Strona główna › Działy › Zdrowie › otyłość
ha wiedzialam ze sie wkrecicie 😀 Zumba jest super ja juz jestem uzalezniona 8)
Polecam tez Zumbe na x box Zumba Rush jest bombowa 😉
a co do diety ja tez na diecie Dukana jestem i juz -13kg 8)
ha wiedzialam ze sie wkrecicie 😀 Zumba jest super ja juz jestem uzalezniona 8)
Polecam tez Zumbe na x box Zumba Rush jest bombowa 😉a co do diety ja tez na diecie Dukana jestem i juz -13kg 8)
Ja jakos nie umiem sie zmobilizowac do cwiczenia samej w domu.. dlatego musze znalzc jeszcze gdzies jakies inne zajecia 🙂 a co do diety to nie stosuje zadnej.. ograniczylam jedzenie nie jem po 18 i poki co efektow nie ma ale musze zaczac wiecej cwiczyc..
A co do zumby to naprawde jest suuper !:)
Zlota rybko najpierw waga stanie dopiero potem beda efekty , najprostsza dieta to wywalic slodycze , napoje , chleb i pyry 🙂 Na parze duzo jesc , gdzie sie da chodzic pieszo , z rana wypic kawe czarna , parzona . Jesc regularnie. Przez dwa lata zgubilam lacznie 35 kg. Pierwsze zaraz po ciazy , potem juz wolno , zaczynalam z rozmiarem 12-14 dzis nosze 6-8. Wrocilam do wagi sprzed ciazy , 53 kg , 174 cm . 🙂 Powodzenia laseczki , a jeszcze na koniec nie odmawiac sobie wszystkiego , jak sie ma bardzo ochote to zjesc jednego cukierka , kostke czekolady. 🙂 Silna wole sie swietnie tym cwiczy .
Wrocilam do wagi sprzed ciazy , 53 kg , 174 cm . 🙂
rany co ty Hitlerowi przez ruszta ucieklas ?
Przeciesz toz to niema za co potrzymac nawet
kunegunda wrote:Ja polece swoja diete schudlem 2 gramy w przeciagu 5 lat sprawdza sie i mozna jesc wszystko
:/ Twoje wypowiedzi na tym forum zaczynaja mnie juz okropnie irytowac ..
po co piszesz takie glupoty ?
nie masz co robic ?
wez moze idz do pracy, zajmij sie moze zona( dziewczyna, narzeczona) a nie wypisujesz komentarze ktore nikomu nie pomoga a rece opadaja jak sie je czyta :][/quote]
ale ja jestem w pracy i mi sie tak zajebiscie nudzi
a zajmowac rodzina to ja sie bede po powrocie do domu 😆 😆 😆 😆
zlotarybka wrote:kunegunda wrote:Ja polece swoja diete schudlem 2 gramy w przeciagu 5 lat sprawdza sie i mozna jesc wszystko
nie masz co robic ?
wez moze idz do pracy, zajmij sie moze zona( dziewczyna, narzeczona) a nie wypisujesz komentarze ktore nikomu nie pomoga a rece opadaja jak sie je czyta :][/quote]
a zajmowac rodzina to ja sie bede po powrocie do domu 😆 😆 😆 :lol:[/quote]
zajebiscie to ty trefny jestes…hahahahah…
kunegunda wrote:zlotarybka wrote:kunegunda wrote:Ja polece swoja diete schudlem 2 gramy w przeciagu 5 lat sprawdza sie i mozna jesc wszystko
nie masz co robic ?
a zajmowac rodzina to ja sie bede po powrocie do domu 😆 😆 😆 :lol:[/quote]
zajebiscie to ty trefny jestes…hahahahah…[/quote]
HURA MOJ DEBILNY FAN POWROCIL STESKNILEM SIE ZA TOBA 😆 😆 😆
A CO TO TWOJ NIK ZABLOKOWALI TOM79 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
Wyjazd z tego tematu jak ma sie ktos zamiar wyzywac od debili itp..
Swiadczy to tylko o braku wychowania i usilnym staraniu zwrocenia na siebie uwage poprez obrazanie innych i pisanie beznadziejnych odpowiedzi.
Z tego co wiem to jest gdzies juz takie miejsce zeby sie klocic itp
Wiec kunegunda znajdz sobie inny temat do oblegania (ups zapomnialam ze ty wszystkie juz oblegasz swoja osoba i swoimi odpowiedziami)
Ale prosze odpusc juz sobie bo nikogo to nie smieszy a mnie wrecz zniesmacza.
Swiadczy to tylko o braku wychowania i usilnym staraniu zwrocenia na siebie uwage poprez obrazanie innych i pisanie beznadziejnych odpowiedzi.
Wiec kunegunda znajdz sobie inny temat do oblegania (ups zapomnialam ze ty wszystkie juz oblegasz swoja osoba i swoimi odpowiedziami)
GeeGee wrote:Wrocilam do wagi sprzed ciazy , 53 kg , 174 cm . 🙂
rany co ty Hitlerowi przez ruszta ucieklas ?
Przeciesz toz to niema za co potrzymac nawet[/quote]
Co kto lubi 🙂 Kobiece sylwetki sa rozne , osobiscie preferuje swoja bo potrzymac i jest za co i na co popatrzec 🙂 Mozna wazyc 60 kg i miec ladna budowe , zarysowane miesnie i mozna i 53. Waga nie ma nic z tym wspolnego .:-)
rybka splywaj 😆
Jak to się mówi… tylko ruch zwalczy brzuch! To prawda bez tego ani rusz do tego oczywiscie dobra dieta ja zamawiam jedzenie np. ze strony https://glodny.pl/ po pierwsze dlatego, ze jest dobre i zdrowe a po drugie dlatego ze dowoza w najwiecej 45minut 🙂 Zamawiam od razu sniadanie, obiad, kolacje potem sobie tylko odgrzewam i jest okej 🙂
Polecam wyliczyć sobie ilość kalorii jakie dziennie możemy przyjmowac. To pomoże nam znaleźć dobra dietę.
Pierwszym i najłatwiejszym jest skorzystanie z ogólnych zaleceń dotyczących tego, ile powinniśmy jeść. Przyjmuje się, że średnie dzienne zapotrzebowanie na kalorie dla kobiet o średniej aktywności fizycznej wynosi 2000 kcal, a dla mężczyzn – 2500 kcal.
Więcej mogą jeśc osoby ćwiczace i majace aktywną pracę. Mniej osoby mało aktywne oraz siedzące.
W sieci są specjalne kalkulatory, które pomogą w wyliczeniach. Na portalu jest sporo informacji o odchudzaniu się http://fitwatch.pl
Dzieki za wyczerpujaca wypowiedz.