Strona główna Działy Mieszkanie Remonty

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Equick
    Participant

Jeżeli chodzi o fachowców, to już dużo nr zostało tutaj podanych. Gładzie to pewnie jakieś miejscowe… wybór jest tak naprawdę duży… Mam dobre doświadczenia z nida finisz, ale tutaj trudno będzie taką dostać. Konkretnie tą tutaj[/url].
    A może dostaniesz… popytaj.

kersen
    Participant

Myślę, że najlepiej skontaktować się z jakimś specjalistą. Mi na przykład pomagała osoba, dla której chleb powszedni to budowa hal stalowych[/color:1a07d6c082], więc nie trzeba koniecznie szukać w tym ścisłym obszarze.

Arekw1
    Participant

Witam, mam zamiar wymienić kontrakty na domek ok. następnego tygodnia (solicitor powiedział, że powinno być gotowe), a wtedy klucze i można remont. Pytanie: czy ktoś jest lub zna jakiegoś budowlańca, który mógłby przyjść i zobaczyć od czego zacząć remont? Powiem tak: okna do wymiany, łazienka i kuchnia do zrobienia, ściągnięcie tapet i pomalowanie oraz jest w jednym kącie wilgoć. Do tego jest mały przeciek na dachu. (Tak wiem – całkiem sporo!)

Czy ktoś doracziłby? Puszczałem na mybuilder.com ale odpisał tylko jeden gość, przyszedł, pomierzył, ale jakoś nie ufam Anglikom.. trochę na oko to wszystko robił. Będę wdzięczny za informacje.

Samers
    Członek

witam szukam kogoś kto założy mi płytki ceramiczne kwadro do łazienki, czy możecie kogoś takiego polecić w Leeds? Z góry dzięki, pozdrawiam!

rickyBF
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Samers wrote:

witam szukam kogoś kto założy mi płytki ceramiczne kwadro do łazienki, czy możecie kogoś takiego polecić w Leeds? Z góry dzięki, pozdrawiam!

Pogadaj ze swoim Landlordem on ma obowiazek nie Ty

zosirah
    Członek

fristek
    Participant

Witam serdecznie,
    Szukam kogoś sprawdzonego do remontu mieszkania. W skrócie chodzi mi o przygotowanie ścian i podłóg ( szpachlowanie, malowanie, położenie paneli )

lulka
    Participant

Skoro planujecie remont warto zerknąć na sklep http://goodwork.com.pl/ tutaj można zakupić solidne zmocowania istalacyjne oraz elementy związane z branżą sanitarną. Wyroby posiadają Aprobatę Techniczna wydaną przez Instytut Techniki Budowlanej ITB.

zino88
    Członek

jeśli będziesz myślał o wymianie ogrzewania to radzę przeczytać blog o ogrzewaniu[/url] bo teraz można kupić pellet w Polsce i zlecić dostawę

_nieznajoma_
    Participant

A czy warto Waszym zdaniem inwestować w zlewy granitowe? Ja się właśnie zastanawiam czy jest to warte inwestycji… Może te zlewozmywaki granitowe są ok?

wronakamila
    Członek

Ja rowniez mam pytanie natury bardziej remontowej. Otoz, chcemy sobie kupic domek w stanie do remontu. Jak tak wstepnie wyliczylem to wyjdzie dosc duzo taniej, a wszystko chce zrobic we wlasnym zakresie. Tak sie sklada, ze mam troche amatorskiego doswiadczenia w budowlance co teraz mi sie ladnie odplaci. W pomieszczeniach chce wywalic panele i zamontowac ogrzewanie podlogowe. Trzeba bedzie w ich miejsce zamontowac plytki .. tutaj kieruje sie do Was z pytaniem jakiego producenta byscie mi doradzili? Najwiekszy wybor widzialem na stronie Paradyz https://sklep.paradyz.com/produkty/plytki-inspirowane-marmurem i chyba wlasnie wybiore cos od nich. Wzornictwo maja bardzo nowoczesne co jest dla mnie najwiekszym punktem zaczepu. Nie mniej bede wdzieczny za opinie. Pozdrawiam

arnold787
    Participant

Chcialbym Wam wszystkim polecic Okna dachowe[/url] . W swojej ofercie maja dziesiatki roznych okien : rozwierne, uchylne, antywłamaniowe i wiele wiecej. To wszystko znajdziecie na ich stronie. Polecam poniewaz sam skorzystałem z ich oferty i jestem bardzo zadowolony, nie mam zadnych zastrzezen.

Giggs
    Participant

Ja kilka miesięcy temu zdecydowałem się na generalny remont łazienki i podczas jego trwania znalazłem ofertę na stronie https://eissound.pl/ . Obecnie szczerze mogę Wam polecić zarówno tą firmę jak i głośniki sufitowe do zabudowy które między innymi można tam zamówić. Nie widzę obecnie lepszej możliwości zrelaksowania się niż kąpiel przy ulubionej muzyce. Jakość dźwięku jest naprawdę bardzo wysoka, a dodatkowo w ogóle takie rozwiązanie nie zajmuje miejsca

nataliaala
    Participant

Czy ktoś moze ma na podłodze płytki zamiast paneli? Jak się to Wam sprawdza?

luca
    Participant

Sama rozważam poważnie takie rozwiązanie.I z tego co czytam to jednak wiekszośc osób poleca na podłogę płytki zamiast paneli. Nawet pomimo wyższej ceny położenia:
    płytki są bardziej wytrzymałe
    są łatwe do czyszczenia
    nie groźna im woda czy zarysowania

Poza tym przeglądając sobie niektóre płytki, mogą wyglądać naprawdę ciekawie. Sporo takich wzorów ma Tubądzin http://www.tubadzin.pl Jak tutaj.
    [img:46fc2b21f3]http://www.eplytki.pl/media/categoryimages/category/Trophy_poddasze-min.jpg[/img:46fc2b21f3]

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.