Strona główna Działy Motoryzacja Klimatyzacja

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    DANUSIA
    Participant

Witam.chcialabym sie dowiedziec czy ktos wie gdzie naprawiaja przewody do klimatyzacji w mazdzie Premacy.niestety nie wszyscy mechanicy naprawiaja.z gory dziekuje za pomoc.pozdrawiam

Maciek1983
    Participant

Nie wszyscy naprawiaja, bo czesto koszt naprawy jest drozszy niz sam przewod, o ile pospawanie aluminiowego fragmentu ktory np pekl to nie jest klopot, pod warunkiem ze nie jest tak skorodowane ze jest do czego przyspawac, to wymiana np peknietego fragmentu gumowego to juz bardziej skomplikowana sprawa, w ukl klimatyzacji panuje wysokie cisnienie, bez odpowiedniego sprzetu do zakuwania przewodow nie da sie tego zrobic, nie da sie tego skrecic na opaske. tak wiec z doswiadczenia polecam wymiane poprostu przewodu, poszukaj uzywanego, lub nowego, czesto nowy w serwisie nie jest az taki drogi.

Rasevsky12
    Członek

Chcę przy Swojej Vectrze zamontować klimatyzację i nie wiem do kogo się udać w Leeds znacie kogoś? 🙂

Maciek1983
    Participant

Najlepiej to kup auto z klima

Berfars
    Participant

Ja wiem gdzie jest serwis opon wrocław[/url] możliwe że tam się też zajmują wymiana wężyka moge zapytać przy najbliższe wizycie jesli masz blisko to wbijaj

ilonka223
    Participant

Niestety klimatyzacja samochodowa białystok to dla mnie czarna magia. Może podjedź do jakiegoś warsztatu i tam zapytaj

grzesiek334
    Participant

ale bardzo opłacalne jest klimatyzacja chyba każdy o tym wie

lauracook
    Participant

😈

toja
    Członek

Jak byście byli przejazdem w Lublinie to możecie zajrzeć na tę listę mechaników http://autogratis.pl/naprawa/samochodow/lublin/wszystkie-marki/wszystkie-typy-aut . Na pewno któryś chętnie zajmie się naprawą.

ilonau
    Participant

czesc

sisiyle
    Członek

uuuuuu

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.