Strona główna Działy Finanse Pożyczka

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    KB
    Participant

Witam

Ma ktoś praktyczne doświadczenie z braniem pożyczki w UK?

Mój bank mi ostatnio odrzucił niestety, pomyślałem nad jakaś niepodległą firmą.

Móglby ktoś coś doradzić?

Nie chodzi mi o jakąś ”chwilówkę” typu 1000f….

Nie ukrywam,że bardzo zależy mi na czasie, może to być nawet Polska firma….

za każdą radę z góry dziękuję.

Pozdrawiam.

victoria04
    Członek

wonga.com

sylwia
    Członek

zanim znwou gdzies zaaplikujesz radze sprawdzic swoja historie kredytowa bo cos moze byc nie tak…jesli bank cie odrzuca najprawdopodobniej masz za maly credit score. pamietaj ze kazda aplikacja i credit check zostawia slad w twoim credit file i to wplywan na twa historie wiec nie doradzam robic nie wiecej niz 3 credit check na 6 miesiecy.

piotr-maruszak
    Członek

Ile chcesz pożyczyć?

Mogę Tobie polecić jedna Polska firmę w Manchesterze Financial Brokers.
    Chłopaki mogą wszsytko załatwić, oczywiście będzie to więcej kosztować.

KB
    Participant

Chciałbym 10-12tyś

Minimum 7.5k potrzebuję jeszcze.

Jestem self employd, to też czasami ma znaczenie.

dziękuję za odzew w temacie.

annullka
    Participant

musisz popytać, popatrzeć, wszystko zależy od tego czy jesteś w biku czy jednak nie?

piotr-maruszak
    Członek

-Jak ktoś pisał wcześniej, sprawdź swją zdolność kredytową bo mozesz mieć coś tam namieszane.
    -Jeżeli chcesz pożyczki to nie wypełniaj formularza przez internet!!!! idz do oddzialu banku lub zadzwoń, lepiej rozmawia się z konsultantem przez telfon lub personalnie.
    -Jeżeli będą się Ciebie pytać na co potrzebujesz kasy, to powiedz że masz swoje wesele 🙂 raczej nie ma wtedy problemów
    -Ważne też ile zarabiasz i jakie masz oborty na swoim koncie. Ja w moim banku w ciągu kilku godzin mogę dostać mniejwiecej 10-15k, mam przycisk z pożyczką na swoim koncie jak się zaloguję.
    -dobra opcja też jest z kartą kredytową. Bierzesz w tesco na 18miesięcy 0% powinienes dostać 2k przy normalnych zarobkach. Jak dostaniesz to zadzwoń i popros o zwiększenie na 100k bo remontujesz dom i zarobisz w nadchodzącym roku 80k. 100k nie dostaniesz ale 15 Ci dadzą.
    -problem moze być z przelewem kasy na konto, ale możesz zamiast tesco wziąść ina kartę, na martin moneysaving expert coś znajdziesz.
    -jak coś to pisz na priv to mogę też tobie inne opje doradzić 🙂

riham
    Członek

jestes pewna ze bankomat wciagnal Ci karte ? Czy ktos stal obok Ciebie i zagadywal w trakcie pisania pinu albo kiedy miala byc dokonana transakcja odwrocil twoja uwage ? jest np sposob na dyche. klada dyche na ziemi i mowia ze twoja ty sie schylasz a pieniadze ktore wyciagalas i karta znikaja. ktos patrzyl Ci przez ramie i znaja pin a wtedy czyszcza Ci konto. albo zamontowany byl mechanizm do blokowania kart i jak tylko odeszlas od bankomatu ktos sobie twoja karte wyciagnal.

zglos kradziez najpierw na policji pozniej w banku. jezeli ktos poslugiwal sie twoja karta i wyciagnal pieniadze uzywajac wlasciwego pinu mozesz miec spory problem z odzyskaniem pieniedzy poniewaz banki twierdza ze karty z chipem sa super bezpieczne.

we are the pioneers in providing 1Y0-A22 dump dumps and Testking tutorials with goucher[/url] pass guarantee. Download our latest testking http://www.brandeis.edu[/url%5D questions to pass real exam of mcitp training in Pittsburg State University

wajasoes
    Członek

Spróbuj gdzies na wonga.com np albo vivus tam dają bez żadnych dokumentów praktycznie od razu, do jakiejś tam kwoty. W Anglii może byc ciężko z wzięciem kredytu w tamtejszym banku.

Honey
    Participant

Ja polecam vivusa ze swojej strony. Pieniążki dostaniesz bardzo szybko 🙂

manchasterka
    Participant

A Vivus działa w Anglii? 😯

Honey
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    manchasterka wrote:

A Vivus działa w Anglii? 😯

pewnie pod inną nazwą 😉

sisi99
    Członek

byle nie provident

basia33
    Participant

👿

mathiass2d
    Członek

No provident to jest totalna porażka, złodziei jakich mało.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.