Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 61)
  • Autor
    Wpisy
    efkolaia
    Participant

ta miejscowka nie ma szczescia , to juz 3 restauacja w przeciagu roku 😈

poolka_24
    Członek

Zauwazylam:) Napisalam to tylko po to, zeby byc wobec Was fair, po za tym chcialam zeby wszyscy (Ci ktorzy nie wietrzyli podstepu) takze wiedzieli jak bylo naprawde. Ze tez musialam sie tak upodlic dla pracy, ktora nie byla tego warta… Ehhh naiwnosc… Pozdrawiam serdecznie i dzieki za wyrozumialosc:)

Helka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    poolka_24 wrote:

Restauracja juz sie zwnela. Przyznaje ze pracowalam tam na moje nieszczescie (strata czasu) i szefowa namawiala nas zebysmy zamieszczali tu posty, poniewaz jeszcze liczylam na to ze bede miala dzieki temu zatrudnienie zrobilam to. Teraz powiem tylko ze srasznie nieprofesjonalna szefowa, jedzenie ok ale za drogie, menu w cholere biedne i wiele innych niedociagniec… Przepraszam za wczesniejszy post i pozdrawiam serdecznie:)

Wcale mnie ta wiadomosc nie zaskoczyla .Tak to jest jak ktos pazerny i zabiera sie za robienie czegos o czym pojecia nie ma.

Dla przykladu Polska restouracja w Doncaster .Podobne menu,a ceny tylko jesc 🙂
    A o to dowod:

http://www.qype.co.uk/place/1965157-Polskie-Jedzonko-u-Toli–Doncaster

dareksan66
    Participant

Ja polecam świetną restaurację gdzie można na prawdę dobrze i smacznie zjeść https://www.oranzeria-restauracja.pl/ koniecznie tam zajrzyjcie

lulka
    Participant

Tydzień temu byłam na obiedzie z rodziną w Restauracji Akademia w Warszawie. To idealne miejsce jeśli chodzi o tradycyjną polską kuchnię. Wszystkim bardzo smakowało, a dzieci najbardziej się oblizywały jak zjadły KREWETKI W PANKO Z SOSEM SEZAMOWYM. Miały troszkę inne menu w swoim oddzielnym kąciku. Nawet nie musieliśmy się o nie martwić bo obsługa cudownie się nimi zajęła. Wkrótce tam ponownie zajrzymy.

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 61)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.