Strona główna Działy Praca Gdzie do pracy (2013)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    agugagu
    Participant

Jedyne co mi przychodzi do glowy to IPL w Normanton, tam sie pakuje owoce i warzywa, a rekrutuje tam PMP, ktore obecnie miesci sie w Wakefield. Mam znajomych ktorzy tam pracuja i mowia, ze jest busy, wiec moze tam sprobuj. Albo slyszalam cos o jakis sandwiczach chyba przez Linara, ale nie wiem dokladnie…
    Powodzenia:)

zlotarybka
    Członek

sandwich king nie ma teraz busy..
    do mnie ostatnio GAP wydzwanial bo maja prace przy hostessowaniu ( sprzedawanie gazet) mowili ze i kobiet i mezczyzn szukaja 🙂

Himen
    Participant

agugagu masz namiary na to PMP w Wakefield bo w necie wyszukuje mi tylko filie na Beestonie i w Castleford, oba nieaktualne

agugagu
    Participant

13 Wood Street, Wakefield WF1 2EL 01924356065. Najlepiej wczesniej zadzwonic, umowic sie na rejestracje, bo dwa razy do wakefield
    nie ma sensu jezdzic:)
    Pozdrawiam

KasiaA
    Participant

Nie wiem w jakim charakterze poszukujesz pracy? Widzialam ostatnio kartke na dzwiach w Centrum Crown Point zdaje sie, ze Asda, Next dokladnie nie pamietam ale w tej alejce….. moze to ci pomoze.

Jakub
    Participant

Sprawdź jeszcze w Meridianie (są w Wakefield) czy nie potrzebują w Nexcie (wątpię) lub w Superdrugu (prawdopodobniej).

November.86
    Członek

W wakefield narazie to tylko jak wyżej napisono na Owoce potrzebują do Normanton (rekrutacja przez PMP)
    Co do Next-a to słyszałam że ma się ruszyć dopiero od połowy marca ( mówię o South Elmsall)
    a o Superdrug już nie wspomnę bo nie ma pracy wogole na teraz (współlokator tam pracuje na stałe i oni nawet nie mają co robić) ale bądzmy pozytywnej myśli zbliżają się walentynki i święta wielkanocne to może będą potrzebować na magazyny……

a ma ktoś może jakieś informscje co do Amazon (warehouse) w Doncaster?? bo podobno rozbudowywuje się i bedą szukac tam nowych ludzi i to zapewne na dłużej..
    Jeśli ktoś ma jakieś info to prosiła bym bardzo o jakieś info co do agencji rekrutacyjnej….

Best regards
    😀

zlotarybka
    Członek

Ja rowniez poprosze o namiary na agencje w ktorych jest teraz jakas praca bo wszedzie gdzie dzwonie to cisze teraz maja.. z gory dzieki za odp 🙂

justynab
    Participant

nie wiem czy kogos to zainteresuje,ale wiem to napisze.
    dzis znajoma dostala telefon z conceptu na armley potrzebuja do sortowni smieci.

zlotarybka
    Członek

Witam , wiem ze luty jest "martwym" miesiacem pod wzgledem pracy . Ale chciala bym pomimo to zapytac czy moze ktos slyszal gdzie jest praca na obecna chwile ?
    Moze to byc pol etatu , nawet 15-20h tygodniowo poki co . Moze byc przy sprzataniu czy gdzie kolwiek indziej.
    Jesli wiecie cos na temat agencji w ktorych jest obecnie praca to prosze podzielcie sie ze mna ta informacja ( bo poki co wszedzie gdzie dzwonie slysze – sorry we have quiet at the moment if we have something we call you )
    Angielski znam mysle ze w stopniu w miare komunikatywnym .

Z gory dzieki za odpowiedz..

edzia1979
    Participant

Richmond Ice Cream

zlotarybka
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    edzia1979 wrote:

Richmond Ice Cream

A gdzie moge znalezc jakis namiar na to ?
    I slyszalam ponoc ze to przeniesli.. prawda to ?

sergi2
    Członek

za rok likwiduja oddzial, ostatni sezon, cross gates leeds, formularz trzeba osobiscie dac.

Wislak
    Członek

Za późno już zaorane;)

sergi2
    Członek

jest jeszcze, orali obok jak juz :d

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.