Strona główna Działy Hobby gry online

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    andrzejpawlowski
    Participant

Ja tam lubię pyknąć w Fifę na xboxie 🙂

krótkie sukienki młodzieżowe[/url] – to jest to co lubię, tak bardzo lubię projektować ubrania. Jako młody chłopak miałem już smykałkę do materiału i to właśnie wtedy babcia nauczyła mnie jak sie zabrać za szycie wielu rzeczy. To jej zawdzięczam to ze dziś mogę szyć w wolnym czasie 😉

qscesz125
    Członek

gra może ktoś w plemiona albo the west?

Brummie
    Participant

Ja niestety nie mam czasu na taką rozrywkę. 😕

jjoko93
    Participant

Może popytaj znajomych w tej kwestii? To jest naprawdę bardzo dobre źródło informacji 🙂

Tymoteusz1
    Członek

Zgadzam się. Zresztą jak bedziesz grał ze znajomymi w ten same gry, to będzie to dla Ciebie dodatkowo fajna motywacja 😉 Jeśli nie wiesz, jak zabrać się za to pod kątem technicznym, to zajrzyj sobie do http://gameplatform.pl/jak-dodac-gre-do-konta-uplay/ Tam masz wszystko wyjaśnione krok po kroku.

marlcis
    Członek

A ja sobie pogrywam w Drakensang Online, ktoś jeszcze z tego forum w to gra? 😀

luca
    Participant

Sama również grywam sobie online. NIe mam czasu na jakieś skomplikowane gry komputerowe, ale czasami mam chwilę wolną w robocie kiedy nie mam niczego innego do robienia.I wtedy włączam sobie jakąś krótką gierke.

Preferuję gry logiczne. Lubię również układanki typu Mahjong http://www.gierki.org/kategoria/gry-mahjong/ . Które mają swoje plusy Na przykład zauwązyłam,że po jakimś czasie grania w takie układanki poprawiło sie moje logiczne myslenie. I spostrzegawczość.

Aldia
    Participant

Z czasem to, co miało być zabawą przekształca szybowym w obsesję konieczność najważniejszą sprawę w życiu. Hazardziści często fantazjują wtedy o swoich wielkich wygranych. powtarzają sobie, że grają Nie tylko dla siebie, ale też dla bliskich. Niestety taka osoba uzależniona nie kontroluje siebie dlatego też warto porozmawiać z osobą uzależnioną by jednak zdecydowała się na leczenie na przykład ośrodku Wiosenna.

marianmusil
    Participant

Miluji online hry! Já osobně jdu na http://vyherni-automaty.net/ a trávím tam téměř veškerý svůj volný čas. Jsem velmi rád, že tímto způsobem mohu vydělávat slušné peníze bez namáhání, takže je to v pohodě koníček.

Aldia
    Participant

Od hazardu uzależniają się Mężczyźni i kobiety młodszy i starszy Nie ma tutaj żadnych dla nic wiekowych kogo to dotyka. by wyjść z tego uzależnienia jest równie trudno jak uzależnienia od alkoholu czy narkotyków. potrzebna jest kilkutygodniowa terapia ośrodku Wiosenna a potem spotkania w grupach wsparcia.

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.