Strona główna Działy Nauka Colleg jezykowy,lekcje wieczorne- POMOCY

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    triszi2906
    Członek

Od 2 tyg dzwonie po councilach i umawiam sie na jakies testy na ESOL ale zaden nie ma lekcji wieczornych..pracy nie rzuce ,chcialem isc na wieczorowy platny ale nikt nic nie wie ,nic nie slyszal tragedia jakas !!!!!!!!!!!jakby ktos cos wiedzial o kursie ,collegu wieczorowym bede wdzieczny..dodam ze mieszkam na salford

poleman
    Członek

Zapytaj w Leeds City College, w centrum na Armley oni na pewno maja zajecia wieczorem 6-9…i nie wiem na pewno ale chyba tez w Park Lane College

agaagaaga3
    Participant

Jak sie juz czegos dowiesz to prosze o info na prv.ja tez postaram sie czegos dowiedziec i wrazie czego dam znac.

jozephe
    Participant

Jeżeli będziecie coś wiedzieć to dajcie znać na ogółu

Sandgirl
    Członek

Leeds City College ma lekcje wieczorowe – ja na takie chodzilam kilka lat temu. Ale nie wiem czy nie jest za pozno zeby zaczac nauke w tym roku – przynajmniej w tym college’u co ja do niego chodzilam (byly Leeds College otf Technology, teraz Leeds City College Technology Campus)

Malgon
    Participant

Triszi chyba pyta o Manchester???
    W kazdym colelgu, w ktorym jest ESOL, sa wieczorne kursy.
    Ja akurat ucze w Huddersfield w Kirklees College I tez mamy, trzeba zadzwonic I sie zapisac (przypuszczam,ze na waiting list bo z reguly juz sa pelne grupy, ale raz na jakis czas robi sie dobor…) powodzenia

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.