Strona główna Działy Babski kącik Uwaga oszust!!!!!!!!!!!!!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    kunegunda
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    szaki4522 wrote:

kunegunda kunegunda znowu mnie zaskoczyłeś tym razem ortografią

polonista hmmmmm bardzo przydatna umiejetos mosci panie 😉

kunegunda
    Participant

a to dla polonisty misiu I twojego zmyslu ortografii:

Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnoleść ltier przy zpiasie dengao sołwa. Newajżanszjie jest to, żbey prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, że nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.

chomik
    Participant

[quote:b6ac1cf480]Chomik – nie jestem blondynka. Mam kruczoczarne wlosy i uroda przypominam Wloszke lub Hiszpanke. To ze ostrzegam inne laski o oszuscie nie znaczy wcale ze jestem glupia blondynka!!! widze ze wszyscy tutaj madrzy a kolesia nawet niewidzieli na oczy. ma na imie Hussain jesli chcecie wiedziec[/quote]

Naprawde, on ma na imie Hussain !!! 😯 😯 😯

ewa_3232
    Participant

Brawo Kunegunda tekst napisałeś zrozumiale 🙂 Myślę że inni nie mieli też problemu 🙂 Wracając do tematu..Dziewczyna najpierw chciała poderwać Anglika a że trafił jej się inny i chciał zarobić w łatwy sposób to zaoferował jej ciąże .ale żeby było śmieszniej pewno musiała zapłacić za nasienie więc taki nowy temat o oszuście ..Inaczej nie umiem tego sobie wyobrazić …Bo jak można namówić,naciągnąć laskę na ciążę…Ludzie mają większe problemy a nie takie tam bajery z Hussainem czy jak mu tam na imię.

mainpower231
    Participant

Hahahaha
    Daj mi namiar na Husaina albo innego Abdula i nie sie pochwali jak on to robi z tak inteligentnymi brunetkami itp…itd
    Hahahha
    Super smieszny temat

nasturcja
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Basia85 wrote:

Chcialabym Was ostrzec o facecie który bajeruje dziewczyny na ciaze. Ma na imie Hussain i mieszka na Conway Place, Herehills, Leeds. Prosze uwazajcie!

😆 Ale o co chodzi?? 💡 To tak dziwnie brzmi, ze az trudno w to uwierzyc. Jak sie bajeruje dziewczyny na ciaze, bo nie wiem?? 😆

szaki4522
    Członek

Kunegunda krótko , nie chodzi o kolejność liter w wyrazie a o pisownie słowa ,, łóżko,, BRAWO a i pozazdrościć dedukcji

kunegunda
    Participant

szaki4522 wrote:

Kunegunda krótko , nie chodzi o kolejność liter w wyrazie a o pisownie słowa ,, łóżko,, BRAWO a i pozazdrościć dedukcji

eeeeee chodzi o pozazdroscic edukacji ale co tam mozna i dedukcji.

😆

widzisz kolego inni zamiast konczyc polonistyke zajmowali sie czym normalnym tak ze polski jezyk i ortografie moga miec w glebokim powazaniu

Basia85
    Participant

Nierozumiem dlaczego wszyscy sa tacy zawistni i nieprzyjacielscy. Napisalam ten temat aby was ostrzec a wy mi piszecie ze jestem pusta glupia itp. Akurat to 2 moje kolezanki sie z nim spotykaly i jedna z nich zaszla w ciaze. Mnie probowal podrywac i powiem ze ciezko bylo sie oprzec pokusie ale udalo mi sie. Koles jest prawdziwym ciachem! I nie przechwala sie, nie jest penerem, nawet auta nie ma. Mozna powiedziec ze to Chicha woda brzegi rwie. A jestem pewna ze niejedna z Was by sie na niego skusila 😕 Bo tak naprawde jest sliczny tylko ze cwaniak. Jego podryw jest bardzo cwany. On sie nie przechwala co to ma, nie imponuje samochodem ale podrywa laski na ciaze. Wiec prosze UWAZAJCIE i nie piszcie mi glupot i nie wyzywajcie mnie. Powinniscie mi byc wdzieczne. Jezeli ktoras z Was chce zobaczyc jak on wyglada, to zapraszam na priva. Wysle mailem jego zdjecie. Chyba nic zlego nie jest jak chce was ostrzec. Baska

Basia85
    Participant

nasturcja wrote:

Basia85 wrote:

Chcialabym Was ostrzec o facecie który bajeruje dziewczyny na ciaze. Ma na imie Hussain i mieszka na Conway Place, Herehills, Leeds. Prosze uwazajcie!

😆 Ale o co chodzi?? 💡 To tak dziwnie brzmi, ze az trudno w to uwierzyc. Jak sie bajeruje dziewczyny na ciaze, bo nie wiem?? :lol:[/quote]

On jest niepozorny bajer. Spokojny mily grzeczny, ladna cera i nie podrywa lasek na kase czy auto. Tylko na ciaze, czy to tak trudno zrozumiec? 😕

nasturcja
    Członek

Basia85 wrote:

nasturcja wrote:

Basia85 wrote:

😆 Ale o co chodzi?? 💡 To tak dziwnie brzmi, ze az trudno w to uwierzyc. Jak sie bajeruje dziewczyny na ciaze, bo nie wiem?? :lol:[/quote]

On jest niepozorny bajer. Spokojny mily grzeczny, ladna cera i nie podrywa lasek na kase czy auto. Tylko na ciaze, czy to tak trudno zrozumiec? :?[/quote]

Tak, bo to jakos tak nie po polsku brzmi. To znaczy ze co? Ze on podrywa kobiety, one zachodza z nim w ciaze i odchodzi od nich?? Bo nie bardzo wiem, jak to rozumiec. 🙄

baby78
    Participant

nasturcja wrote:

Basia85 wrote:

nasturcja wrote:

Basia85 wrote:

On jest niepozorny bajer. Spokojny mily grzeczny, ladna cera i nie podrywa lasek na kase czy auto. Tylko na ciaze, czy to tak trudno zrozumiec? :?[/quote]

Tak, bo to jakos tak nie po polsku brzmi. To znaczy ze co? Ze on podrywa kobiety, one zachodza z nim w ciaze i odchodzi od nich?? Bo nie bardzo wiem, jak to rozumiec. :roll:[/quote]
    Zabrzmialo to raczej tak,ze to on zachodzi w ciaze 😆

Marcin-Lech_Poznan
    Participant

Co to za durny temat. A moze rzeczywiście dziewczęta nasze przeżywają dramaty na harehills? Ja tego hussaina to znam. I jego rodziców tez. Matka ubiera sie jak zakonnica a ojciec chodzi w pizamie po ulicy. Raz pamietam jak szalikowcy Motoru Lublin i Odry Opole probowali podpalic staremu pół metrową kozia brodę na Harehills Road. A co do Hussaina to jest spoko. Jak podawal mi kebab to powiedział: all right boss. Widac ze jest bardzo uprzejmy. No i na ciaze poderwie: I love you. You aRRRRR my fRRRRendB-)

mieszkaniec
    Członek

Basia85 wrote:

Nierozumiem dlaczego wszyscy sa tacy zawistni i nieprzyjacielscy. Napisalam ten temat aby was ostrzec a wy mi piszecie ze jestem pusta glupia itp. Akurat to 2 moje kolezanki sie z nim spotykaly i jedna z nich zaszla w ciaze. Mnie probowal podrywac i powiem ze ciezko bylo sie oprzec pokusie ale udalo mi sie. Koles jest prawdziwym ciachem! I nie przechwala sie, nie jest penerem, nawet auta nie ma. Mozna powiedziec ze to Chicha woda brzegi rwie. A jestem pewna ze niejedna z Was by sie na niego skusila 😕 Bo tak naprawde jest sliczny tylko ze cwaniak. Jego podryw jest bardzo cwany. On sie nie przechwala co to ma, nie imponuje samochodem ale podrywa laski na ciaze. Wiec prosze UWAZAJCIE i nie piszcie mi glupot i nie wyzywajcie mnie. Powinniscie mi byc wdzieczne. Jezeli ktoras z Was chce zobaczyc jak on wyglada, to zapraszam na priva. Wysle mailem jego zdjecie. Chyba nic zlego nie jest jak chce was ostrzec. Baska

Boże dziewczyno czy ty czasami czytasz co napiszesz?? Usiądź spokojnie i przeczytaj co ty piszesz. Zero ładu i składu a przy tym złościsz się na ludzi, że nie wiedzą o co chodzi!!! Przecież to brzmi jak bełkot jakiejś nawiedzonej osoby!!! Co za osobistość z Ciebie 😉 powiem ci że jak żyje to takich głupot nie słyszałem…… cholera i chyba nawet chciałbym Cię poznać bo chyba….. niezła z Ciebie persona 🙂

agaagaaga3
    Participant

…Basienko wrecz bardzo ciezko Cie zrozumiec….nie jest naturalnym fakt,ze ,,facet nabiera kobiete na ciaze,, a wiec ku woli scislosci wyjasnij wszystkim co to za zlota mysl i co sie pod nia kryje?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.