Strona główna Działy Dziecko Mamuski na macirzynskim-z okolic oakwood,harehills

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    olcik6
    Członek

Witam,

Zbieramy mini grupe polskich mam z polnocnego Leeds na wypady spacerowe (o ile warunki na to pozwola) lub domowe kawki z maluchami.
    Roundhay Park bardzo chetnie, skontaktuj sie ze mna na priv to wymienimy sie numerami i moze zaplanujemy jakis spacer 🙂

Pozdrawiam

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    motylek2013 wrote:

Czesz Dziewczyny
    Jestem aktualnie na macierzynskim ,mam 30 lat i wychowuje swoja 5 miesieczna coreczke jest nam bardzo smutno tak samym caly czas wychodzic na spacerki.Pewnie jest duzo dziewczyn co siedza w domu ze swoimi pociechami i tez nie maja z kim sie spotkac tak jak ja 🙁 .Szukam zwariowanych kolezanek z poczuciem humoru takich jak to sie mowi do tanca i rozanca,lubiacych wypady nad morze,spacerki ,dobre jedzenie, zakupy grilowanie i drinki z parasolka 😆 Nasze maluch juz od malego powinny miec stycznosc z innymi dziecmi.Piszcie do mnie nie wstydzcie sie dla to tez pierwszy i odwazny krok ze daje ten post 🙂 mozemy sie spotkac ktoregos dnia w Roundhay park albo gdzie indziej pozdrawiam wszystkich 😳

Ja mam 4 miesieczna dziewczynke wiec chetnie sie spotkam z Toba czy tez w grupie o ktorej wspomniala Olcik6 🙂 A w ktorej czesci Leeds mieszkasz? Co do kontaktow z innymi dziecmi to ja polecam grupy typu 'mums & toddlers’, 'playgroup’ etc. w lokalnych children centres i innych instytucjach, a wczoraj bylysmy na spiewaniu: 'rhyme time’ w bibliotece, bylo mnostwo dzieci w roznym wieku, instrumenty i wspolne spiewanie! Na tej stronie jest fajna wyszukiwarka grup w Leeds:

http://www.familyinformationleeds.co.uk/catSearch.aspx?s=UChildcareSearch

A tutaj wszystkie spotkania w roznych bibliotekach, jest tez czytanie:

[img:a7fec9ee71]http://www.leeds-manchester.pl/forum//upload_img/miniaturki/IMG_525cf207d10137518.jpg[/img:a7fec9ee71]

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.