Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    zielony32
    Członek

ja bym chcial zapytac dlaczego usunieto z forum informacje o yeelow rose kady przeciez tu oglasza komu to co robilo ze tu bylo to ogloszenie za tak kogosc sciskalo z zazdrosci jak ktos niechce to niemus sie wypowiadac ja juz pisalam ze dlamnie to bomba zta restauracja nierozmumiem tych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!

misiaczek25
    Członek

moze dlatego ze osatnio byla tu dyskusja i admistrator usunol calkowicie ta strone.Ale ja tez tego niepojmuje niewiem moze jestem inny mam inny poglad na zycie niektore miasta maja monstwo restauracji polskich i roznie tam bywa jedym smakuje drugim nie to inidywidualna sprawa a tu w leeds co ?ktos otworzyl ktos nam daje szanse zjesc naszej tradycji polskiej i co dupa bo znajdzie sie zawsze ktos co tak obsmaruje ze czytac sie nieche.ludzie gdzie wy macie rozmumy ja tam jestem zadowolony moj angielski jest nienajlepszy i to nawet pod tym wzgedem wole pojsc zjesc tam gdzie nie musze z siebie robic durnia a wy?robcie jak chcecie!!!!!!!!!!!!!!! i niepisze tego bo ktos mi kazal tylko jestem polakiem i tego sie trzymaj i za polakami zawsze bede!!!!!!!

smoky_eyes
    Członek

może dlatego usunięto, że normalnie za reklamę na stronie się płaci 🙄

frontier
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    misiaczek25 wrote:

moj angielski jest nienajlepszy i to nawet pod tym wzgedem wole pojsc zjesc tam gdzie nie musze z siebie robic durnia a wy?

I stac Cie na zupe za 6 funtów, albo chleb ze smalcem za 4.5?

Wykladasz jezyk polski na UoL ?

asia007
    Participant

a….moze dlatego ze ceny troche maja z kosmosu?

misiaczek25
    Członek

A ciebie nie stac nikt ci niekaze jesc zupy sa tam inne dania ktorymi sie najesz !A ile placisz gdzie indziej pizza czu kebab u bezowatych mniej kosztuje i wiesz co zaloze sie ze nie raz miales po takiej pizzy klopoty z zoladkiemZRESZTA ROBCIE JAK UWAZACIE

zielony32
    Członek

jak bylem tam ostatnio to ceny ostro poszly w dol bo na poczatku to byly moze duze teraz to chyba jest tam jak wszedzie!!!!

frontier
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    misiaczek25 wrote:

A ciebie nie stac nikt ci niekaze jesc zupy sa tam inne dania ktorymi sie najesz !A ile placisz gdzie indziej pizza czu kebab u bezowatych mniej kosztuje i wiesz co zaloze sie ze nie raz miales po takiej pizzy klopoty z zoladkiemZRESZTA ROBCIE JAK UWAZACIE

W takiej cenie to ide do ekskluzywnej restauracji gdzie obsluga jest 1 klasa i jedzenie tez. Tak uwazam i tak robie 🙂

W kazdym badz razie powodzenia z biznesem misiaczek, jeszcze sie musisz sporo nauczyc. Akurat wiem co pisze bo sam sie zastanawialem nad otwarciem restauracji… a to co zrobiles kwalifikuje sie do wiocha.pl.

frontier
    Participant

zielony32 wrote:

jak bylem tam ostatnio to ceny ostro poszly w dol bo na poczatku to byly moze duze teraz to chyba jest tam jak wszedzie!!!!

Ale mam ubaw haha pisz dalej 🙂

misiaczek25
    Członek

cos ci sie pomylilo bo to nie moj biznes jestem osoba postronna pisze bo uwazam ze susznie to kazdego indywidualna nieprzyjdziesz ty przyjdzie kto inny i tyle i kolo sie zamyka i koniec dyskusji

storczyk18
    Członek

Uwazam ze jak ktos wpisuje sie na forum to po to jak ma jakis problem, i liczy na to,ze ktos mu pomoze ale niestety robi sie z tego komentowanie m.in ublizanie,jak chcecie tak komentowac to spierdalajcie na onet.pl. Rozumiem forum jest dla wszystkich,ale jak ktos ma zamiar pisac na temat obrazliwy to lepiej niech wyl.laptopa

filipek
    Participant

zielony32 wrote:

skoro ceny poszly tak w dol to cos nie tak z ta restauracja,moze zarcie nie dobre lub przeterminowane,moze brud i syf, pewnie wykorzystuja pracownikow i ich kosztem obnizyli ceny,moze podatkow nie placa.
    Olewam ta restauracje cos tam nie tak.

zielony32
    Członek

ej nie byles a pieprzysz na forum jakies brednie po co a przejdz a sprubuj a nie pieprzycie niewiadomo co ludzie nie tak dawno czytalam opinie ojak by bylo fajnie jakbysmy mieli restauracje polska a teraz co macie i co robicie jeju suchac sie tego nieda niepierzenia gupot

zielony32
    Członek

a apropo cen to wydaje mi ze ze dobrze ze sa zmieniaone powiniscie doceniac bo to zrobione jest dla waszej kieszeni szkoda slow

filipek
    Participant

Zamiast tu siedziec i pisac brednie bierzcie reklamy tego czegos i na miasto latac bo tu na forum juz dosc antyreklamy se narobiliscie.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.