Strona główna Działy Babski kącik Uwaga oszust!!!!!!!!!!!!!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Basia85
    Participant

Chcialabym Was ostrzec o facecie który bajeruje dziewczyny na ciaze. Ma na imie Hussain i mieszka na Conway Place, Herehills, Leeds. Prosze uwazajcie!

chomik
    Participant

Akurat na Harehills co czwarty ma na imie Hussain, zaraz po Ahmedzie, Mohamedzie i Alim…. 🙄 🙄 🙄

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Basia85 wrote:

Chcialabym Was ostrzec o facecie który bajeruje dziewczyny na ciaze. Ma na imie Hussain i mieszka na Conway Place, Herehills, Leeds. Prosze uwazajcie!

no nie wiem do konca jak mozna dziewczyne bajerowac na ciaze, ale chyba zyje w innym swiecie 😉

chomik
    Participant

Widzisz Cheeki, sa takie, ktore uwierza 😆

twix
    Participant

ten koles mowi coś w stylu: Hej dam ci ciąże za darmo!

kunegunda
    Participant

nie nie pewnie z nia poszedl do luzka a potem sciemnial ze jest w ciazy 🙄

chomik
    Participant

Wlasciwie, to ja znam taka jedna Basie o podobnym poziomie inteligencji, przypalona blondynka, moze to ta sama…. 😈 😈 😈

user
    Członek

No to ładnie Cie gość chciał na ciąże oszukać Basiu…

Ty lepiej próbuj podrywać tych Anglików haha 😆

szaki4522
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

nie nie pewnie z nia poszedl do luzka a potem sciemnial ze jest w ciazy 🙄

szaki4522
    Członek

kunegunda kunegunda znowu mnie zaskoczyłeś tym razem ortografią

agaagaaga3
    Participant

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! ratunku….to znowu Ty dziewczyno???? po co zasmiecasz to formum?? zachodze w glowe jak mezczyzna moze ,,zbajerowac,, kobiete na ciaze :////// (???)

Basia85
    Participant

agaagaaga3 wrote:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! ratunku….to znowu Ty dziewczyno???? po co zasmiecasz to formum?? zachodze w glowe jak mezczyzna moze ,,zbajerowac,, kobiete na ciaze :////// (???)

Kazdy ma tutaj prawo do glosu i prosze mi nie pisac ze zasmiecam to forum. Umiescilam ten temat ze wzgledu aby ostrzec dziewczyny ze grasuje oszust co sciemnia laski. Z pozoru mily lagodny meski (niezle ciacho) ale jest oszustem bo bajeruje laski na ciaze. nie wiem czy tylko polki ale moje 2 kolezanki mialy z nim do czynienia i oczywiscie jedna o drugiej nie wiedziala 😥 dlaczego ci faceci sa tacy beznadziejni. szkoda slow

Basia85
    Participant

chomik wrote:

Wlasciwie, to ja znam taka jedna Basie o podobnym poziomie inteligencji, przypalona blondynka, moze to ta sama…. 😈 😈 😈

Chomik – nie jestem blondynka. Mam kruczoczarne wlosy i uroda przypominam Wloszke lub Hiszpanke. To ze ostrzegam inne laski o oszuscie nie znaczy wcale ze jestem glupia blondynka!!! widze ze wszyscy tutaj madrzy a kolesia nawet niewidzieli na oczy. ma na imie Hussain jesli chcecie wiedziec

baby78
    Participant

Basia85 wrote:

agaagaaga3 wrote:

Kazdy ma tutaj prawo do glosu i prosze mi nie pisac ze zasmiecam to forum. Umiescilam ten temat ze wzgledu aby ostrzec dziewczyny ze grasuje oszust co sciemnia laski. Z pozoru mily lagodny meski (niezle ciacho) ale jest oszustem bo bajeruje laski na ciaze. nie wiem czy tylko polki ale moje 2 kolezanki mialy z nim do czynienia i oczywiscie jedna o drugiej nie wiedziala 😥 dlaczego ci faceci sa tacy beznadziejni. szkoda slow[/quote]
    Wytlumacz mi prosze jak facet bajeruje laske na ciaze ❓ ❓ ❓ ,bo troszke nie ogarniam tego 😛

Irenka
    Participant

Co to w ogole ma znaczyc, ze facet bajeruje na ciaze hehe. W ogole to jaka normalna szanujaca sie polka umawia sie z "takimi". Glupie te niektore dziewczyny!!!!! Juz nie wspomne o temacie "jak poderwac anglika" bo to to poprostu mnie rozklada na kawalki, jak mozna byc taka osoba ja sie pytam hehehehe sodoma i gomora!!!! Puste polki do roboty na linke a nie by dawac du.. za funty!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.