…a o to chodzi,ze wszedzie sie w…lasz…. slow mi brak….siedzis 24h przy kompie cisnac kazdemu na kazdy temat….czy masz racje czy nie to sie wypowiadasz….ok wolnosc slowa i prawo wypowiedzi ale opanuj sie czlowieku… sadzac po Twojej aktywnosci to z czego ty zyjesz??? ja nie naleze do osob zyjacych z benefitow lub robiacych dzieci dla korzysci…a jezeli moge skorzystac to skorzystam!!! jasne?? nie pracuje za najnizsza przez agencje a w renomowanym salonie….to ze placa jest jaka jest nie znaczy ze masz prawo mnie tu umoralniac i cisnac mi… zadajac to pytanie podkreslilam ze prosze tylko o konkretne odpowiedzi,oraz o oszczedzenie krytyki(poniewaz w kazdym watku dzieje sie dokladnie to samo) a wiec jesli nie potrafisz czytac ze zrozumieniem,jak juz sam przyznales to moze sam ,,oczysc,, UK i wracaj do PL…. bo to tacy ludzie jak Ty sa zakala naszego narodu,to co tu soba reprezentujesz,swiadczy o tym jakim gburem,burakiem i czlowiekiem bez wyobrazni jestes w rzeczywistosci albo wrecz przeciwnie…w ,,realnym,,zyciu jestes mieszanym z blotem,z metra cietym,chudym konusem,ktoremu kanapki w szkole zabierali i tutaj tez Cie drecza zwierzchnicy!!! A wiec daruj sobie kolejne pociski w moja strone…gdyz mnie to kolo nosa lata…mysle ze wiekszosci tez!!!