Strona główna Działy Babski kącik Szukamy chetnych ludzi na wyskok do pabu ^^

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Orissek
    Członek

jak w temacie : ]

karmelinka
    Participant

jaki pub i kiedy?

Orissek
    Członek

no wlasnie nie mam pojecia wypadalo by zebrac pre osob i moze w weekend jakos mozna sie wybrac gdzies kwestia dogadania ;]

karmelinka
    Participant

ok
    dajcie znac jak cos sie ustali 🙂

Orissek
    Członek

no jak narazie jest nas 3. btw samo sie nie ustali wiec ..

karmelinka
    Participant

wiec proponuje sobote 🙂

Orissek
    Członek

mi tam pasuje wiec moze niech kazdy napisze dzien i mniej wiecej miejsce kazdemu znane na spotkanie i wtedy mozemy wyruszyc na poszukiwanie jakiegos miejsca do porozmawiania ;]

karmelinka
    Participant

jest fajny, nieglosny pub naprzeciwko parkingu Marketu, kolo co-opa na Nw York St.
    W sam raz na start

Orissek
    Członek

hehe jak sie dowiem gdzie to jest to chetnie no to wiec czekamy na reszte zainteresowanych wyrwaniem sie z domu ;]

alkaczester
    Participant

moze ja a ile chlopcow ile dziewczynek sie pisze i jak to wiekowo wyglada? ja juz mowie ze mam 27 , dziewczyna

Orissek
    Członek

2 dziewczyny po 27 ja facet 21 i czekamy na wiecej

Konkubina_Diabla
    Participant

Rozumiem, że jestem tą drugą dziewczyną 27? :d Sobota spoko, ale jakoś tak nie wczesniej niż 18ta, jak dla mnie 😛 Mnie bardzo pasują te okolice co-operative w centrum 😛

Orissek
    Członek

hmm.. z tego co wiem to chyba 3cia dziewczyna i czyje sie jakos dziwnie w towarzystwie 3 starszych kobiet ale mysle za dam rade ;]

Konkubina_Diabla
    Participant

Z tego co wiem był jeszcze jeden chętny pan na piwo, może się odezwie jak zobaczy temat 😛

Orissek
    Członek

no wlasnie moze mam nadzieje ze tak ; p mamy czas do soboty tazke mam nadziej ze uzbiera sie ladna ekipa na piwko lub kawe jak kto woli ;]

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.