Strona główna Działy Praca Praca na noce!?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    endi1000
    Participant

Co myslicie o pracy 6 dni w tygodniu na same noce srednio po 9 godzin?

neonka
    Członek

jak placa dobrze za godzine to jak najbardziej.spoko kase zarobisz

endi1000
    Participant

No niestety tylko minimum!!

Mrs_Ruskin
    Członek

nie warto sobie zdrowiE psuc… nawet za wieksz kase.

Mistic
    Członek

Hmm nocki za minimalną kaskę?? nieee

ewa_3232
    Participant

pracuję na nocce po 12 godzin od 19.00 do 7.00 rano bo wolę nocki niż dniówki po tyle samo godzin.W dzień od 7.00 rano do 19.00 przychodzisz z pracy kąpiel kolacja i spać a po nocce można się wyspać zrobić zakupy i posiedzieć chwilkę.Co z tego że minimalna płaca choć szkoda ale patrząc z drugiej strony im więcej zarobisz tym większy podatek odciągną 🙂 są wady i zalety pracy na nocki jak i dniówki.

Pandora34
    Członek

Jeśli chodzi o mnie, to mowy nie ma. Pracowałam swego czasu na zmiany, padałam potem, nie dla mnie. A już na pewno nie 6 nocy w tygodniu i to za minimum. No, ale każdy z nas ma inne potrzeby i priorytety.

ewa_3232
    Participant

Zgodzę się z tym.Ale jeśli się nie ma wyboru to trzeba i tak..U Nas 7 dni w tygodniu 🙂 z tym że nigdy tylu nie przepracowałam ,ale dodam że są tacy co chodzą dzień w dzień może mają dzień wolny…

kunegunda
    Participant

musisz nauczyc sie tylko spac w dzien z nogami podczepionymi pod sufit

ewa_3232
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

Kunegunda a Ty już próbowałeś tak spać?I jakie wrażenie?zamiast z podczepionymi nogami pod sufit lepszy efekt będzie z szyją 😀 😀

spiderwoman
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

ewa_3232 wrote:

kunegunda wrote:

Kunegunda a Ty już próbowałeś tak spać?I jakie wrażenie?zamiast z podczepionymi nogami pod sufit lepszy efekt będzie z szyją 😀 :D[/quote]

Nie przejmuj sie, kunegund po to tu jest zeby pisac, czasami nawet od rzeczy ( glownie chodzi o to aby na forum cos sie dzialo)

kunegunda
    Participant

ewa_3232 wrote:

kunegunda wrote:

Kunegunda a Ty już próbowałeś tak spać?I jakie wrażenie?zamiast z podczepionymi nogami pod sufit lepszy efekt będzie z szyją 😀 :D[/quote]
    mmmm widze ze kolezanka lubi seks ala David Carradine

Pandora34
    Członek

ewa_3232 wrote:

Zgodzę się z tym.Ale jeśli się nie ma wyboru to trzeba i tak..U Nas 7 dni w tygodniu 🙂 z tym że nigdy tylu nie przepracowałam ,ale dodam że są tacy co chodzą dzień w dzień może mają dzień wolny…

Jak się nie ma wyboru, to człowiek się chwyta wszystkiego. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, aczkolwiek jak pracowałam tutaj w szpitalu, to te pielęgniarki, które pracowały na full time, ciągnęły 7 nocek (10 godzin z czego jakieś 2 się śpi). Ale potem tydzień wolnego miały.

ewa_3232
    Participant

Kunegunda głodnemu chleb na myśli 😀

ewa_3232
    Participant

Pandora34 to prawda.A ja Ci powiem tyle zastanawiam się jak wytrzymują te osoby które pracują po 12 godzin przez siedem dni w tygodniu.Zdarza się rzadko że sobotę mają wolną 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.