Strona główna Działy Kultura i sztuka !!! muzycy i wokaliści !!!

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    hoody1983
    Participant

Cześć

Szukamy muzyków… wszystkich. Jeśli śpiewasz lub grasz i nie jest to Messugah albo Fasolki to jesteśmy jak najbardziej otwarci na wszelką współpracę. Póki co mamy piano i gitarę. Przydałby się wiec ktoś na wokal, pomarzyć można o sekcji (bas + perka)… ale wszelkie inne propozycje są także mile widziane. teoretycznie jest też baza do ćwiczenia tak wiec wszelkich muzyków różnej maści z otwartą głową serdecznie zapraszamy.

Co gramy? Trudno powiedzieć… to się wyklaruje w zależności od tego kto się dołączy. Przyjechałem z Londynu gdzie grałem zarówno jazz, piosenkę aktorską, autorską, covery, ba nawet hip-hop na żywo (mega efekt) a także bawiłem się niekonwencjonalnymi aranżami popularnych utworów. Także jesteśmy dość elastyczni i z chęcią dostosujemy się do nowych pomysłów. Brakuje mi tego w Leeds więc ruszcie tyłki z foteli i pograjmy coś konkretnego w końcu.

Pozdrawiam

Tomek

JanBezdomny
    Participant

Hej!

Pisałem do Ciebie wiadomość.
    Gramy w Yorku

Gitara, bas, perkusja i wokal
    Muzyka Rock, blues, reggae, punk

Napisz sms lub mail

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.