Strona główna Działy Finanse house benefit….

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    agaagaaga3
    Participant

…a o to chodzi,ze wszedzie sie w…lasz…. slow mi brak….siedzis 24h przy kompie cisnac kazdemu na kazdy temat….czy masz racje czy nie to sie wypowiadasz….ok wolnosc slowa i prawo wypowiedzi ale opanuj sie czlowieku… sadzac po Twojej aktywnosci to z czego ty zyjesz??? ja nie naleze do osob zyjacych z benefitow lub robiacych dzieci dla korzysci…a jezeli moge skorzystac to skorzystam!!! jasne?? nie pracuje za najnizsza przez agencje a w renomowanym salonie….to ze placa jest jaka jest nie znaczy ze masz prawo mnie tu umoralniac i cisnac mi… zadajac to pytanie podkreslilam ze prosze tylko o konkretne odpowiedzi,oraz o oszczedzenie krytyki(poniewaz w kazdym watku dzieje sie dokladnie to samo) a wiec jesli nie potrafisz czytac ze zrozumieniem,jak juz sam przyznales to moze sam ,,oczysc,, UK i wracaj do PL…. bo to tacy ludzie jak Ty sa zakala naszego narodu,to co tu soba reprezentujesz,swiadczy o tym jakim gburem,burakiem i czlowiekiem bez wyobrazni jestes w rzeczywistosci albo wrecz przeciwnie…w ,,realnym,,zyciu jestes mieszanym z blotem,z metra cietym,chudym konusem,ktoremu kanapki w szkole zabierali i tutaj tez Cie drecza zwierzchnicy!!! A wiec daruj sobie kolejne pociski w moja strone…gdyz mnie to kolo nosa lata…mysle ze wiekszosci tez!!!

bartek4
    Participant

Renomowany jak cholera skoro nawet tysiaca nie jestes w stanie zarobic.

Ogarnij sie dziwczyno. Ze tez Ci nie wstyd wyciagac lape po pomoc.Jak Cie rodzice wychowali? Gdybys jeszcze byla niepelnosprawna albo miala chore dziecko to rozumiem, a tak to wez sie w garsc zmien prace albo lokum skoro sobie nie dajesz rady.
    Konto pewnie swieci pustkami. Nie zycze Ci zle ,ale niech cos stanie to pewnie miesiaca nie przezyjesz. Powodzenia

sylwia
    Członek

I tu sie zgodze z bartek4 i kunia jesli nie stac cie na utrrzymanie mieszkania przeprowadz sie gdzie czynsz bedzie mniejszy. Niektorzy z nas sraja wyzej niz d..e maja. Nie stac mnie to obinzam koszty zycia , co do twego salonu nie sadze by byl renomowany skoro taka kiepska placa 🙄 Pomysl co bys zrobila gdyby nie bylo Housing benefit? 😆

agaagaaga3
    Participant

Ludzie Wy macie tak nasrane w gowach,ze az mi was zal…kazdy jedzie tu na benefitach az milo… z kim nie rozmawiam to ma na vhate lub na dziecko…a mnie pouczacie….rece mi opadaja jaka tu jest k…wa zawisc i nienawisc… generalnie nawet nie bede sie dalej znizac do waszego poziomu… zajmijcie sie czyms wartosciowym a nie tylko dogryzaniem sobie przed kompem jak jacys zgorzkniali tetrycy…. tu nie warto nawet pol zdania napisac….zjecie kazdego….banda nieudacznikow….

bartek4
    Participant

Jak wszyscy beda krasc to Ty tez zaczniesz? Takie masz piorytety w zyciu? Przyjechalas tutaj biedowac I ciagnac kase od panstwa zeby jakos wiazac koniec z koncem? Ambitnie
    Do naszego poziomu to Ci daleko…nawet slownictwo masz ubogie I musisz sie podpierac przeklenstwali.

kalfi
    Participant

Widze ze tu same "kozaczki " sie wypowiadaja i "autorytety" forumowe… Kinia a co bedzie jak ci internet odłaczą? Pewnie usłyszymy pózniej ze .." Próba popełnienia samobójstwa przez Polaka na Bestonie..- nie mógł znieść braku internetu…., to doprowadzilo go do tego desperackiego czynu"…..Przeciez dziewczyna sie wyraznie pyta i prosi o rade, a tu jak zwykle wysyp sfrustrowanych " cwaniaków internetowych from Poland"….zarabiajacych pewnie z 500f i oczywicie nie wiedzących nic o benefitach ha ha 😀

kunegunda
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    agaagaaga3 wrote:

Ludzie Wy macie tak nasrane w gowach,ze az mi was zal…kazdy jedzie tu na benefitach az milo… z kim nie rozmawiam to ma na vhate lub na dziecko.

zajebistych ludzi znasz 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

nic tylko pozazdroscic wam pracy na cyganska pande

pan da pan da

macie racje prace mam zjebana 90% mojego czasu w pracy siedze przed komputerem i przegladam sobie internet i placa mi tyle za to zeby nie zebrac o benefity wiecie tak mi pojechaliscie ze znajde sobie prace przez agencje i bede biegal po zebrach moze ktos mi jakis beneficik da 🙄

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.