Strona główna Działy Motoryzacja tablice rejstracyjne

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    KB
    Participant

Witam.

Mam pytanie może ktoś jest zorientowany w temacie, za każde info będę wdzięczny 🙂

Posiadam normalne tablice w swoim samochodzie jak każdy inny, z przodu biała z tyłu żółta 😉

Jednak chcę je zmienić.

Chodzi mi o to,że nie chcę problemow z policją a te tablice mi nie pasują;)

O co mi chodzi, na ebayu mozna kupić,ale jak z lealnosćią i ew. problemami.

Chcę do swojego auta założyć mniejsze tablice rejstracyjne, najlepiej tłoczone jak w EU, to nie problem myśle, schody moga byc tutaj:

– najchetniej chcialbym dwie czarne tablice z białym napisem takie jak były przed 1973 rokiem

-ew. biała do tyłu taką jak jest z przodu

Najlepiej obie kwadratowe (tutaj nie powinno byc problemu)

Wie ktoś coś na ten temat?

z góry dziękuję, pozdrawiam.

azkeel
    Participant
    ela1981
    Participant

zolta w kropki bordo tez bylaby gustowna

user
    Członek

Ludziom w dupach się już poprzewracało…
    Od kiedy to można sobie dowolne tablice zakładać? Przepisy odnośnie tablic są jasne…
    Jeśli ktoś chce się wyróżniać to niech sobie tablice prywatne wykupi i tyle… innej metody nie widzę…
    Cóż, jak ktoś nie ma czym się wyróżnić albo przyszpanować to chce sobie tablice zakładać dziwaczne…

KB
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

zolta w kropki bordo tez bylaby gustowna

w twoich rodzinnych stronach może tak, pewnie tak byłaś na koncert ”weekend’ ubrana 8)

User – dowolnych nie można to oczywiste widzisz chyba o co pytam tak? Czytanie ze zrozumieniem nie boli.

Prywatne tablice miałem jakiś czas temu nie martw się, ale nie o to mi chodzi.

:9cc0353d20 wrote:

Cóż, jak ktoś nie ma czym się wyróżnić albo przyszpanować to chce sobie tablice zakładać dziwaczne…

aaa tu nie chodzi o szpan, nie każdy ma twoj rok rozumowania, nie szpanuje się tablica rejstracyjną, ale spoko 😆

Nie chodzi o dziwaczne tablice, ehh myślałem,że ktos tutaj może bedzie miał pojecie,ale jednak nie 🙂

azkeel[b:9cc0353d20] – dzięki, to czytałem wcześniej jednak mi chodziło o jakiś bardziej przykład z zycia…;)

Tak żeby wam wyjaśnić (bo rozjaśnić się nie da chyba niestety 😥 )
    Niektórzy mają hobby inne niż piwo i tv lub wyjście na dyskoteke i chodzi tutaj o pewną konsekwencję stylu przebudowy tak?

Tak jak zakłada się tłoczone metalowe tablice i ramki ”autohaus” do aut w stylu niemieckim tak komuś mniejsza tablica może byc potrzeba do ”amerykańca” bo wneki są inne niż do aut poza USA. Chyba proste tak.

Stąd pytanie.

Więc jak nie wiedzieliscie to nie filozofujcie ok?

ogólnie temat do zamknięcia znalazłem to co chciałem.

http://www.dubmeister.co.uk/webshop/accessories/pressed-metal-show-plates-remember-to-include-you-plate-details-and-laser-marking-details-in-the-comments-box-personalise-your-plates-with-our-laser-marking-service-select-laser-marking-and-type-your-name-website-or-club-name-and-this-will-be-laser-etched-onto-your-plates-please-note-these-plates-are-for-show-use-only/

http://www.dubmeister.co.uk/webshop/number-plate-surrounds/

http://www.dubmeister.co.uk/webshop/uk-legal-pressed-metal-plates/

[/b:9cc0353d20]

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.