Strona główna Działy Finanse zmiany w zasilkach

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    mamazleeds
    Participant

Ostatnio coraz wiecej mowi sie o zmniejszeniu zasilkow roznego rodzaju, i podobno juz od pazdziernika obnizono progi.
    radze zatem zglaszac wszystykie zmiany w zarobkach i zaczac zyc oszczedniej..

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wielka-brytania-i-Irlandia/reforma-opieki-spolecznej-dotknie-takze-polakow,1,5391302,region-wiadomosc.html

victoria04
    Członek

Maja skracac wlasnie… podobno , bo chca zaoszczedzic na benefitach 0,1 miliona funtow.

kunegunda
    Participant

radze isc do pracy i nie blagac o zasilki

victoria04
    Członek

A ty co?! nic nie pobierasz? moze jeszcze wiecej niz inni! nawet jak sie pracuje to sie dostaje zasilek, to chyba wiesz…

bartek4
    Participant

dostaja pewnie Ci co udaja ze pracuja…czyli 16 h w tygodniu albo 30 za minimalna stawke.

wezcie sie za jakas uczciwa prace beneficiarze 🙂

chomik
    Participant

Wlasnie, do pracy byscie sie w kancu wzieli a nie zebrza jak rumuni pod kosciolem !!!

kolczasty33
    Participant

polacy to smiecie!!! zachowuja sie gorzej od bydla.zazdroszcza ze inni maja,ch.. im w dupe!!!

victoria04
    Członek

Nikt nikomu nie zazdrosci, tylko kazdy dba o swoja dupe zeby miec za co zyc. Jak wolisz robic wałki z cyganami to rób, drugi woli isc i zapieprzac 15 godz. Skoro jestescie w UK to chyba dlatego zeby zylo wam sie lepiej co nie? a kazdy pracuje jak mu sie podobo.

kunegunda
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    victoria04 wrote:

Skoro jestescie w UK to chyba dlatego zeby zylo wam sie lepiej co nie? a kazdy pracuje jak mu sie podobo.

no i tu sie z toba zgodze zyje mi sie lepiej i niemusze zebrac o zapomoge. Nie nic nie pobieram bo zarabiam dobrze

mamazleeds
    Participant

zakladjac ten temat wiedzialam ze JAK ZWYKLE ci co nie maja z nim nic wspolnego beda najczesciej sie wypowiadali z typowym dla nich chamskim stylem!

kunegunda
    Participant

jak wiedzialas to poco odpisujesz ?

ale co ja moge na to poradzic ze mi wstyd za rodakow ktorzy tylko tu po zasilki z wyciagnieta reka przyjechali zamiast pracowac bo chyba czesc z nas tu poto przyjechala aby bylo nam lepiej niz w polsce i chodzi tu o bezstresowa prace i place a nie poto aby zebarac. Jesli ktos tu przyjechal i zeruje na roznego rodzaju zapomogach to niedziwie sie ze w polsce mu sie zle zylo na bezrobociu (nie dostawal tyle jalmuzny) i jak dla mnie osoba ktora zebra o benefity (nie mowie tu o jakis ekstremalnych przypadkach tylko o leniach) jest TOTALNYM ZEREM. Pozatym jako mezczyznie bylo by mi wstyd ze nie potrafie utrzymac swojej rodziny z wlasnej pracy tylko musze zebrac o pieniadze. Jako facetowi wjechalo by mi to totalnie na ambicje eeee no chyba ze jak beneficiarze jej niemam

bartek4
    Participant

no wlasnie my ciezko pracujemy, a beneficiarze siedza w swoich councilach i oplywaja w "luksusie" 😉

thomas1
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    chomik wrote:

Wlasnie, do pracy byscie sie w kancu wzieli a nie zebrza jak rumuni pod kosciolem !!!

dostaja pewnie Ci co udaja ze pracuja…czyli 16 h w tygodniu albo 30 za minimalna stawke.

wezcie sie za jakas uczciwa prace beneficiarze

Pracujcie,pracujcie ROBOTA lubi glupich 😀 😀 😀 jak kunegunda,bartek4,chomik,kolczasty33,

kunegunda
    Participant

thomas1 wrote:

Pracujcie,pracujcie ROBOTA lubi glupich 😀 😀 😀 jak kunegunda,bartek4,chomik,kolczasty33,

no nie co z nas za glupki ze pracujemy zarabiamy i nie sramy ze strachu ze ktos nam z zapomogi £5 na chleb zabierze 😆 😆 😆 😆

Himen
    Participant

Za to sracie ze strachu że was jakiś durny szef wy**bie z roboty 😆 😆 😆

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.