Strona główna Działy Praca Uwaga na mach recruitment to zlodzieje!!!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    poleman
    Członek

no prosze…"user" jak widze masz "troche" 😆 oliwy w glowie…ale co do innych to mam watpliwosci 😛

sylwia
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    user wrote:

sylwia wrote:

Gorzej bedzie jak pozniej pracownicy z agencji zglosza cie na policje za napasc 😆 albo lepiej oni wjada ci na chate 😆

Ogarnij sie Sylwia conieco… Po co ludzie wymyslili kominiarki i gumowe rekawiczki. Wiadomo że najlepiej wyslac profesjonalną ekipę która ogarnie temat i nie bedzie śladów ani dowodów…

[/quote]

ale na ta profesionalna ekipe trza miec kase… a skad on ma ja wziasc skoro agencja mu nie wyplaca ? :mrgreen:
    A tak wogole widze ze jestes bardzo agresywnym typem 🙄 rodzicecie bili w dziecinstwie ze teraz ty chcesz wszystkich bic??? :lol

misiekmk
    Członek

Ciakaw jestem elle czy ciebie nikt nie oszukal z agencji?

kiwi
    Participant

Ja pracowalam dla mach dosc dlugo w roznych odstepach i z reguly nie mialam problemu. Nawet wymienili mi zaklad z praktycznie z dnia na dzien, jak w jednym mi sie ciezko pracowalo… Jak ktos mowi po angielsku i nie sprawia im problemow, oni tez sa naprawde ok 🙂

user
    Członek

filipek wrote:

user wrote:

Najlepiej podjechac autem i zostawic w dalszej odleglosci .

jak zostawie w dalszej odleglosci to jak tam wjade ? pisz jasniej bo jestem zainteresowany takim wjazdem do jednej osoby[/quote]

Wjazd robisz z ludzmi. Tzn. wywalasz drzwi albo z kopa albo jakims łomem, tudzież można spróbować wytrychem.
    Jeśli ktoś chce zrobić to po cichu to trzeba zaopatrzyć się w narzedzia z tej strony: http://www.withoutakey.co.uk/
    Sam posiadam taki komplecik i nie raz się przydał powiem szczerze. Wtedy można wejść do domu po cichu i z nienacka zaskoczyć oponenta.
    filipek, samochód zostawiasz dalej jeśli nie chcesz żeby Cię namierzyli. Ewentualnie możesz go uźyć do staranownaia ogrodzenia, jeśli z pokonamiem takowego masz problem. I tylko na tyle sie auto przydaje. Choć wtedy ryzykujesz tym że Cie zidentyfikują.
    Od siebie polecić mogę założenie gumowych rękawicze żeby nie można było później zdjąć Twoich odcisków palców z jakichś urzadzeń w domu. Ewentualnie żeby Policja nie znalażła Twojego DNA bo wtedy jesteś udupiony… 😉

poleman wrote:

no prosze…"user" jak widze masz "troche" 😆 oliwy w glowie…ale co do innych to mam watpliwosci 😛

Dziękuję za uznanie. Wiesz, nie raz miałem z takimi sprawami doczynienia więc chętnie doradzę jak się za to zabrać. W końcu my Polacy powinniśmy sobie pomagać i się wspierać na obczyźnie… Czyż nie?
    W imię patriotyzmu to robię… 😉

sylwia wrote:

ale na ta profesionalna ekipe trza miec kase… a skad on ma ja wziasc skoro agencja mu nie wyplaca ? :mrgreen:
    A tak wogole widze ze jestes bardzo agresywnym typem 🙄 rodzicecie bili w dziecinstwie ze teraz ty chcesz wszystkich bic??? :lol

Zawsze można pożyczyć a później się odda po załatwieniu sprawy.
    Gdyby mimo wszystko nie udało się ściągnąć kasy to wtedy najlepiej wziąć jakieś fanty z domu na sprzedaż, typu telewizor, komputer, laptop, lustrzanka, itp. To najłatwiej sprzedać na rynku wtórnym… 😉
    Sylwia, dla Twojej wiadomości, nie jestem agresywny, ale w tych czasach inaczej się nie da. Przeciez autor tematu napewno nie raz słownie i dyplomatycznie prosił o zapłacenie naleznego mu wynagrodzenia za pracę. Skoro założył powyższy temat to jego prośby okazały się bezskuteczne.
    Rodzice mnie nie bili 😉 Woleli ze mną nie zadzierać 😛

filipek
    Participant

Dzieki z awskazowki chodz nie wiem czy forsowanie autem ogrodzenia to najlepszy pomysl bo potem naprawa moze mi nie wrocic tego co wyciagne od frajera.A moze za blacharke i naprawe moglbym tez obciazyc delikwenta?

user
    Członek

A nie masz jakiegoś 4×4 orurowanego z przodu? Wtedy conajwyżej draśniesz go lekko albo i nie odczujesz tego nawet. Popatrz jakie są te angielskie ogrodzenia pod domkami. Nie trzeba się sprężać żeby przeskoczyć nawet z reguły…

Elle
    Participant

misiekmk wrote:

Oszukal? Nie. Dwa razy zdarzyly sie opoznienia w wyplatach- nic, czego nie dalo sie zalatwic. Pracowalam z ludzmi ktorzy robia payroll i wiem, ile pomylek i problemow z transferami zdarza sie z tygodnia na tydzien. Spedzilam godziny wyjasniajac tego typu sprawy i wiem, ze upierdliwosc i upor to podstawa :] Podejrzewam ze wiekszosc problemow z agencjami to nie kwestia ich nieuczciwosci, a zwyklego lenistwa i zaniedbania ze strony pracownikow. Zdarza sie wszedzie, z doswiadczenia powiem, ze najwiecej problemow mialam pracujac dla 3 osobowej firmy, bo mojemu szefowi srednio sie chcialo robic wyplaty na czas.
    Smieszy mnie to gadanie o "wjazdach na chate", nie ma to jak pokazac, ze Polak potrafi lol

user
    Członek

Elle wrote:

misiekmk wrote:

Oszukal? Nie. Dwa razy zdarzyly sie opoznienia w wyplatach- nic, czego nie dalo sie zalatwic. Pracowalam z ludzmi ktorzy robia payroll i wiem, ile pomylek i problemow z transferami zdarza sie z tygodnia na tydzien. Spedzilam godziny wyjasniajac tego typu sprawy i wiem, ze upierdliwosc i upor to podstawa :] Podejrzewam ze wiekszosc problemow z agencjami to nie kwestia ich nieuczciwosci, a zwyklego lenistwa i zaniedbania ze strony pracownikow. Zdarza sie wszedzie, z doswiadczenia powiem, ze najwiecej problemow mialam pracujac dla 3 osobowej firmy, bo mojemu szefowi srednio sie chcialo robic wyplaty na czas.
    Smieszy mnie to gadanie o "wjazdach na chate", nie ma to jak pokazac, ze Polak potrafi lol[/quote]

Elle, w której Ty agencji pracujesz dziecko? Masz szczęście że nie trafiłaś na mnie, bo byśmy sobie inaczej zatańczyli… Gęsto byś się w ET tłumaczyła po takich Twoich niby opóźnieniach… Dostała byś z miejsca list z warunkami z mojej strony, a jeśli by nie podziałało to do ET byśmy poszli wyjaśnić coby to narobić agencji więcej kosztów.
    Już nie raz się jeden z moich poprzednich pracodawców zdziwił jak zignorował mój list a po miesiącu musiał wypełniać ET3 form w odpowiedzi na mój claim 😉

Agencje pracy to najgorsze ścierwa jakie tylko mogą być. Oszukują, okłamują, mamią ludzi pracą, kręcą z urlopami, krecą z godzinami, kręcą z wypłatami. Jakby tak jakąś agencje spalili dla przykładu to te śmiecie które tam siedza i tylko kombinują jak oszukac by się nauczyły 😉
    Owszem sa i porządne agencje które sa uczciwe, ale takie można policzyć w Leeds na palcach jednej ręki.
    Na całe wasze szczęście q…a mać że ja nie pracuje dla żadnej agencji bo bym z wami porządek zrobił.
    A jak by ktoś był szczegołnie uparty albo unikał odpowiedzialności to wspomniany "wjazd na chatę" załatwił by sprawe w 5 min 😉 Pokazał bym wtedy co potrafię i że to co piszę to nie są tylko bajeczki 🙂

Elle
    Participant

user wrote:

Elle wrote:

misiekmk wrote:

Smieszy mnie to gadanie o "wjazdach na chate", nie ma to jak pokazac, ze Polak potrafi lol[/quote]

Elle, w której Ty agencji pracujesz dziecko? Masz szczęście że nie trafiłaś na mnie, bo byśmy sobie inaczej zatańczyli… Gęsto byś się w ET tłumaczyła po takich Twoich niby opóźnieniach… Dostała byś z miejsca list z warunkami z mojej strony, a jeśli by nie podziałało to do ET byśmy poszli wyjaśnić coby to narobić agencji więcej kosztów.
    Już nie raz się jeden z moich poprzednich pracodawców zdziwił jak zignorował mój list a po miesiącu musiał wypełniać ET3 form w odpowiedzi na mój claim 😉

Agencje pracy to najgorsze ścierwa jakie tylko mogą być. Oszukują, okłamują, mamią ludzi pracą, kręcą z urlopami, krecą z godzinami, kręcą z wypłatami. Jakby tak jakąś agencje spalili dla przykładu to te śmiecie które tam siedza i tylko kombinują jak oszukac by się nauczyły 😉
    Owszem sa i porządne agencje które sa uczciwe, ale takie można policzyć w Leeds na palcach jednej ręki.
    Na całe wasze szczęście q…a mać że ja nie pracuje dla żadnej agencji bo bym z wami porządek zrobił.
    A jak by ktoś był szczegołnie uparty albo unikał odpowiedzialności to wspomniany "wjazd na chatę" załatwił by sprawe w 5 min 😉 Pokazał bym wtedy co potrafię i że to co piszę to nie są tylko bajeczki :)[/quote]

Z calym szacunkiem- nie chce mi sie produkowac, bo widac ze masz ochote sie z kims poklocic, pogrozic, zaimponowac moze.. Nie ma sensu podchodzic do kazdego z agresja, zakladajac ze to "banda zlodziei" i ze nalezy im sie "wjazd na chate", ale to tylko moja opinia.

user
    Członek

Elle wrote:

Nie ma sensu podchodzic do kazdego z agresja, zakladajac ze to "banda zlodziei" i ze nalezy im sie "wjazd na chate", ale to tylko moja opinia.

Ale czy ja napisałem że wszyscy to banda złodziei? Proszę o wnikliwsze czytanie ze zrozumieniem… Są jeszcze na tym świecie uczciwi ludzie, ale niewielu już ich zostało.
    Opisałem też wyżej alternatywny sposób załatwienia sprawy jeśli ktoś preferuje na spokojnie, tak więc krzywdzace są wobec mnie zarzuty że do każdego podchodzę z agresją.
    Zdarza mi się czasem obić komuś facjatę, ale to tylko gdy ktoś sobie sam na to zapracuje… Jedno jest pewne, tu wielu ludzi się o tym nie przekona bo większość potrafi tylko siedziec przed komputerem i klikać w klawiaturę zamiast wyjśc na ulicę i pokazać klasę 😉

kalimera1959
    Participant

misiekmk wrote:

Nie dajcie sie zwiesc i nie pracujcie dla nich bo na poczatku jest milo a potem maja was w dupie.

…..nie ma jak przekonać się na własnej skórze ,ze to prawda z MACHem.
    Osobiście przestrzegam przed ta agencja.

agencyjny_tajniak
    Participant

wodnik wrote:

Do wszystkich świerzaków powtarzam po raz kolejny omijajcie agencje z polskimi kordynatoramii, będą was dymać od pierwszego dnia i nie ma wyjątków tak jest natura tych pijawek.W Polsce byli nikim a tu uważają się za kogoś lepszego,liżąc dupy swoim nowym angielskim panom mając za nic swojego rodaka.

Ludzie ja was prosze nie robcie z siebie Debili!!! Nie kazdy jest taki sam.
    PO waszych wypowiedziach jest mi wstyd ze jetem z Polski. Ludzie chca dobrze chca pomoc bo wiekszosc naszych rodakow nie umie jezyka angielskiego, odbieraja telefony od was o 2,3 w nocy w weekendy zeby tylko wam bylo lepiej (mozna zatrudnic osobe z dobrym ang i problem znika) nikt im za to nie placi robia to tylko i wylacznie z wlasnej woli ZA DARMO pozniej przychodzi co do czego to dupe obsmaruja.
    Agencje jak to agencje popelniaja bledy, moga nie dostac godzin na czas ale wystarczy zadzwonic i zapytac, bez wulgaryzmow krzykow i wyzywan. Bo oni naprawde duzo robia zeby wam bylo lepiej a wy tego nie doceniacie.

I dzisiaj po raz kolejny utwierdzilam sie w przekonaniu ze wiekszosc Polakow to buracy, ktorzy powinni byli zostac w polsce na farmie rodzicow a nie przyjezdzac do UK i utrudniac pozadnym ludzia zycie.

Bo to wlasnie dzieki WAM Anglicy maja o Polakach taka a nie inna opinie.

Nawet cygany trzymaja sie razem bo w kupie sila.
    Polaczki jak tylko zauwaza ze ktos ma lepiej to postaraja sie o to zeby w jakis sposob uprzykrzyc zycie.

Pozdrawiam wszystkich rozumnych

user
    Członek

agencyjny_tajniak wrote:

wodnik wrote:

Do wszystkich świerzaków powtarzam po raz kolejny omijajcie agencje z polskimi kordynatoramii, będą was dymać od pierwszego dnia i nie ma wyjątków tak jest natura tych pijawek.W Polsce byli nikim a tu uważają się za kogoś lepszego,liżąc dupy swoim nowym angielskim panom mając za nic swojego rodaka.

Ludzie ja was prosze nie robcie z siebie Debili!!! Nie kazdy jest taki sam.
    PO waszych wypowiedziach jest mi wstyd ze jetem z Polski. Ludzie chca dobrze chca pomoc bo wiekszosc naszych rodakow nie umie jezyka angielskiego, odbieraja telefony od was o 2,3 w nocy w weekendy zeby tylko wam bylo lepiej (mozna zatrudnic osobe z dobrym ang i problem znika) nikt im za to nie placi robia to tylko i wylacznie z wlasnej woli ZA DARMO pozniej przychodzi co do czego to dupe obsmaruja.
    Agencje jak to agencje popelniaja bledy, moga nie dostac godzin na czas ale wystarczy zadzwonic i zapytac, bez wulgaryzmow krzykow i wyzywan. Bo oni naprawde duzo robia zeby wam bylo lepiej a wy tego nie doceniacie.

I dzisiaj po raz kolejny utwierdzilam sie w przekonaniu ze wiekszosc Polakow to buracy, ktorzy powinni byli zostac w polsce na farmie rodzicow a nie przyjezdzac do UK i utrudniac pozadnym ludzia zycie.

Bo to wlasnie dzieki WAM Anglicy maja o Polakach taka a nie inna opinie.

Nawet cygany trzymaja sie razem bo w kupie sila.
    Polaczki jak tylko zauwaza ze ktos ma lepiej to postaraja sie o to zeby w jakis sposob uprzykrzyc zycie.

Pozdrawiam wszystkich rozumnych[/quote]

tajniak, a Ty w jakiej agencji pracujesz? 8)
    Pewnie nowy ambitny którego niedawno zatrudnili …

Jakie to wy macie szczęście że ja się nie pałam pracą dla agencji : 🙂

bo pewnie byś posmakował magicznej różdzki 😳

agencyjny_tajniak
    Participant

Pozer o sorry User.

Nie pracuje w agencji aczkolwiek w podobnym biznesie, i robie to juz od jakichs 6 Lat.

A jezeli chodzi o magiczna rozdzke to mozesz mi ja possac conajwyrzej 🙂
    Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.