Strona główna Działy Finanse Giełda

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    piotr-maruszak
    Członek

Hej,
    Nie wiem czy jest to właściwe miejsce na tego typu pytanie ale warto spróbować.
    Znacie może kogoś, kto inwestuje na giełdzie w UK? Może sami inwestujecie?

Mam do zainwestowania trochę pieniędzy, a nie bardzo się znam na akcjach i nie mam za dużo czasu żeby tego wszytkiego się uczyć. Chętnie przekażę oszczędności do pomnożenia osobie, która ma jakieś wyniki i wie co robi.

Proszę o kontakt na priv.

M-world
    Participant

Proponuje udac sie do firmy stockbrokerskiej.

twix
    Participant

Bardzo chętnie ci pomogę. Juz kilka lat zajmuje się inwestowaniem pieniędzy. Na priva prześle ci nr konta i rób przelew

piotr-maruszak
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    M-world wrote:

Proponuje udac sie do firmy stockbrokerskiej.

Możesz jakąś polecić?

Z tego co wiem to oni przyjmują klientów z większym kapitałem. Ja nie mam dożo jeszcze do zainwestowania, a chciałbym żeby to była płynna inwestycja.

Na dzień dzisiejszy to szukam osoby, która inwestuje tutaj i ma jakieś wyniki, chce się rozwijać dalej i szuka ludzi z jakimś kapitałęm.

M-world
    Participant

Nie wiem poszukaj na google. Pewnie biora prowizje ale to najlepiej chyba dowiedziec od nich samych.
    Duzo firm ma oddzialy w wiekszych miastach wiec zawsze mozna podejsc i sie zapytac o wszystko.

piotr-maruszak
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    M-world wrote:

Nie wiem poszukaj na google. Pewnie biora prowizje ale to najlepiej chyba dowiedziec od nich samych.
    Duzo firm ma oddzialy w wiekszych miastach wiec zawsze mozna podejsc i sie zapytac o wszystko.

Nie szukam firm. Zależy mi na kontaktach z osobami, które robią to prywatnie, a nie pod szyldem firm. Lepszy kontakt i można się bardziej dogadać.
    Duże firmy maja jakieś programy gdzie wpłacasz kase, potem nie możńa wyplacać przez jakiś czas itp. Oni obracają kasa i zarabiaja kilkadziesiąt procent, a Tobie skapną zaledwie kilka.

Zależy mi na kontakcie z kimś kto siedzi w temacie giełdy a nie ma dużego kapitału i szuka też większego zarobku.

M-world
    Participant

I jak ida investycje?

sasa1111
    Członek

Na stronie http://moneygrabbing.co.uk/groups/gielga/ powstała grupa skupiająca ludzi grających na giełdzie w UK. Dopiero co powstała, gdyż niewiele ludzi interesuje się inwestowaniem właśnie ze względu na brak czasu i wiedzy. Większość nadal gra na GPW. Zapraszam do zarejestrowania się. Na stronie http://moneygrabbing.co.uk/zarabianie/inwestycje/gielda/ możesz zobaczyć porównanie 4 brokerów.

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.