Strona główna › Działy › Wieści z Polskiego Centrum › restauracja
cy ty masz jakies uklady z moderatorami zielony?
bo nie rozumiem dlaczgeo post zostal skasowany,
bylem o godzinie 20 w sobote jedna para starszych ludzi siedziala przy oknie od strony szkoly muzycznej, szefowa restauracji stala na zerwnatrz i palila papierosa. prosze o nie kasowanie bo to jest prawda.
no i co ztego ze stala i palila paierosa to trzeba bylo zajsc i zobaczyc przez szybe to ty sobie mozesz popatrzec na co innego!!!!!!!!
Hej [b:fd513af1dd]zielony32 [/b:fd513af1dd]& [b:fd513af1dd]misiaczek25[/b:fd513af1dd] (bo patrząc na adres IP rozumiem, ze rozmawiasz sam ze sobą lub piszecie z tego samego komputera?)
Twój post został skasowany, ponieważ nie przestrzegasz regulaminu, który zaakceptowałeś w chwili rejestracji na forum ….. przeczytaj proszę punkt zatytułowany „własność & uczciwość“
Jeśli będziesz mieć jakiekolwiek pytania bardzo proszę zadzwoń do mnie pod numer 07540 222-487.
Pozdrawiam
Marcin
ja bym chcial zapytac dlaczego usunieto z forum informacje o yeelow rose kady przeciez tu oglasza komu to co robilo ze tu bylo to ogloszenie za tak kogosc sciskalo z zazdrosci jak ktos niechce to niemus sie wypowiadac ja juz pisalam ze dlamnie to bomba zta restauracja nierozmumiem tych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!
Zielony-ta restouracja istnieje jeszcze?Ja pierwsze slysze,zeby w Leeds istniala Polska restouracja.Mozna gdzies w necie zobaczyc menu?
I ,czy to jest ten adres:
5, St Peter’s Place, Leeds, West Yorkshire LS9 8AQ
Z checia bym sie wybrala jak to cos godnego uwagi.
Reklamujacie sie gdzies?
Jeszcze jedno bardzo istotne ,czy wlascicielem jest Polak?
istnieje, a dokładnie powstała niedawno i to jest ten adres 😉
istnieje, a dokładnie powstała niedawno i to jest ten adres 😉
Dzieki 🙂
Fajnie,ze takie miejsca powstaja.Tylko chyba ktos oszczedza na reklamie?
Wiesz kto jest wlasciecielem-o narodowosc mi chodzi.
No i ,czy menu maja gdzie na necie?
O jedzenie nie pytam ,bo sa rozne gusta 😉 przekonam sie sama.
Godziny otwarcia?
Fotka na fb,az jedna 😯 ,ale wyglada czysto i przyjemnie.Mam nadzieje,ze bedziemy mieli swoje miejsce w koncu,oby ktos tylko nie spiep…interesu pazernoscia i starym zarciem.
oby ktos tylko nie spiep…interesu pazernoscia i starym zarciem.
Juz spiep… pazernoscia… Zobacz menu.
Ceny dość wysokie, a co do jedzenia – próbowałam więc mogę powiedzieć, że jest smaczne 🙂
co do właścicieli nie wiem, na pewno polska obsługa jest więc pewnie właścicielem też jest Polak.
Z cenami to przecholowali i to ostro. to nie sa jakies rarytasy w ty menu zeby tyle za nie placic..Za zupe 7f?Przeciez w restoruracji kosztuja 4f to max.
Drugie danie 11f np i do tego trzeba kupic sobie surowke osobno za nastepne okolo 4 f.?
No dla mnie w menu nie ma nic ciekawego .To co na codzien mozna zrobic w domu w przyslowiowe pol godz.Do restouracji chodzi sie na cos wyszukanego.Zrazy to nasza specjalnosc.Jak dla mnie w menu sa pospolite dania i nie warte wychodzenia z domu i placenia tych pieniedzy.
No i drodzy wlasciele jak ceny beda odpowiednie za to jedzenie to i duza klientela.Pazernoscia to dorobicie sie jedynie bankrutcwa.
A cena fasolki i golabkow to z kosmosu 12 f? 😯 Pierogi 10f?Nie no szok naprawde.
Ryba z ryzem? 😯 to chyab Polskie nie jest?Golonka17f jeszcze lepiej.Za surowa placi sie od 1f gora do 2f .Tragedia naprawde.
Mialam nadzieje,ze to bedzie cos fajnego w koncu naszego,ale nie z tym podejsciem.
Z cenami to przecholowali i to ostro. to nie sa jakies rarytasy w ty menu zeby tyle za nie placic..Za zupe 7f?Przeciez w restoruracji kosztuja 4f to max.
Zaraz Ci napisza ze juz obnizyli ceny i masz sie cieszyc, 2 tyg temu bylo 9f za zupe 😀 😀 😀
Helka wrote:Z cenami to przecholowali i to ostro. to nie sa jakies rarytasy w ty menu zeby tyle za nie placic..Za zupe 7f?Przeciez w restoruracji kosztuja 4f to max.
Zaraz Ci napisza ze juz obnizyli ceny i masz sie cieszyc, 2 tyg temu bylo 9f za zupe 😀 😀 :D[/quote]
😯
To ceny po obnizce? 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
frontier wrote:Helka wrote:Z cenami to przecholowali i to ostro. to nie sa jakies rarytasy w ty menu zeby tyle za nie placic..Za zupe 7f?Przeciez w restoruracji kosztuja 4f to max.
Zaraz Ci napisza ze juz obnizyli ceny i masz sie cieszyc, 2 tyg temu bylo 9f za zupe 😀 😀 :D[/quote]
😯
To ceny po obnizce? 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 :lol:[/quote]
Tak to po obnizce 😉
Helka wrote:frontier wrote:Helka wrote:Z cenami to przecholowali i to ostro. to nie sa jakies rarytasy w ty menu zeby tyle za nie placic..Za zupe 7f?Przeciez w restoruracji kosztuja 4f to max.
😯
Tak to po obnizce ;)[/quote]
Szkoda,bo w koncu moglismy miec swoje miejsce.No moze cos zmienia i sie utrzymaja.Miejsce fajne.
frontier wrote:Helka wrote:frontier wrote:Helka wrote:Z cenami to przecholowali i to ostro. to nie sa jakies rarytasy w ty menu zeby tyle za nie placic..Za zupe 7f?Przeciez w restoruracji kosztuja 4f to max.
😯
Tak to po obnizce ;)[/quote]
Szkoda,bo w koncu moglismy miec swoje miejsce.No moze cos zmienia i sie utrzymaja.Miejsce fajne.[/quote]
mnie to najbardziej przerazil ten bigos z chlebem za £ 12 !!