Strona główna Działy Mieszkanie Remonty

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Aneta48
    Participant

Cześć. Mam pytanie czy ktoś ma jakieś namiary na dobrych fachowcow od remontu?

mwg
    Członek

07791217519

the83best
    Członek

07513083080 Lukasz

twix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Aneta48 wrote:

Cześć. Mam pytanie czy ktoś ma jakieś namiary na dobrych fachowcow od remontu?

dobrzy fachowcy to zostali w Polsce

izunias
    Participant

Witam znacie jakies firmy remontowe w leeds??

mwg
    Członek

https://www.facebook.com/darekgerula?fref=ts
    mozna obejzec zdjecia
    nr telef 07791217519

izunias
    Participant

Nie chodzi o remont mam inne pytanie;-)

Asia_Leeds
    Participant

Witam

Jestesmy w trakcie remontu domu i szukamy kogos zaufanego do wymiany drzwi zewnetrznych.
    Czy mozecie kogos polecic?

Mamy tez w planach troche kafelkowania, wygladzania scian, kladzenie dywanow na schodach wiec jezeli znacie kogos ZAUFANEGO to prosze o informacje.

Z gory dziekuje.

xkikiwikix
    Członek

Przemysław Błoch …poszukaj na fb.

xkikiwikix
    Członek

Wizytówkę Pana Przemka wysłałam na priv.

badboy1695
    Participant

Tak uważasz? Bo tu w Polsce mówi się, że dobrzy fachowcy wyjechali do Anglii. Więc skoro nie ma ich w PL ani w UK, to gdzie są? 😛

slomiak
    Członek

A zna ktoś godną polecenia firmę wykonującą foto tapety i inne dekoracje ścienne w UK?

pitzon
    Członek

Potrzebowałbym kogoś do położenia gładzi w kilku pomieszczeniach…. znacie może kogoś w tym zakresie?
    Jakiej gładzi użyć aby dobrze się nakładała i dobrze zacierała?

Falkon
    Participant

Masz specjalne portale takie jak Oferteo tam fachowcy szukają zleceń możesz napisać ktoś się powinien zgłosić. Druga sprawa zrób sobie kosztorys żeby nie było wtopy z pieniędzmi na koniec co jest dość częstą przypadłością – http://www.oferteo.pl/ile-kosztuje-remont-mieszkania – tutaj masz wskazówki jak to zrobić.

Falkon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    izunias wrote:

Nie chodzi o remont mam inne pytanie;-)

A czy nie prościej zadać te pytanie od razu w temacie i ktoś kto zna odpowiedź będzie wstanie na nie odpowiedzieć? Chyba do tego służy forum, a nie do jakiś podchodów nikomu nie chce się odpowiadać po zdaniu.
    Żeby nie powielać to ja mam pytanie ile kosztuje kompleksowy remont kuchni wywalamy wszystko co jest i zaczynamy w zasadzie od zera ściany gładzie, posadzka etc? Troszkę się posiłkuje wycenami stąd – http://www.zleceniabudowlane24h.pl/ile-kosztuje-remont-wykonczenie-kuchni.html ale nie wiem jakie to ma przełożenie na UK

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.