Strona główna Działy Praca R&R Ice Cream – mobing psychologiczny ze strony Alana

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    tojamagda
    Członek

Prawie w tym samym czasie oprocz Alana pojawil sie drugi kierownik-Polak. Czy jego zachowanie jest podobne? Czy bardziej po ludzku odnosi sie do pracownikow?

well1974
    Członek

pojawił się Mariusz, ale jest chyba nizszy ranga i jest tam nowy i nie jest anglikiem a my polacy jestesmy w angli w miejszosci i chyba nie mamy nic do powiedzenia
    😥

well1974
    Członek

bo firma zaczyna zwalniac pracownikow sezonowych, ludzie sie boją i nie kazdy ma sile sie przeciwstawić a dla mnie liczyłby się kazdy podpis pod listem o znecaniu sie psychicznym nad pracownikami:) list jest gotowy jutro bedzie przetlumaczony i w poniedzialek oddany do dzialu personalnego, ale czy to cos da bowiem Alan nadal tam jest i czuje sie Panem mimo ze skarg jest na niego wiele

well1974
    Członek

z nami jest nam razniej

storczyk18
    Członek

IDZCIE Z TYM NA POLICJE

rybka
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    storczyk18 wrote:

IDZCIE Z TYM NA POLICJE

Mam lepszy pomysl – nauczcie sie angielskiego!
    Ja nie potrafie zrozumiec jak co niektórzy moga tu zyc i miec pretensje do calego swiata, ze nic nie kumaja jak ktos do nich po angielsku mówi.

tojamagda
    Członek

a ten mariusz? rozmawial;iscie z nim? moze on wam pomoze skoro jest polakiem?

ewa_3232
    Participant

rybka a Ty co taka mądra jesteś?jak przyjechałaś do Angli to władałaś Angielskim.Nie każdy uczył się go w szkole i nie każdy umie,ale to nie powód by ktoś tobą pomiatał.U mnie w pracy są Pakistańczycy którzy pracują może miesiąc a panoszą i rozkazują jak super waizer.Każdy może gadać tylko nie my Polacy.I każdy na kontrakcie,Gdzie tu sprawiedliwość..Może i masz rację że język robi swoje ale przecież tak nie można.

rybka
    Członek

Nie uwazam sie za madrale, ale kazdy czlowiek siedzac tu x lat powinien znac chociaz podstawy, a jak nie to smiga po pracy do szkoly na angielski.
    Ja mialam angielski w liceum, ale najwiecej nauczylam sie bedac tutaj.
    To ze jestescie pomiatani w pracach to jest tylko i wylacznie Wasza wina!
    Wlasnie dlatego, ze nie znacie jezyka!

I jeszcze jedno – nikt nie podpisze ci tej petycji, bo polacy beda robic w portki.

well1974
    Członek

[u:f88d648fe7][/color:f88d648fe7]
    Nie jestem tu x lat moze 9 miesiecy. do tej pory pracowalam i nie bylo czasu na szkole
    . ale po raz pierwszy pracuje z takim czlowiekiem. dzisiaj slyszalam ze rowniez Alan doniosl na mnie o to ze nie pracuje i ma ze mna problemy moze juz zakatwil moje zwolnienie.. . [/u:f88d648fe7]

well1974
    Członek

[/color:91f358d49b] odemnie z lini ze pracuje. czasami brak slow

edziaylo
    Participant

Bo najlepiej to gdzies zglosic i nie tylko jedna osoba tylko wszystcy i oni wtedy zaczna cos z tym robic,a jak wy opowiadacie na forum albo do znajomych co tam sie nie dzieje to jak jakies urzedy maja wam pomoc???? No bo sakd niby oni maja wiedziec ze jest wam zle i ze jestescie zle traktowani.A pracodawca bedzie go trzymal dopoki nikt sie nie zacznie skarzyc i to nie do nich tylko do wyzszysch ranga. Uwierzcie w siebie ludzie!!! nie musicie byc tak traktowani chyba ze lubicie :/ to juz inna sprawa. POWODZENIA 🙂

r0xereq
    Członek

a o związkach zawodowych nie słyszeliście ?

aksha1
    Participant

Alan,Alan,Alan….
    Mialam te watpliwa przyjemnosc pracowac z nim w Troju-((((
    Nic soba nie reprezentuje , jest oblesny i falszywy…
    Powinniscie napisac skarge do HR w Waszym zakladzie i od tego zaczac wasza walke. Wiem ze boicie sie o swoja prace ale przeciez to i tak sezonowka i nawyzej miesiac wczesniej bedziecie zmuszeni poszukac czegos innego.
    Mariusz z tego co pamietam rowniez z Troja (bo tam pracowal jako superwizier (jakkolwiek to sie pisze), jest niegrozny ale z cwaniakowaty….
    Powodzenia w walce!!!
    Nie poddawajcie sie bo jak widac mozna z nimi wygrac w koncu z Troja Alan zostal wyrzucony a nie odszegl dobrowolnie-))))

well1974
    Członek

[/color:ba22d57912] 😉 tak ludzie sie boja, mam nadzieje ze nie wszyscy. sa kudzie co podpisza w koncu i tak sezon juz sie konczy. sa pierwsze zwolnienia. spodxiwalam sie wiekszej reakcji ludzi na forum. ale jest tam malo ludzi ktorzy wyrazaja opinnie. ja wyrazam ale nie tylko dlatego ze jestem ex dziennikarzem gazety pomorskiej, ale dlatego ze mowie prawde i nie zamierzam sie bac mimo ze jestem emigrantem zarobkowym nie moge pozwolic na brak szacunku ze stronny ALANA . SA pewne zasady kregoslupu moralnego naszego. Alana wyobrazam sobie jako faceta w kapturze ku kux klanu…w stosunku do polakow..jest butny ale napewno ma jakies problemy psychiczne. podobnie jak Stalin mial. wyzywa sie nad slabszymi ukrywajac swoja slabosc:-(

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.