Strona główna Działy Praca Kierowca C+E

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    bartek4
    Participant

karta do tachografu i powodzenia.

Opi1986
    Członek

a co do tego tego świadectwa kwalifikacji CPC jest ono potrzebne??? Czy nie???

blackjack77
    Participant

Od 10 wrzesnia 2014 trzeba posiadac karte CPC , czyli trzeba zrobic 35h kurs przed ta data.

Opi1986
    Członek

czyli teraz póki co mogę śmiało szukać pracy bez CPC tak?

blackjack77
    Participant

Tak , ale w wielu firmach wymagaja juz czesciowo zrobionego kursu , tzn np 14h. U mnie w pracy robimy 7h rocznie , wiec jak daja ogloszenie o prace to wymagaja 21h zrobionego kursu , 7 w tym roku, 7 w przyszlym i bedzie 35 przed 10 09 2014.

Opi1986
    Członek

no to troszke mi komplikuje sprawę, bo ja narazie nie mam nic :/ a ja dopiero szukam pracy na c+e :/ a co do tego koszta pewnie tez nie sa male CPC = 600-800 funtów a z pracy na marne 6.3 ciezko bedzie to ogarnac :/

BeToN
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Opi1986 wrote:

no to troszke mi komplikuje sprawę, bo ja narazie nie mam nic :/ a ja dopiero szukam pracy na c+e :/ a co do tego koszta pewnie tez nie sa male CPC = 600-800 funtów a z pracy na marne 6.3 ciezko bedzie to ogarnac :/

nie jest tak zle w styczniu na firmie robimy co roku po 7h teraz bylo 4/5 koszt jednego to 43 funty!

Opi1986
    Członek

A jeszce pytanie dotyczące pracy w/w zawodzie jak tutaj jest ze znalezieniem pracy? Otóż posiadam rzekł bym "nikłe" doświadczenie pracy na tym stanowisku bo aż 3 miesiące, język angielski w podstawowym stopniu i obecnie "tyram" za magiczne 6.32… Czy znaciej jakieś firmy może co potrzebują kierowców??? Nad mieniam że mieszkam w Castleford/Normanton… 🙂 z góry dzięki za odpowiedzi 😀

azkeel
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    blackjack77 wrote:

Od 10 wrzesnia 2014 trzeba posiadac karte CPC , czyli trzeba zrobic 35h kurs przed ta data.

Zapomniales dodac, ze dotyczy to tylko osob, ktore zrobily prawo jazdy przed 10 wrzesnia 2009. Kazdy kto zrobil prawo jazdy po tej dacie musi posiadac karte CPC.

bartek4
    Participant

Opi1986 wrote:

A jeszce pytanie dotyczące pracy w/w zawodzie jak tutaj jest ze znalezieniem pracy? Otóż posiadam rzekł bym "nikłe" doświadczenie pracy na tym stanowisku bo aż 3 miesiące, język angielski w podstawowym stopniu i obecnie "tyram" za magiczne 6.32… Czy znaciej jakieś firmy może co potrzebują kierowców??? Nad mieniam że mieszkam w Castleford/Normanton… 🙂 z góry dzięki za odpowiedzi 😀

\

Z podstawowym angielskim i bez doswiadczenia to sie ciesz ze wogole masz prace jako kierowca.

ja78
    Participant

Kolo ciebie masz duze firmy transportowe np asda,BQ itp.
    Jak masz male doswiadczenie to idz na mniejsze i pojezdzij troche.
    SAM transport ponoc wszytkich przyjmuje.

Opi1986
    Członek

mój przypadek jest taki ze:
    kat C zrobilem przed 10 wrzesnia 2009
    kat C+e zrobiłem w pazdzierniku 2010
    ale posiadam polski kurs na przewoz rzeczy wazny do czerwca 2014
    czy dla mnie wymagana jest karta CPC???
    Bo na kat C "łapię" się przed 2009 a na kat C+E juz niestety nie :/

ja78
    Participant

jak znajdziesz prace to idz sam na 2 lub 3 poziomy cpc a reszta ci firma dorobi.Jeden na miesiac.Ja ostatni sam zrobilem i mam juz koniec.
    placilem 70f ale to chyba drogo.wiem ze robia texz po 55f za level.

agencyjny_tajniak
    Participant

Skontaktuj sie z agencja Versant z leeds ostatnio dodali dosc duzo ogloszen ze szukaja kierowcow C+E zadzwon do nich

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.