Strona główna Działy Dziecko Lot Ryanair z Leeds a "podrczny" dla niemowlaka

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    aga88
    Participant

Witaj,my lecieliśmy ostatnio do Polski i też się nad tym zastanawialiśmy..na szczęście pomimo braku przysługującego bagażu podręcznego dla niemowlaka bez problemu wnieśliśmy na pokład torbę (taką jak ma się przy wózkach)dla synka zarówno jak wylatywaliśmy z Anglii jak i przylatywaliśmy z Polski do Anglii..myślę że dużo zależy od obsługi więć jeśli będziesz miała szczęscie nie będzie z tym problemów.Teoretycznie nie ma podręcznego bagażu dla dziecka(to powiedziano nam na lotnisku) ale z tego co wiem od innych nikt nie miał z tym problemów.Zrób poprostu miejsce w swoim bagażu jak by ktoś się doczepił i tyle.

olcik6
    Członek

Dzieki Aga 🙂

Chodzi wlasnie o to, zeby nie robic miejsca w MOIM bagazu podrecznym 🙂

Ktos jeszcze lecial z maluchem? Ciekawe jak wlasnie na LBA bo z Pl jak lecialam to nie bylo problemu.

mwg
    Członek

cześć, wiem o czym mówisz… to zależy od lotniska i obsługi,
    ja zawsze mam mała torebkę(20na20) na dokumenty, dla wygody poza podręcznym i różnie jest odbierana, a co dopiero jak mówisz o pieluchach!
    co mogę Ci polecić to jeżeli bierzesz wózek możesz włożyć do kosza jakieś rzeczy, bedziesz miała luz w podręcznym
    tylko że wózek oddajesz przed wejsciem do samolotu albo na bagażach na dole
    ja zawsze napakuję do tego kosza, może to trochę nie wporządku, ale za niemowlę czasem więcej płacę niż za siebie więc trochę to wykorzystuję

olcik6
    Członek

I z kosza nie kaza przepakowac do podrecznego?

mwg
    Członek

jak zostawiam na dole to nie, a przy samolocie nie zostawialam to nie wiem

sister
    Członek

witam, ja zrobilam specjalnie miejsce w moim podrecznym bagazu,bo wiadomo nie bede niczego wyrzucac na lotnisku,a dziecku nie przysluguje bagaz,ps.masz wiadomosc ode mnie na pw

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.