Strona główna Działy Czarna lista Firma Maja Package

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    zbigniew201
    Członek

Nie rozumiem pana rozgoryczenia do tej pory nie prosiłem nikogo o paragon a protokół szkodowy. Nigdy nie otwieram paczek co jedyne mogę poprosić klienta o otwarcie paczki( inna sytuacja jest karana) UK Border Agency nie zawsze zalepia paczki twierdzą że wystarczą nam kwitki które nam dają po kontroli. Pomijając fakt że to nie my odbieramy w Polsce tylko firma OPEK na nasze zlecenie a to zasadnicza różnica. Więc nie wiem czy do mnie ma Pan pretensje czy do firmy OPEK. Jeśli do nich to proszę złożyć reklamację. Od razu informuję pana że sprawa znieważenia publicznego i oszczerstwa zostaje w dniu jutrzejszym skierowana na Policję.

Szczęśliwego Nowego Roku

kunegunda
    Participant

szczesc boze

niema jak to pozalowac kilku funcikow i wyslac beznadziejna firemka bo polska i tanio. A ja ci kolego powiem tak:

chytry dwa razy traci 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

zbigniew201
    Członek

Zarzucając nam fakt bycia beznadziejną firemką proszę o udokumentowanie tego a nie pisanie niesprawdzonych informacji.

Uprzejmie informujemy naszych klientów że magazyny są monitorowane jak i miejsca przeładunków również. Zapisy z kamer cały czas są archiwizowane w razie ewentualnych niedomówień.

Pragniemy również poinformować że w chwili obecnej został dokonany zakup kamer mobilnych i każdy nasz kurier będzie w nie wyposażony i będzie cały czas nagrywać rozmowy z klientami na materiale video podczas doręczania jak i odbierania przesyłek.

Kamery będą nagrywały również głos co w przypadku powyższego postu będzie w 100% adekwatne do sprawy jaką nam się zarzuca.

Równocześnie pracujemy nad usprawnieniem infolinii oraz mobilnych telefonów aby rozmowy były nagrywane.

Jeżeli chodzi o zarzucenie kradzieży z paczki to czemu nie została ona sprawdzona przy kurierze? Czyżby do tzw. kradzieży nie doszło i ktoś próbuje wyłudzić odszkodowanie??

Z tego co nam wiadomo to kradzieże zgłaszane są na Policję i załatwiane w Sądzie.(ścigane jest to z urzędu).

Każdy bez wyroku sądowego jest niewinny więc nie wiem na jakiej podstawie Pan nas oskarża.

Jakub
    Participant

Moja opinia nt. firmy Maja Package jest w tym temacie http://www.leeds-manchester.pl/forum/viewtopic.php?p=112608#112608

@zbigniew201

Przez jaki okres czasu zapis z kamer jest przechowywany?

Czy będzie możliwość [u:371d3ccb70]nie nagrywania[/u:371d3ccb70] przez kamerę mobilną w trakcie dostarczania paczki? Części osób może się to nie spodobać.

zbigniew201
    Członek

Kamery mobilne będzie można wyłączyć wiem że komuś może się nie podobać ale to jest zabezpieczenie nasze i klienta.

Podczas sprawy sądowej to będzie niezbity dowód.

Obrazy z kamer w chwili obecnej są przechowywane w okresie jednego miesiąca.

Po rozbudowie serwera prawdopodobnie będą utrzymywane dłużej.

Wiem Panie Jakubie że jest Pan uczciwy ale mamy też klientów próbujących w okresie świątecznym wyłudzić odszkodowanie.

Pandora34
    Członek

Musicie mieć zgodę klienta na nagrywanie rozmów.

zbigniew201
    Członek

Wiemy że należy taką informacją poprzedzić rozmowę jeśli klient odmówi to nie będzie nagrywana .

Jakbym o tym nie wiedział to bym nie pisał posta informującego o tym lub po prostu robił to szpiegując bez zezwolenia co nie byłoby materiałem dowodowym.

8)

Pandora34
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    zbigniew201 wrote:

Wiemy że należy taką informacją poprzedzić rozmowę jeśli klient odmówi to nie będzie nagrywana .

Jakbym o tym nie wiedział to bym nie pisał posta informującego o tym lub po prostu robił to szpiegując bez zezwolenia co nie byłoby materiałem dowodowym.

8)

Uhh… Dziwna postawa, wypowiedź mało zachęcająca do skorzystania z usług firmy.

zbigniew201
    Członek

Czy równocześnie nie korzystają państwo z innych firm gdzie klienci są informowani podczas początku rozmowy telefonicznej że rozmowa będzie nagrywana??

Chciałbym nadmienić że uczciwy klient niema nic do ukrycia i nie powie że rezygnuje z usługi bo jest ona monitorowana dla jego i naszego bezpieczeństwa.

Równocześnie można się zapytać czy odmawiacie państwo skorzystania z komunikacji publicznej i niektórych taksówek ponieważ zamontowany jest monitoring??

Bezpieczeństwo Państwa jest sprawą najważniejszą i jeżeli kurier będzie wulgarny lub agresywny szybko można mu taką rzecz udowodnić sprawdzając zapis z kamer.

Jakub
    Participant

Istnieje również typ osób, którzy są uczciwi, a mimo to nie chcą być nagrywani.
    Istnienie monitoringu w komunikacji miejskiej ,czy gdziekolwiek indziej nie jest żadnym argumentem merytorycznym.

Jakkolwiek, jeżeli będę poinformowany o istnieniu takowego monitoringu i będę mógł z niego zrezygnować to wszystko będzie w jak najlepszym porządku.

wojthh
    Członek

Mam dziwne wrażenie że pan Jakub i pan Zbigniew to ta sama osoba ,zwróćcie uwagę na datę rejestracji i ten cukier same ochy i achy.
    Pozdrawiam (może sie mylę)

zbigniew201
    Członek

Niestety mylisz się nie jestem Panem Jakubem ani Pan Jakub mną .

Mrs_Ruskin
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    zbigniew201 wrote:

Niestety mylisz się nie jestem Panem Jakubem ani Pan Jakub mną .

ofkoz 😆

kunegunda
    Participant

PERNAMENTNA INWIGILACJA! !!!!

Jakub
    Participant

wojthh wrote:

Mam dziwne wrażenie że pan Jakub i pan Zbigniew to ta sama osoba ,zwróćcie uwagę na datę rejestracji i ten cukier same ochy i achy.
    Pozdrawiam (może sie mylę)

Cóż, a jednak nie jesteśmy tą samą osobą i nie mamy ze sobą nic wspólnego 🙂

Ale nie musisz mi wierzyć. I w sumie nawet nie powinieneś 😀
    Mi i tak nie zależy.

Natomiast admin może stwierdzić, czy piszemy z tego samego IP i może porównać czasy logowania.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.