Strona główna Działy Hobby Zarabianie jako hobby?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    robertos1987
    Członek

Czy traktujecie dodatkowy zarobek, a raczej zarabianie jako hobby? Jeśli tak to w jaki sposób zarabiacie po za pracą? 🙂

SANG
    Członek

Jeżeli chcesz zarabiać na Hobby to powiem tobie że musisz bardzo długo to robić. ja po części oszczędzam na swoim, a na innych wydaję masę pieniędzy

matoo
    Członek

Ja lubię komputery i internet. Zawsze interesowało mnie pozycjonowanie stron i zarabianie na programach partnerskich. Bardzo długo uczyłem się i podpatrywałem innych. W końcu trafiłem na właściwych ludzi z dobrymi pomysłami. W necie jest bardzo ciężko, jeśli działasz sam, bo konkurencja jest ogromna. Teraz po pracy na etacie, wieczorem zasiadam do kompa i pracuję, kiedy chcę i ile chcę. Zawsze jest dodatkowy pieniądz.

robertos1987
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    SANG wrote:

Jeżeli chcesz zarabiać na Hobby to powiem tobie że musisz bardzo długo to robić. ja po części oszczędzam na swoim, a na innych wydaję masę pieniędzy

Nie zarabiać na hobby tylko czy traktujemy zarabianie jako hobby ;]

robertos1987
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    matoo wrote:

Ja lubię komputery i internet. Zawsze interesowało mnie pozycjonowanie stron i zarabianie na programach partnerskich. Bardzo długo uczyłem się i podpatrywałem innych. W końcu trafiłem na właściwych ludzi z dobrymi pomysłami. W necie jest bardzo ciężko, jeśli działasz sam, bo konkurencja jest ogromna. Teraz po pracy na etacie, wieczorem zasiadam do kompa i pracuję, kiedy chcę i ile chcę. Zawsze jest dodatkowy pieniądz.

Ja pracuję na etacie (8h dziennie) a pod wieczór bawię się w program partnerski, znam taki który płaci 50 zł za poleconą osobę a klientela jest ogromna, dotyczy ludzi pracujących lub chcących dopiero co wyjechać za granicę do pracy 🙂 Można powiedzieć, że zarabianie traktuje jako hobby i sposób na wolny czas 😉

CyberPunk
    Participant

Dobry pomysł, może jeśli będe traktował zarabianie jako hobby to będe weselszym człowiekiem, ponieważ mało osób ma hobby a zwłaszcza pożyteczne.

Marcin-Lech_Poznan
    Participant

Ja zarabiam moim kumplom anglikom na zakladach bookmacherskich internetowych. Wyplacam kazdemu minimum 500 funtow lacznie. Trwa to od 4-6 miesiecy na glowe. A 3 osobom wyjechalem ponad 1000 funtow. Mam tez 1 Polaa
    Ka teraz ktory jest bardzo zadowolony

– GR –
    Participant

Niezły ponglisz.

Basia85
    Participant
    ”- wrote:

Niezły ponglisz.

Ponglsh? A co to jest. Pierwsze slysze. chyba English

cookiwooki
    Participant

Och Basiu..

Basia85
    Participant

cookiwooki wrote:

Och Basiu..

tylko sie pytam. Bo jest to jakis wyraz z kosmosu chyba. Czy ktos go moze wytlumaczyc?

cookiwooki
    Participant

English + Polish = Ponglish 😀

kosias
    Participant

świetnie by było tylko jak

Tymoteusz1
    Członek

Jasne, że można. Jest to nawet dużo prostsze, niż większość ludzi myśli. Skoro prowadzicie swoje blogi i strony internetowe, to wystarczy, że podejmiecie udział w programach partnerskich z http://mylead.pl/ i będziecie czerpać naprawdę spore profity. Dowiecie się o tym więcej na stronie, a ja z mojej strony doradzę Wam tylko tyle, że zdecydowanie warto.

kasia1979
    Participant

Pewnie, to chyba idealne rozwiązanie robić coś, co się lubi i jeszcze na tym zarabiać. Ja akurat po godzinach bawię się w tworzenie grafik – dostaję zlecenia, za które biorę niewielkie, co prawda, sumy, ale zawsze coś tam sobie dorobię. 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.