Strona główna Działy Dziecko Dzisiejsze ogloszenie

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Niedawno Ci sami ludzie chcieli 10 puszek sprzedac.

Anonim
    Gość

A może wy się do Rutkowskiego zgłoście? Podobno otworzył nabór detektywów i tropicieli sensacji… 😆

Skoro ktoś sprzedaje to jego sprawa, fajki przywiezione z Polski niby "na własny użytek" też ludzie sprzedają ale nikt jakoś ich nie piętnuje…
    Dla mnie to mogą nawet gó..o zawinięte w ładne sreberko sprzedawać po 100 funtów za sztukę i nic nam do tego. Skoro jest klientela to spoko.

Temat podobny już był na forum, i co to dało? Nic się nie zmieniło w tej kwestii.
    Nudzi się wam strasznie przy weekendzie? Trzeba było nadgodziny wziąć… 😉 😆

Red
    Członek

Baby78 nie wydaje Ci sie, za recepty dla dzieci sie nie placi. Dlatego wlasnie konferencja dziewczyny tak zwracaja na to uwage. Ktos idzie do lekarza, dostaje cos za darmo a potem to sprzedaje. I jeszcze pisze, ze w aptece na recepte to iles tam kosztuje, co jest juz bardzo niefajne. Nie widzisz roznicy miedzy sprzedawaniem towaru, ktory sie samemu przywiozlo, a sprzedawaniem takiego, ktory sie "wycyganilo" od panstwa?

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Red wrote:

Baby78 nie wydaje Ci sie, za recepty dla dzieci sie nie placi. Dlatego wlasnie konferencja dziewczyny tak zwracaja na to uwage. Ktos idzie do lekarza, dostaje cos za darmo a potem to sprzedaje. I jeszcze pisze, ze w aptece na recepte to iles tam kosztuje, co jest juz bardzo niefajne. Nie widzisz roznicy miedzy sprzedawaniem towaru, ktory sie samemu przywiozlo, a sprzedawaniem takiego, ktory sie "wycyganilo" od panstwa?

Nie placi sie , Nutramigenem zywi sie dzieci do 1-szego roku zycia , recepty dla mamy i dziecka sa za darmo przez rok od porodu. Ja poprostu nie lubie szmalcownikow ktorzy tak zeruja na czyjejs naiwnownosci bo ktos moze tego nie wie a wlasnie teraz przeczyta , pojdzie i za darmo dostanie. Malo tego przez takich ludzi potem matki biegaja po recepte na 3 puszki bo przez tych co handluja nie chca na wiecej wypisywac! 👿 To pisze ja , matka ktora nieraz blagala o recepte bo mleko sie wczesniej skonczylo jak to przy dziecku a limit na tydzien wynosi tak jak podkreslilam 3 puszki. Tego mleka nie kupisz w aptece chocby sie chcialo.

mamajasia
    Participant

Po pierwsze kto wy jestescie ze tak łatwo jest wam nazwac kogoś wyłudzaczem i oszustem skoro nic nie wiecie o tej osobie…. troche pokory.

moje dziecko które urodziło sie w 28 tygodniu ciąży miało mnóstwo problemów zdrowotnych w tym alergie na wszytsko oprócz nutramigenu. Ten preparat pozwolił mu na jakiekowlwiek trawienie i był dla niego jedynym pokarmem. Poniewaz wszytsko działo sie w Polsce stad ogromne ilości puszek tego mleka które przyjechało z nami,

Szczesliwie okres nutramigenu mamy za soba i dlatego chciałam to mleko sprzedac skoro musialam za nie placic w Polsce. ( tezna recepte)

Tutaj to mleko mimo ze na recepte jest płatne i jesli nie jestescie w temacie to od razu potraficie tak dowalic ze szkoda gadac.

ddaleka jestem od wyłudzania czekogolwiek i sprzedawania ale ktos kto tak o mnie napisal moze ma takie doswiadczenia.

Powiem tak, szkoda tego mojego postu bo w sumie kogo to obchodzi co przezzlam przy swoim dziecku które prawie nie umarło, chciałam tylko uczciwie dać ogłoszenie.

Brak słów…

Anonim
    Gość

Powiem Ci wiecej cena puszki na recpte taka srednia zalezy od apteki to 13 zl 😉 Za angielska cene puszki w polsce kupilas 4. Fu! Piszesz w kontekscie ogloszenia o tragedii jak by od tego mialo zalezec czy ktos to kupi czy nie. Wytlumaczyc mozna sie inaczej prawda ?;-)

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

lol na forum widze bez zmian.. 8)

zanetasliwinska20 wrote:

Jak pisalas ogloszenie to nic o dziecku nie bylo ,

z ogloszenia:

:0ad714eadd wrote:

Mój synek przeszedł juz na inny preparat hipoalergiczny i (…)

cos tam jednak bylo..

zanetasliwinska20 wrote:

a po trzecie zadna apteka nie sprzedaje tego mleka na recepte przed chwila jeszcze raz sprawdzalam to co troche litosci ale towar jest towar i musi pojsc?http://www.lloydspharmacy.com/webapp/wcs/stores/servlet/AjaxCatalogSearchView?storeId=10151&catalogId=11101&langId=44&pageSize=24&beginIndex=0&sType=SimpleSe
    A teraz zapytam gdzie widzisz cene recepty ? Odpowiem Ci , nie ma ceny mleko jest za darmo. Wspolczuje Ci przejsc z dzieckiem ale jestes klamczucha.

litosci, jeszcze trzeba zrozumiec to co sie sprawdza..

link Ci nie wyszedl, wiec wkleje:

LINK

to ze nie ma ceny nie znaczy ze jest za darmo lol, wystarczy kliknac i poczytac, jaki masz wybor dalej.

"Just enter the name that’s on your prescription, select the option that’s right for you [b:0ad714eadd]and go through to the checkout[/b:0ad714eadd]."

standardowa cena leku na recepte to £7.65, wiec ciekawe tylko skad sie kolezance £12 wzielo.. 🙂

Anonim
    Gość

Jackyl moze i nie do konca wyszlo jednak jak kolezanka podkreslila wziela to na recepte , zgdzam sie ze mleko tutaj jest drozsze bo w wiekszosci importowane w Polski kto dostawal puszki ten wie 😉 Czy sie nie zmienilo ? Moze i nie , kazdy ma na to wlasny poglad.

mamajasia
    Participant

Taka była cena jak pytałam. Ogłoszenie nie jest po to aby opisywać swoje historię tylko żeby kupić bądź sprzedać. Same tutaj mądre głowy i uczeni na tym forum. I oszczerstwa sypią sie jak z rękawa. Jestem naciagaczem szelmowikiem i kłamca. Wszyscy tutaj podejmujący dyskusję mają dzieci najlepiej wrześniak że skrajną masa urodzeniowa 980g wiedzą ile co kosztuje bo czytali na necie i są lepszymi od reszty … Jest telefon podany w ogłoszeniu Zadzwon i powiedz mi prosto jaka jestem zla a ty Jestes lepszy .

Anonim
    Gość

Szelmowik 😯 😀 ale po co podkreslac caly czas kwestie dziecka? Rozumiem ze to Nutramigen tylko dla wczesniakow?

mamajasia
    Participant

Raz chcesz o dziecku potem nie chcesz. Zrozum w końcu moja sprawa co i za ile sprzedaje. Jeśli uważam że cena jest uczciwa bo mi to mleko nie spadło z nieba to nic ci do tego. Nigdzie nie napisałam że w polsce miałam je na receptę ale ty już wiesz że miałam i tyle zapłaciłam. Jesli moje ogłoszenie cie nie dotyczy to mówiąc nieładnie spadaj .

Anonim
    Gość

mamajasia wrote:

Po pierwsze kto wy jestescie ze tak łatwo jest wam nazwac kogoś wyłudzaczem i oszustem skoro nic nie wiecie o tej osobie…. troche pokory.

moje dziecko które urodziło sie w 28 tygodniu ciąży miało mnóstwo problemów zdrowotnych w tym alergie na wszytsko oprócz nutramigenu. Ten preparat pozwolił mu na jakiekowlwiek trawienie i był dla niego jedynym pokarmem. Poniewaz wszytsko działo sie w Polsce stad ogromne ilości puszek tego mleka które przyjechało z nami,

Szczesliwie okres nutramigenu mamy za soba i dlatego chciałam to mleko sprzedac skoro musialam za nie placic w Polsce. ( tezna recepte)

Tutaj to mleko mimo ze na recepte jest płatne i jesli nie jestescie w temacie to od razu potraficie tak dowalic ze szkoda gadac.

ddaleka jestem od wyłudzania czekogolwiek i sprzedawania ale ktos kto tak o mnie napisal moze ma takie doswiadczenia.

Powiem tak, szkoda tego mojego postu bo w sumie kogo to obchodzi co przezzlam przy swoim dziecku które prawie nie umarło, chciałam tylko uczciwie dać ogłoszenie.

Brak słów…

Przeczytaj to jeszcze raz 😉 To sie dowiesz gdzie napisalas cytuje tezna recepte. 😉 Jak dla mnie mozesz sprzedawac nawet zuzyte pampers [b:db6750cdd6]byle uczciwie[/b:db6750cdd6]

mamajasia
    Participant

wiesz jaki jest limit mleka na recepte w Polsce? wiesz? na pewno wiesz jak wszytsko inne. Moje dziecko jado na tydzien 4 puszki. jak myslisz mialam 16 puszek miesiecznie na recepte? jeszcze raz pisze jelsi nie dotyczy cie moje ogloszenie nie oczerniaj mnie i daj juz spokoj.

zuzyty pampers to sama sobie sprzedawaj i jesli dla ciebie moje ogloszenie to wlasnie zuzyty pampers to twoja sprawa.

ku twojej wiadomosci ktos potzrebowal tego mleka i juz po sprawie.

mamajasia
    Participant

nie mam nic do dodania w tej sprawie.
    koniec dyskusji szczegolnie z taka osoba ktora kupuje ruskie szlugi bo nie ma takich cienkich w euro i na beestonie….

tojamagda
    Członek

poczekajcie bo ja nie nadazam….

czy GP wydaje recepty na mleko tylko ww. czy na kazde inne?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.