Strona główna Działy Dziecko Dentysta dla mamy i maluszka

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    moonikaa86
    Członek

hej, ja moge polecic polskiego dentyste na armley, jestem zadowolona i moi znajomi tez. przyjmuje rowniez dzieci

moonikaa86
    Członek

adres: 7-9 Branch Road, Armley, Leeds, W Yorkshire, LS12 3AQ

olcik6
    Członek

Dodzwonic sie tam graniczy z cudem (aby sie zarejestrowac)… a co dopiero zeby sie umowic na wizyte 🙁

zielony
    Członek

hej

zadzwon do windmill dental practice kolo armley.

powodzenia

sylwia
    Członek

hej ja mam dentyste na Headingley jest naprawde dobry wiem ze ostatnio rekrutowali w ramach NHS http://www.deuhealth.co.uk/dental/index.html

olcik6
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    moonikaa86 wrote:

hej, ja moge polecic polskiego dentyste na armley, jestem zadowolona i moi znajomi tez. przyjmuje rowniez dzieci

Czy bylas tam jakos w ostatnim czasie?

Wczoraj probowalam sie dodzwonic caly dzien po czym wsiadlam z bambino w auto i pojechalam zobaczyc co jest grane:

wchodze, "recepcja" w budowie, gola cegla, kable…
    Poczekalnia… w oplakanym stanie, kociol, krzesla jak w podstawowce polskiej…
    Szanowna pani na recepcji najpierw wygladala jakby chciala ze mna jezykiem migowym rozmawiac (bom Polka) po czym po chwili jak jej plynnie wyjasnilam ze probuje sie caly dzien dodzwonic nerwowo zlapala za odlozona na biurku sluchawke telefonu tlumaczac ze maja problemy z linia telefoniczna caly dzien, odkladajac sluchawke zaczal dzwonic telefon, ktory odebrala i po sekundzie odlozyla znow na biurko sluchawke.

Czy ktos ma jakakolwiek wizje tego co tam sie dzieje? Moze sa w trakcie mega remontu i bedzie tam super nowoczesny gabinet dentystyczny w niedalekiej przyszlosci i to tylko okres przejsciowy na czas remontu?

W Polsce balam sie NFZ’owskich dentystow ale to co zobaczylam to jakis cyrk…

olcik6
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sylwia wrote:

hej ja mam dentyste na Headingley jest naprawde dobry wiem ze ostatnio rekrutowali w ramach NHS http://www.deuhealth.co.uk/dental/index.html

Zadzwonie, sprobuje…

Narazie jestesmy na liscie oczekujacych w jednym gabinecie… czas oczekiwania na pierwsza wizyte- 20 tygodni!

Cudnie 🙂

paatrychaa
    Członek

ok,wiec teraz ja chcialam zadac wam pytanie ktore nurtuje mnie juz jakis czas,czy tu w uk sa dentysci ktorzy lecza zeby malym dzieciom??? moj synek ma 19 miesiecy i pojawila mu sie prochnica :/ bylam u polskiego dentysty,niestety nic pozytywnego mi nie powiedzial,stwierdzil ze tak malym dzieciaczkom nie leczy sie tu zebow…trzeba czekac az beda calkiem czarne,dziecko pod narkoze i usuwanie…przerazilo mnie to bardzo bo drugie zeby nie wychodza przeciez tak szybko..planuje leciec do pl i udac sie do specjalisty,bo wiem ze tam nie ma z tym problemu i nawet tak malym dzieciom zakladaja plomby..ale na wszelki wypadek chcialam sprawdzic czy moze ktos tu na miejscu wie cos na ten temat?? bede wdzieczna za jakiekolwiek podpowiedzi pozdrawiam 🙂

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.