Strona główna Działy Hobby SIATKÓWKA – chętni do grania.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Ania0879
    Participant

witam serdecznie,

bardzo dawno nie gralam w siatke ale z checia znowu zaczne.

chociaz profesjonalista nie jestem troszke praktyki i bede sobie radzic.

pozdrawiam

daniel77wr
    Participant

witam, ja również jestem chętny na siatkówkę

wiki
    Członek

Ja tez bym pograla ale zeby miescowka byla niedaleko LS15

evvus
    Participant

Macie jakieś pomysły co do miejsca gdzie możemy grać i jaka byłaby cena?
    Myślę, że minimalna potrzebna liczba osób to 10-12 żeby utworzyć 2 drużyny. Jakie dni i godziny najlepiej by Wam pasowały?

mwg
    Członek

też bym pograł dajcie znać jak już będzie coś wiadomo pozdrawiam

griszek
    Participant

ZTCW to jest grupa siatkarska która grywa w soboty na boisku koło Ośrodka Polskiego

wiki
    Członek
    nowicjuszka
    Członek

Też z chęcią się dołączę:) Tylko dajcie znać kiedy i gdzie:)

miro.pl
    Participant

tez wchodze , ale oczywiscie zalezy od terminow i lokalizacji .

aaaaa
    Participant

Ja tez bym byla chetna, tylko zalezy gdzie i kiedy 😀

fiodor
    Participant

hej, tez pogralbym chetnie w wolnym czasie 😀

aktyWniUK
    Participant

Ok to dołączam się jak już pisałem w poprzednim [i:49ced38bf6]poście[/i:49ced38bf6].
    Z chęcią pomogę w utworzeniu dwóch drużyn siatkówki i regularnych treningów. Później było by miło zorganizować mecze towarzyskie z już mi znaną [i:49ced38bf6]ekipą z Wakefield[/i:49ced38bf6].

[b:49ced38bf6]Pierwsze[/b:49ced38bf6] w czym mógłbym pomóc to znalezienie [i:49ced38bf6]miejsca[/i:49ced38bf6], tutaj potrzebna jest wasza pomoc w wypisaniu najbliższych wam centrów sportowych i miejsc gdzie można wynająć salę do siatkówki. Nie wydaje mi się żeby najlepszym pomysłem było nastawianie się na coś na świeżym powietrzu, takie miejsca zawsze można dograć już na treningach niezależnych od pogody i ewentualnie zmieniać w trakcie.

Jak już znajdziemy przynajmniej 2 miejsca które będą odpowiadały większości na tym forum, biorę [i:49ced38bf6]projekt akty[/color:49ced38bf6][b:49ced38bf6]W[/b:49ced38bf6]ni[/color:49ced38bf6][b:49ced38bf6]UK[/b:49ced38bf6][/i:49ced38bf6] w rękę i ruszam do tych placówek wynegocjować cenę, jako że będą to początki nie nastawiałbym się od razu na pełen skład, a przy tym rosną koszta które przeważnie w off peak godzinach jest bardzo łatwo zmniejszyć.

Dni i godziny treningów jak już będzie miejsce i zobaczymy jaka będzie ich oferta i czy w ogóle uda się coś wywalczyć.

Taka moja propozycja
    Pozdrawiam! Aktywnie! Pozytywnie! 😀

miro.pl
    Participant

to czekamy na liste miejsc

aktyWniUK
    Participant

Miejsce już wybrała Ewa :), które już jakiś czas temu odwiedziłem.

Gryphon Sports Centre
    Woodsley Road
    Leeds
    LS2 9LZ

Standardowo jest f50/1h, studenci mają taniej, przy czym dowiedziałem się że własnie w weekendy mają najmniejszy ruch. Dobra nasza 😈

Starałem się skontaktować z osobą odpowiedzialną za wytyczanie cen i ewentualną pomoc w rozkręceniu drużyny. Pani nazywa się Caroline Race, niestety od 2 tygodni nie otrzymałem od niej wiadomości (sam piszę raz w tygodniu).
    Wciąż czekamy…

kbery88
    Participant

Witam,
    w miarę możliwości (dni wolnych) jak najbardziej jestem chętny do gry w siatkówkę 🙂 o ile to możliwe prosiłbym o jakieś informacje w miarę postępu z wynajęciem sali. Co do innego ewentualnego miejsca-nie jestem pewny jak cena ma się w roku 2013,ale w ubiegłym roku Pudsey Leisure Centre (max 25 min autobusami 4,4A,X14,X15 z centrum Leeds) pobierało za wynajęcie sali około 30 funtów za godzinę-przychodzi się na gotową,przygotowaną salę (rozłożona siatka).

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.