Strona główna Działy Praca Polscy koordynatorzy w agencjach

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ROL
    Członek

jak masz tylko małe problemy językowe z rozmowami po angielsku to tym bardziej dzwoń i rozmawiaj….
    po kilku rozmowach będzie już coraz lepiej, przełamiesz strach…
    nie ma lepszej nauki jak tylko mówić, mówić, mówić
    a wtedy wszystkie agencje, a jest ich ze 150, będą stać dla ciebie otworem
    wiedz że te gdzie pracują polacy są jednymi z gorszych, najciężej w nich o pracę, a jak już gdzieś się załapiesz to będzie to praca za minimum, w złych warunkach, wśród zawistnych rodaków, często na telefon co oznacza że codziennie będziesz wieczorem czekał na sms-a czy masz następnego dnia iść do pracy czy nie….
    tak właśnie jest np. w Redrocku!!!
    totalna nerwówka

grzeslaw
    Participant

No jest w tym bardzo dużo prawdy nie pierwszy raz słyszę taką opinie. I mam jeszcze pytanie czy moglibyście podać agencje, które właśnie na chwile obecną posiadają oferty i gdzie była by możliwość szybkiego rozpoczęcia pracy? W sieci jak i na forum znalazłem bardzo wiele agencji i umawianie się na rejestracje w każdej po kolei chyba mija się z celem dlatego byłbym wdzięczny za info od których zaczynać, gdzie oferują jakaś prace np. na halach produkcyjnych, magazynach cokolwiek bez wymaganego większego doświadczenia ?

ROL
    Członek

ależ ty chłopie uparty
    czy trzeba ci to narysować żebyś zrozumiał że taka agencja nie istnieje
    szczególnie teraz w czasie wakacji kiedy masa studentów się zjechała
    musisz iść do wszystkich jakie znasz, zarejestrować się
    to pierwszy krok
    i nie czekać na telefon lecz następnego dnia znowu iść i pytać się o pracę
    i tak w kółko, chodzić, chodzić, chodzić…
    aż wreszcie wychodzisz
    w każdej agencji leżą stosy aplikacji ludzi którzy czekają na pracę, którzy się już gdzieś załapali, którzy są tu od miesiąca i tacy co są od paru lat.
    nawet jak się zarejestrujesz a nie będziesz się przypominał to jak inni będziesz anonimowy i szanse na pracę będą minimalne.
    zresztą zapewne niedługo sie sam przekonasz
    gotowca nikt ci tu nie da…

kunegunda
    Participant

uparty niesamowicie … lepiej niech zrobi kurs na wozki widlowe

karol_k
    Participant

wlasnie zrobilem kurs na wozki widlowe, zaplacilem, czekam na certyfikat i szukam obecnie pracy
    znacie jakies polskie agencje rekrutujace do pracy na wozki, ew polskich koordynatorow?

grzeslaw
    Participant

pewnie, że uparty trzeba dążyć do celu..
    jest tak jak napisałeś jest sezon ciężko z pracą i w ogóle ale zdarza się, że niektóre firmy nawet w takim okresie potrzebują pracowników bo za dużo osób wzięło wolne lub nadwyżka zleceń się zdarzyło i wstawiłem te pytanie po to, że może akurat ktoś w ostatnich dniach natrafił w którejś agencji na turę przyjęć i mógłby się tym podzielić szanse minimalne ale jak to pokazuje reklama pepsi szanse zawsze są..
    co do reszty masz w stu procentach racje ale to jest logiczne, że trzeba być natrętnym w agencjach aby w końcu coś dostać..

ROL
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    karol_k wrote:

wlasnie zrobilem kurs na wozki widlowe, zaplacilem, czekam na certyfikat i szukam obecnie pracy
    znacie jakies polskie agencje rekrutujace do pracy na wozki, ew polskich koordynatorow?

dlaczego znowu polskich??????????????
    anglik jest u siebie
    dobrze zna angielski
    szybciej ci pracę znajdzie
    nawet na wózkach…

ROL
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    grzeslaw wrote:

pewnie, że uparty trzeba dążyć do celu..

uparty
    całkiem niezła cecha
    ale pod jednym warunkiem:
    że masz 100% racji
    a ty jak na razie jesteś uparty w tym że ktoś do ci pracę na talerzu
    może nawet zawiezie cię do firmy i dogada się po angielsku…

praca jest dziś towarem deficytowym
    nikt tego za ciebie nie zrobi
    bądź uparty, rusz tyłek i szukaj…

grzeslaw
    Participant

pewnie jeszcze kolacja na wieczór by się zdała o tym zapomniałeś..
    niczego takiego nie pisałem, forum jest po to żeby sobie pomagać spytałem tylko czy ktoś czasem w ostatnich dniach nie natrafił na nabory co chyba nie równoważy się z prośbą o jakąkolwiek pomoc w załatwienie pracy..
    masz ciężki charakter zawsze musisz jakiś głupi podtekst dorzucić wiadomo, że nikt nie siedzi na dupie i nie czeka aż praca sama przyjdzie ale jeżeli już istnieją takie strony to czemu w wolnej chwili nie napisać posta, który a nóż widelec coś pomoże

kalimera1959
    Participant

Oczywiscie ,ze powino sie pytac.Moze sa tu ludzie ,ktorzy pomoga,a nie tylko glupie docinki,nie zwiazane z tematem.Zauwazylem ,ze duzo ludzi chce sie dowartosciowac.Jaki to jeden z drugim jest cool.ma prace,a "Janusze" szukaja.
    Praca dzisiaj ,jest jutro nie ma.Mam kolege ,mial prace do wczoraj,na wozku.Pracowal ktorys tam dzien z rzedu,po 12 godzin i wczoraj ,moze z przemeczenia uderzyl tym wozkiem w drzwi-juz nie ma pracy.

Nie wierz tez tym co pisza ,ze tzw."polskie "agencje sa zle,albo gorsze od angielskich.Ja mam wrecz inne doswiadczenie i ja uwazam ,ze drugim narodowym sportem po futbolu w Angli jest oszustwo i zlodziejstwo.
    Tak obiecywac,oszukiwac jak anglicy w agencjach to nikt nie potrafi.Polak,polka w wiekszosci przypadkow powie ,ze praca jest ,albo nie ma.Anglik obiecuje gruszki na wierzbie,ze zadzwoni ,ze juz jutro -naprawde ,przekonasz sie to nie oddzwoni,nawet Twoja aplikacja sie zawieruszy,a CV juz dawno wyladowalo w koszu.

Mistic
    Członek

Prawda jest taka, że gdyby nie CI POLSCY KOORDYNATORZY to niektórzy z Was już dawno by obgryzali kit z okien więc nie narzekać. Wiadomo-zawsze czarna owca się trafi…

tereska2012
    Członek

Z POLAKIEM SIE DOGADASZ ALE ANGLIK JEST CZLOWIEKIEM W PRACY A POLAK SWINIA!MACH AGENCJA Z POLAKAMI07825541967 KOBER FAKTORY ALE NAJGORSZEMU WROGOWI NIE ZYCZE TAKIEJ ROBOTY Z SAMYMI POLAKAMI

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.