Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • Autor
    Wpisy
    hellboy
    Participant

Ty chyba żartujesz , pomawiasz mnie o coś co jest nieprawdziwe ty jesteś filipkiem przysłowiowym , najpierw sprawdż kto jest pod tymi nickami co wypisałeś ,a moderator to chyba śpi bo w tej chwili kłamiesz ,nie łącz mnie z tymi profilami ,mam jeden i tyle . I W TAKI SPOSÓB TRAKTUJE SIE NOWYCH NA FORUM .

filipek
    Participant

dokladnie tak sie traktuje nowych co rejestruja sie na forum w jednym celu,zeby robic jakas denna reklame

frontier
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Helka wrote:

Gratis zupa i deser?Tego w menu nie ma

To jest tylko w specjalnym menu dla pracowników 😉

bonias
    Participant

Szkoda ze ceny maja tak wysoki bo bym sie sam przeszedl .Potrzebujemy restauracji takich jak w londynie .Niestety mam taka prace ze czesto jestem w rozjazdach dzieki czemu ceny z polskich knajp z londynu znam i to bardzo dobrze.Oto przyklad zupa 2,5 funta z chlebem i fantastycznym smalcem i do tego schabowy z ziemniakami i kapusta zasmazana za 7.5 funta czyli razem dycha.Cena z restauracji Londek na stratfordzie z tamtego tygodnia . pozdro 😀 😀 😀

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Helka wrote:

frontier wrote:

Helka wrote:

Z cenami to przecholowali i to ostro. to nie sa jakies rarytasy w ty menu zeby tyle za nie placic..Za zupe 7f?Przeciez w restoruracji kosztuja 4f to max.

Zaraz Ci napisza ze juz obnizyli ceny i masz sie cieszyc, 2 tyg temu bylo 9f za zupe 😀 😀 :D[/quote]
    😯
    To ceny po obnizce? 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 :lol:[/quote]

😯 😯 😯 😆 😆 😆 😆 😆

Ło my God!
    To knajpa dla krezusów i klasy średniej zapewne… 😆 😉
    Jeśli głównym klientem ma być Polak, to chyba szef ocipiał, bo z takimi cenami to przyjdzie paru Polaków na miesiąc, ale jak się rozniesie, to i oni przestaną przychodzić, bo obok "u Araba" zjedzą ciekawiej, zdrowiej i taniej.

well1974
    Członek

[/color:c8ddc3cca0] krytyka za krytyka bo.zupa slona za droga lub cos innego. dajcie.ludziom.szanse. krytykujecie z zazdrosci bo wam nie wyszlo:-) lokal.kosztuje i wszystko w nim rowniez. w angielskiej zaplacicie za fisch chips lub cos znacznie bardziej extra co gryzie podniebienie typu sniadanko wyspiarskie fasola po bretonsku jajko boczek tost jakis sos pomidorowy a to.wszystko na jednym talerzu…moze jak sie nie.podoba zupa to zawsze mozna kupic sobie grzybowa z paczki za za75 pi

well1974
    Członek

[/color:0c60cbf0b5] krytyka za krytyka bo.zupa slona za droga lub cos innego. dajcie.ludziom.szanse. krytykujecie z zazdrosci bo wam nie wyszlo:-) lokal.kosztuje i wszystko w nim rowniez. w angielskiej zaplacicie za fisch chips lub cos znacznie bardziej extra co gryzie podniebienie typu sniadanko wyspiarskie fasola po bretonsku jajko boczek tost jakis sos pomidorowy a to.wszystko na jednym talerzu…moze jak sie nie.podoba zupa to zawsze mozna kupic sobie grzybowa z paczki za za75 pi

szortys
    Członek

mmm fish and chips

well1974
    Członek

Tez kosztuje…sam transport i beczka beczce nie rowna…itd…ktos lubi fisch end chips smazony na starym oleju, ktory powinien byc gora zmieniany ci 3 dni a w ramach iszczednosci nie tylko angielskich jest trzymany znacznie dluzej:-) sama kuchnia czasami jest zwyklym smietniskiem np. ciao bella nigdy bym tam nie zjadla lasagni i niczego onnego jak odsmazamych frytek, ktore tylko czekaja na koncowe podsmazenie na niczego nie swiadomego klienta…a wy sie czepiacie polskiej kuchni…a szanse trzeba dac:-)

well1974
    Członek

Tez kosztuje…sam transport i beczka beczce nie rowna…itd…ktos lubi fisch end chips smazony na starym oleju, ktory powinien byc gora zmieniany ci 3 dni a w ramach iszczednosci nie tylko angielskich jest trzymany znacznie dluzej:-) sama kuchnia czasami jest zwyklym smietniskiem np. ciao bella nigdy bym tam nie zjadla lasagni i niczego onnego jak odsmazamych frytek, ktore tylko czekaja na koncowe podsmazenie na niczego nie swiadomego klienta…a wy sie czepiacie polskiej kuchni…a szanse trzeba dac:-)

well1974
    Członek

Taniej u moze ale czy lepiej…sprawa kebaba….najgorszych resztek miesa ze zmielonymi koscmi i pewnie ze to taniocha a to powinna byc baranina……ale nie jest. …

well1974
    Członek

[code:1:5cf3f38a70][b]brakuj :wink: kto sie ze mna zgodzi[/b][/code:1:5cf3f38a70]

szortys
    Członek

ale o co chodzi? ktos zapytal o opinie i dostal odpowiedz tak niestety dziala forum. jezeli jedzenie jest dobre kuchnia czysta itp itd to chyba renoma sie wyrobi z biegiem czasu? a tak szczerze mowiac to chyba masz wieksze szanse zarobic na obcokrajowcach niz rodakach.. pisze to patrzac na siebie z mojego menu kuchnia polska prawie zanikla a jak jest to napewno nie staropolska tylko juz z jakims dodatkiem zalozmy kuchni wloskiej. a taki obcokrajowiec przyjdzie z czystej ciekawosci a noz widelec mu posmakuje i bedzie sie zjawial co jakis czas. a jesli chodzi o koszta mnie jako klienta nie obchodzi ile ty zaplacilas za co tylko ile ja zaplace za posilek a wiemy ze im wiecej tym gorzej bo niby jest recesja a my na dodatek jestesmy narodowosci polskiej (skapej).

poolka_24
    Członek

Restauracja juz sie zwnela. Przyznaje ze pracowalam tam na moje nieszczescie (strata czasu) i szefowa namawiala nas zebysmy zamieszczali tu posty, poniewaz jeszcze liczylam na to ze bede miala dzieki temu zatrudnienie zrobilam to. Teraz powiem tylko ze srasznie nieprofesjonalna szefowa, jedzenie ok ale za drogie, menu w cholere biedne i wiele innych niedociagniec… Przepraszam za wczesniejszy post i pozdrawiam serdecznie:)

szortys
    Członek

hehe nie przejmuj sie niektorzy wiedzieli od razu ze to podstep ;]

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.