Strona główna Działy Babski kącik Uwaga oszust!!!!!!!!!!!!!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    Basia85
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marcin-Lech_Poznan wrote:

Co to za durny temat. A moze rzeczywiście dziewczęta nasze przeżywają dramaty na harehills? Ja tego hussaina to znam. I jego rodziców tez. Matka ubiera sie jak zakonnica a ojciec chodzi w pizamie po ulicy. Raz pamietam jak szalikowcy Motoru Lublin i Odry Opole probowali podpalic staremu pół metrową kozia brodę na Harehills Road. A co do Hussaina to jest spoko. Jak podawal mi kebab to powiedział: all right boss. Widac ze jest bardzo uprzejmy. No i na ciaze poderwie: I love you. You aRRRRR my fRRRRendB-)

Jak go znasz? Matka nie ubiera sie jak zakonnica tylko to jest ubranie kobiety muzulmanki a ojciec nie chodzi w zadnej pizamie tylko to jest taki specjalny biale odzienie muzulmanina. Oni maja naprawde kulture która ksztaltuja i pielegnuja. I nie ma polmetrowej brody, co ty za gupoty wypisujesz mi tu co? Widac ze taki prostak kibol przyjechal do Anglii i chce szpanowac ze jest kibicem. Nie lubie futbotu a szczegolnie kibiców bo sa prymitywni, hamscy i kobiet nie szanuja!! Apropo Hussaina to on nie sprzedaje kebabu, to jego brat sie tym zajmuje. On jest kucharzem i nie podaje tylko gotuje ten kebab. Wiec nie pisz bzdur ze go znasz! Wysmiewasz jego rodzine a pewnie sam z patologii pochodzisz 👿

crally
    Participant

No i nikt sie nie dowie czym jest podryw na ciaze…

Mozesz powiedziec co on dokladnie robi?

kunegunda
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Basia85 wrote:

Apropo Hussaina to on nie sprzedaje kebabu, to jego brat sie tym zajmuje. On jest kucharzem i nie podaje tylko gotuje ten kebab. quote]

jak zwal tak zwal jesli pracuje w kebabie walic musi od niego przekur…..

pozatym kebabu sie nie gotuje

chyab ze …………………….. to on

[img:a81c7bc983]http://www.leeds-manchester.pl/forum//upload_img/miniaturki/IMG_518b57954a68b314.jpg[/img:a81c7bc983]

cheeky girl
    Participant

crally wrote:

No i nikt sie nie dowie czym jest podryw na ciaze…

Mozesz powiedziec co on dokladnie robi?

A moze to dawca nasienia….oszukuje, bo bierze kase a potem znika 😆

Anonim
    Nieaktywny

KOBIETO !!!! NAPISZ TYLKO JAK PODRYWA NA CIAZE NIC WIECEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikt cie nie obraza wiekszosc pyta tylko jak to sie robi, Tobie to jest oczywiste ale innym nie
    ,opisz co po czym nastepuje????
    kto zachodzi w ciaze??? za kase ???
    a kolezanka to ma mozg wogole? przygodny seks bez zabezpieczenia?

czytalem kiedys w bravo girl, ze by sie z kims przespac trzeba chodzic z nim minimum 3 miesiace:)
    ah ta mlodziez

Anonim
    Nieaktywny

to musi byc prowokacja,ktos sobie nie zle jaja robi:)
    podobnie jak czasem thomas manchester i inni tego typu
    pozdro

xkikiwikix
    Członek

Chyba to Basia chce jego poderwac na ciaze ,bo on podobno taki ciacho jest 😀

chomik
    Participant

Basia85 wrote:

Jak go znasz? Matka nie ubiera sie jak zakonnica tylko to jest ubranie kobiety muzulmanki a ojciec nie chodzi w zadnej pizamie tylko to jest taki specjalny biale odzienie muzulmanina. Oni maja naprawde kulture która ksztaltuja i pielegnuja. I nie ma polmetrowej brody, co ty za gupoty wypisujesz mi tu co? Widac ze taki prostak kibol przyjechal do Anglii i chce szpanowac ze jest kibicem. Nie lubie futbotu a szczegolnie kibiców bo sa prymitywni, hamscy i kobiet nie szanuja!! Apropo Hussaina to on nie sprzedaje kebabu, to jego brat sie tym zajmuje. On jest kucharzem i nie podaje tylko gotuje ten kebab. Wiec nie pisz bzdur ze go znasz! Wysmiewasz jego rodzine a pewnie sam z patologii pochodzisz 👿

Ja pier…!!! Dawno sie tak nie usmialam 😆 😆 😆
    Temat nadaje sie do jakiegos bloga z dowcipami 😆 😆 😆

Basia85
    Participant

xkikiwikix wrote:

Chyba to Basia chce jego poderwac na ciaze ,bo on podobno taki ciacho jest 😀

Co wy ludzie piszecie. Ja nikogo nie podrywam, on jest ciacho bo tak wyglada pisze obiektywnie.
    Widze ze wielu tu nie rozumie tematu. Koles podrywa dziewczyny (szczegolnie Polki). Opowiada ze ma wielki majatek w Iranie i nie ma potomstwa. Opowiada o jakiejs chorobie (zapomnialam juz nazwy) ze jego plodnosc sie skonczy za kilka miesiecy i to jego ostatnia szansa aby miec potomka ktory to odziedziczy, ze dziecko bedzie mialo wspaniale zycie, ze bedzie bogatym dziedzicem. Dla mnie to jedna wielka sciema 👿 😳 Moja kumpela dala sie na to nabrac (chociaz dziecko jest przesliczne o oliwkowej skórce). i co….. I on sie tym dzieckiem nieopiekuje. A jak mialo byc pieknie jaki to majatek dzidzius nie odziedziczy. To jest bajer aby zaciagnac laski do lózka. Dlatego ostrzegam. Chlopak nie wyglada na cwaniaka, jest bardzo cieply, spokojny, nawet wzbudza litosc. Prosze uwazajcie bo kumpela juz zaluje. Ja mialam to szczescie ze sie nie dalam nabrac.
    I prosze was nie piszcie juz wiecej glupot, tylko sensowne wypowiedzi. pozdrawiam. Baska

agaagaaga3
    Participant

no padne zaraz ze smiechu,kto tu pisze o ,,sensie,, wypowiedzi i poucza innych….!!! Masakra Ty dziewczyno zreknij,prosze na swoje ,,wypociny,,co Ty wypisujesz i z jakim ,,sensem,, sa Twoje ,,wypowiedzi,, … juz kto jak kto,ale chyba nie Ty powinnas tak sie spinac i denerwowac,ludzie pisza Ci prawde a Ty nadal nie rozumiesz.
    Rada dla Ciebie:nie zakladaj wiecej postow,unikniesz kpiny i przesmiewczych wypowiedzi! To nie z 30-stoma osobami jest cos nie tak,lecz z Toba i z Twoim podejsciem do zycia i ocena rzeczywistosci…
    normalnej osobie wstyd byloby pisac na takie tematy i opisywac swoje przygody z Pakolami,oraz przygody kolezanek,pomysl jak to swiadczy o Tobie,jakie swiadectwo wystawiasz sobie,ale i po czesci innym Polskim kobieta na wyspach,bo Ty jako jedna Basia sie nie szanujesz,a w eter idzie ze Polki to k….wy. Brak mi slow do Ciebie dziewczyno i zacznij myslec,bo nie dosc ze na Angola nie licz to za chwile i Pakole sie na Ciebie wypna,bo im chodzi o jedno,a Ty Ameryke odkrylas,ze kolezanka sie puscila i jest w ciazy a on jej nie chce znac,no na prawde cos takiego nie bylo do przewidzenia!!! Zal mi Was,takich durnych dziewuch,ktore skancza jako strzepy kobiety za pare lat,albo w slamsach z dzieciaczkami o ,,oliwkowej,, skorze,ktore nigdy tatusia nie poznaja(tylko tych dzieci zal) !!!

crally
    Participant

hahahahahahahaha dawno sie tak nie usmialem!
    wygralas internet!

bartosz
    Participant

ja naprawde myślałem że takie laski to tylko w dowcipach istnieją a tu masz orginał blondynki. należy dodać gwoli wyjaśnienia że blondynka to nie kolor włosów- to stan umysłu 😆 😆

Marcin-Lech_Poznan
    Participant

To juz sam nie wiem, nie wiem co o tym sadzic. Z jednej strony to szkoda takiej dziewczyny bo pewnie niebrzydka i jakby natrafila na fajnego faceta to byloby inaczej (moze nie ma szczescia w milosci). A z drugiej strony durna jak kapec. Przeciez Ojciec Rydzyk mowil: "Polki trzymajcie sie za granica z dala od cudzolostwa szczegolnie jezeli ma to przyniesc nieplanowanego oliwkowego stworzenia" 😀
    Powiem ze przez piewrwszy rok pobytu w Anglii bylem strasznie samotny zaganiany praca i czemu nie mialem dziewczyny wtedy, bo one wolaly Albanczyka, Pakistanczyka, Hindusa, Iraka, Iranczyka, Egipcjanina, a ja bylem na szarym koncu. Ale to sie zmienilo w 2005 i jestem bardzo szczesliwy po dzien dzisiejszy. Na kazdego przyjdzie odpowiedni czas. Nieprzejmuj sie Baska, na ciebie tez przyjdzie czas, moze milosc jest juz niedaleko? Bo jak widze jestes zagubiona

kunegunda
    Participant

marci ostatnio chyba zaczeles eksperymentowac z jakimis uzywkami.

baska a tu link dla ciebie tam ci wszystko wytlumacza

http://www.theretreatyork.org.uk/

Marcin-Lech_Poznan
    Participant

kunegunda wrote:

marci ostatnio chyba zaczeles eksperymentowac z jakimis uzywkami.

Tak zaczalem jesc olivki z chrzanem i Yorkshire Pudding do tego. A tak na serio to pisze to co mysle, wydaje mi sie poprostu ze ta dziewczyna jest zagubiona i potrzebuje zejsc na wlasciwe tory czyli poszukac sobie normalnego bialego europejczyka a szczescie gwarantowane. pozdrawiam Kunegunda (kibica Feyenoord)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.