Strona główna Działy Prawo Paszport dla dziecka

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    frontier
    Participant
    Anonim
    Gość

Chociarz nie pytalam to wielkie , serdeczne dzieki juz teraz wiem ze nie czeka mnie udreka za rok jak tymczasowy dla dziecka sie skonczy 😉 Wisze Ci dobra flaszke 😀

aga26
    Participant

Dzieki wielkie ;)nigdzie nie moglam znalezc a ty prosze jednak jedt cos w tym necie;)jeszcze raz wielkie dzieki;)

baby78
    Participant

Pamietac jednak nalezy o tym ze dziecko musi sie urodzic po 5 latach udokumentowanej pracy w uk. Jesli dziecko urodzilo sie wczesniej mozna o tym zapomniec 🙁

frontier
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    baby78 wrote:

Pamietac jednak nalezy o tym ze dziecko musi sie urodzic po 5 latach udokumentowanej pracy w uk. Jesli dziecko urodzilo sie wczesniej mozna o tym zapomniec 🙁

To prawda, wtedy zostaje droga naturalizacji…

aga26
    Participant

No to spoko akurat jest ok bo moja niunia sie urodzila po uplywie 5lat;)i perdzielic polski paszport;)

Anonim
    Gość
    Anonim
    Gość

Ja tez sie zmiescilam w tym okresie 😉 Pytanie czy to 5 lat dotyczy obojga rodzicow czy moze to byc tylko ojciec?

aga26
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    zanetasliwinska20 wrote:

Ja tez sie zmiescilam w tym okresie 😉 Pytanie czy to 5 lat dotyczy obojga rodzicow czy moze to byc tylko ojciec?

no wlasnie bo ja przez jakis czas nie pracowalam;)

frontier
    Participant

zanetasliwinska20 wrote:

Wystarczy jak jeden z rodziców sie kwalifikuje.

Anonim
    Gość

Jeszcze raz dzieki 😉

aga26
    Participant

Ja rowniez wielkie dzieki bo juz myslalam ze do pl nie pojade;)

Anonim
    Gość

No to Ci sie upieklo dziewczyno 😛

aga26
    Participant

zanetasliwinska20 wrote:

No to Ci sie upieklo dziewczyno 😛

no naprawde mam szczescie dobrze ze kolega frontier mnie oświecił;)

bolek
    Participant

…resztę dyskusji usunąłem – nie dotyczą tego tematu /bolek[/color:2e26351f83]

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.