Strona główna Działy Zdrowie otyłość

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    zlotarybka
    Członek

No to trzeba sie umowic jak pasuje wszystkim i pojsc grupka 😀 mi by tak pasowalo ;D

aga26
    Participant

no jasne tylko gdzie i o ktorej komu pasuje 🙂

evvus
    Participant

a są jakieś dziewczyny chętne na siłownie na Kirkstall Road? Cena 20f miesiecznie. Również oferują sporo klas. Często robią oferty 100f za 15 miesiecy membership.

Pozdrawiam 😉

Konkubina_Diabla
    Participant

Jak zmienię pracę i będzie mnie już na to stać, to chętnie się podepnę na siłownię czy cokolwiek 😀

justynab
    Participant

Również polecam zumbe. Nie mam czasu na grupowe zumby poza domem,niestety. Zumbuje sama w domu przed kinectem też jest fajna zabawa i kilogramy lecą w dol:)

alkaczester
    Participant

a gdzie dokladnie jest to hilside bo ja nie wiem ? ja bym mogla isc ale za tydzien bo teraz szukam pokoju pilnie , juz za tydzien powiennam miec sprawe ogarnieta ,
    ile kosztuje ta zumba tam ?

aga26
    Participant

nie mam pojecia szukalam na google maps i nie wiem gdzie to jest:( a pasowalo by ci St Mary’s Church Hall w sumie nigdy tam nie bylam ale wiem gdzie to jest 🙂

KasiaA
    Participant

A czy ktoras z Was bylaby chetna w szkole Primary Sharp Lane, Belle Isle???Z tym, ze nie znam dokladnych szczegolow, widzialam tylko propozycje od jednej z nas tutaj.

alkaczester
    Participant

kurde a to tez nie wiem gdzie jest , gdzies na beeston tez ? tzn tak ja jestem chetna zobaczyc co to jest ta zumba i czy sie nadaje 🙂 ogolnie to zapislalam sie na silke ale moge zobaczyc zumbe tez , bede sledzic watek jak by co , jakbys sie grupa jakas zebrala to dziewczyny piszcie , tu moj email alla_19@op.pl a lat mam 27 zeby nie bylo
    ogolnie to troche zly czas bo do konca stycznia musze znaleaz sobie pokoj i moge nie miec czasu narazie ale moze znajde szybko i bede mogla zumbowac 🙂

zlotarybka
    Członek

aga26 St Mary’s Church Hall jesli mowa o tym na beestonie to ja sie POWAZNIE na to zgadzam :))
    z tego co pisze to zajecia sa w czwartek o 7:15 PM – 8:00 PM
    mi godzinowo zdecydowanie pasuje . nie do konca kojarze gdzie jest to St Mary’s Church Hall ale po post cod napewno tam trafie…
    pozostaje tylko kwestia ile takie zajecia tam moga kosztowac …
    Orientuje sie moze ktoras z Was ?
    i ktora npewno byla by na to chetna .

agugagu
    Participant

Jezeli mi nic nie wypadnie waznego to ja jestem jak najbardziej chetna:) ale nie mam pojecia ile to moze kosztowac

zlotarybka
    Członek

napisalam meila do tej prowadzacej z pytaniem ile kosztuja zajecia – moze odpisze.. a jak nie to mozna podejsc sie zapytac . 🙂

zlotarybka
    Członek

4£ ok a teraz ktora idzie w czwartek ze mna ????

aga26
    Participant

z wielka checia bym poszla tylko zlapalam zapalenie ucha wrrrrrr 👿 i dzisiaj do lekarza ide ale tylko jak mi przejdzie to sie pisze 😛

agugagu
    Participant

Ja ide z Toba w czwartek:)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.