Strona główna Działy Babski kącik Uwaga oszust!!!!!!!!!!!!!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • Autor
    Wpisy
    kunegunda
    Participant

a moze byc bialy z ameryki???

albo australii lub rasowy bialy z RPA?

Mrs_Ruskin
    Członek

przeca to troll jest… nie uwierze w istnienie takich delikwentek 😆

Sar_dynka
    Członek

Ciekawy temat, spodziewałam się raczej oszustów, odnośnie mieszkań pracy itp
    A tutaj taka afera ciążowa:) Dobrze ze się nie dałaś oszukać:) 😀 😆

nasturcja
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

marci ostatnio chyba zaczeles eksperymentowac z jakimis uzywkami.

baska a tu link dla ciebie tam ci wszystko wytlumacza

http://www.theretreatyork.org.uk/

Dziewczyny musza po prostu pojsc po rozum do glowy. Psychiatra glupoty nie wyleczy 😆

iwonessa
    Participant

Nie, no gupota ludzka nie zna granic…Basiu, zastanów się co piszesz…piszesz bzdury to masz odpowiedzi na jakie zasłużyłaś…
    Strzeżcie się Hussein’a…litości…a tak na marginesie do wszystkich kobiet w Anglii, to wogóle 10000 razy sie zastanówcie i poczytajcie o islamie, zanim zaczniecie się spotykac z muzułmaninami. Pozdrawiam 😉

Marcin-Lech_Poznan
    Participant

CUdze chwalicie, swego nie znacie. Bo co? Bo Arab lepszy niz Polak? No ale tak, jak wzialem Anglika do Polski to laski sikaly, bo to ……. Anglik. A jak Polski kolega poszedl w moje srodowisko Brytyjskie, to …….. zostal zupelnie olany i siedzial w kacie, bo Angielki byly zajete soba. Natomiast w Polsce Polki byly zajete Anglikiem i zapomnialy o kumpelach. Smutne ale prawdziwe 😳

Marcin-Lech_Poznan
    Participant

I wyobrazcie sobie teraz 2 sytuacje:
    1) Basia mówi do Ani – mam nowego chlopaka. Wiesz skad? To Austalijczyk.
    Na to Ania – WOW!!!!!!! Ale ty masz szczescie
    2) Basia mówi do Ani – mam nowego chlopaka, to Rumun z obrzeza Bukaresztu. Na to Ania – Czy ty zwariowalas? Odbilo Ci? A jak Cie okradnie?

I taka jest mentalnosc Polek 😀

Marcin-Lech_Poznan
    Participant

Karty odkryte:
    Australijczyk – bezrobotny pijak w dodatku traktuje kobiety jak zabawki do sexu
    Rumun – lekarz ratujacy zycie ludziom, zarabiajacy £3000 miesiecznie, bedacy gentelmanem

I co wynika z tego, ze Australijczyk i tak zacznie mecz od 2-0, a Rumun od 0-2.

Ta anegdote stworzylem dla takich kobiet jak Basia.
    Polskie dziewczyny!!!!!!!! Nie oceniajcie facetów po okladce, bo to Australijczyk, Anglik, Szkot.
    Naprawde wielu Polaków jest bardzo wartosciowych.

Basiu, czy bylas juz na terapii zalecanej przez Kunegunde?

Maciek1983
    Participant

ej a moze to bylo tak, baska poznala husaina, zaszla z nim w ciaze, adopiero pozniej on ja bajerowal i teraz czuje sie oszukana bo powinien najpierw ja bajerowac…a moze bajerowal, tylko baska nie rozumiala…wyglada na pomowienie

agaagaaga3
    Participant

hmmm…..coz…przykre to ale prawdziwe,ze Polki lubuja sie w ,,latynosach,, kurdyjskich zwlaszcza…..nie ma w tym nic zlego jesli jest to uczucie,zwiazek i kobieta nie jest maszynka do ,,bzykania,,…(milosc nie wybiera jak to mowia)….ale smutne jest to,ze w wiekszosci Polki ,,zakochuja,, sie w owych mezczyznach,po 3 kulawych tekstach i klepnieciu w tylek…z reguly za kasa jego sklepu…i oddaja sie ,,bez reszty,, na stole zaplecza…po czym owy ,,latynos,, wraca do zony i wysmiewa,kpi z Polek w swoim ,,latynoskim,, towarzystwie. smutne to jest gdzy,swiadczy o strasznie niskiej samoocenie Polskich kobiet….(choc czasem i o wrodzonej rozwiazlosci-poprostu)….
    😳

Marcin-Lech_Poznan
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    agaagaaga3 wrote:

hmmm…..coz…przykre to ale prawdziwe,ze Polki lubuja sie w ,,latynosach,, kurdyjskich zwlaszcza…..nie ma w tym nic zlego jesli jest to uczucie,zwiazek i kobieta nie jest maszynka do ,,bzykania,,…(milosc nie wybiera jak to mowia)….ale smutne jest to,ze w wiekszosci Polki ,,zakochuja,, sie w owych mezczyznach,po 3 kulawych tekstach i klepnieciu w tylek…z reguly za kasa jego sklepu…i oddaja sie ,,bez reszty,, na stole zaplecza…po czym owy ,,latynos,, wraca do zony i wysmiewa,kpi z Polek w swoim ,,latynoskim,, towarzystwie. smutne to jest gdzy,swiadczy o strasznie niskiej samoocenie Polskich kobiet….(choc czasem i o wrodzonej rozwiazlosci-poprostu)….
    😳

Wiem cos o tym, moja dziewczyna zakochala sie w Egipcjaninie i musialem ja z tego wyleczyc, zajelo mi to ponad 3 miesiace. Niestety my Polacy nie umiemy czarowac, bajerowac, ale stapamy twardo po ziemi, co wiekszosc Polek okresli – NUDA 🙄

filipek
    Participant

haha ,3 miesiace ja leczyles,kopa w dupe bylo zasadzic i szukac kogos innego,za chwile zakocha sie w etiopczyku,hiszpanie lub jamajczyku i tak cale zycie spedzisz na leczeniu a ona sie bedzie bzykac na lewo i prawo naiwniaku

agaagaaga3
    Participant

….coz jest to smutne…ale prawdziwe jak cholera…. moj chlopak pracuje z chlopakiem z Malty…ktory ciagle zawraca mu glowe o poznanie z jakas Polka….. jak myslicie dlaczego? Utarlo sie na ,,wyspach,,(i nie tylko) ze Polki sa latwe,rozwiazle i wyluzdane…
    Przykro jest tego sluchac….oczywiescie nie mamy zamiaru poznawac go z Polkami…i zostalo mu to juz wytlumaczone…ale i tak czuje dziwny niesmak 🙁 p.s. co do leczenia dziewczyny,,,,to podziwiam,trzeba miec duzo milosci i cierpliwosci,oraz zrozumienia….nie kazdy umie wybaczac….

Marcin-Lech_Poznan
    Participant

filipek wrote:

haha ,3 miesiace ja leczyles,kopa w dupe bylo zasadzic i szukac kogos innego,za chwile zakocha sie w etiopczyku,hiszpanie lub jamajczyku i tak cale zycie spedzisz na leczeniu a ona sie bedzie bzykac na lewo i prawo naiwniaku

Akurat wtedy bylismy w malej rozlace jak zakochala sie w tym Egipcjanie. Szukala milosci. Bylismy dla siebie jak brat i siostra, ale ze widzialem niebezpieczeństwo to ja wyleczylem tlumaczac wszystkie aspekty. Teraz powricilismy do siebie, a przez tamten rok to byl luzny zwiazek na zasadzie Brother&Sister
    W tym watku chcialem tylko zaznaczyc jak arabowie moga namieszac w glowie polkom tak jak w tym temacie Basi i jej kolezankom.

Basia85
    Participant

😳 sluchy podobno chodza ze tej koles wyjechal juz z Uk. Czy ktos moze to potwierdzic.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.