiś badziew.

jmat
    Participant

Też jestem zwolennikiem praktycznych prezentów. Takie zabawne też są fajne, ale niekiedy ktoś się spodziewa czegoś bardziej przydatnego. Pomysł z kocykiem podoba mi się 🙂

RainbowSniper
    Członek

Stawiam zawsze na zabawki, które rozwijają i są zgodne z zainteresowaniami dziecka. Może podpytaj, co by się dziecku przydało?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.