Strona główna Działy Kultura i sztuka Poszukujemy wokalisty/wokalistki do Zespołu…

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    wujas22
    Członek

Hej,
    Poszukujemy wokalisty/wokalistki do ambitnego zespołu…Gramy rockowo i stylowo:) Wszystko wlasne numery.
    Zainteresowanych prosimy o kontak pod numer 07596319496 .
    a oto próbki tego co gramy…

http://www.youtube.com/watch?v=Cjo0e4lnNEc&feature=relmfu
    http://www.youtube.com/watch?v=2STvGiR1VUY&feature=relmfu
    http://www.youtube.com/watch?v=SQZF2Cvjf_g&feature=related

jiggy
    Participant

Ta, juz w ten portal nie wierze…dlaczego niby tym razem mial by sie ktos odezwac ?

wujas22
    Członek
    jiggy
    Participant

i co zawiedziony ze to ja?

MsHangover
    Członek

Myślicie, że wokalisTKA da radę?

jiggy
    Participant

Jak miło…..

Byłem pewien ze wujas posta z pamietnika pisze a tu prosze taka niespodzianka 🙂

Gorąco zapraszam na próbe w takim razie… Daj znac kiedy masz wolny czas to sie ustawimy z bandem…

pozdro

MsHangover
    Członek

Momento, panowie, nie tak szybko! Ja się na razie tylko pytam 😛 Chodzi o to czego wymagacie dokładnie, pierwszą lepszą z ulicy chcecie posłuchać? Druga rzecz nie wiem czy nie jestem za młoda do tego towarzystwa 😀 Także proszę o jakieś szczegóły…

jiggy
    Participant

Hej,

Tak wiec…a,b,c…

a)Gramy mocne rockowo-metalowe numery…Wszystko wlasnej produkcji…
    http://www.facebook.com/Husars/app_2405167945 …zapraszam

b)Przedzial wiekowy obecnych czlonków bandu to 26-36 lat. Minimalny przewidywany wiek to 18 lat (skończone)

c)Moze byc i pierwszy/pierwsza lepsza z ulicy…. byle potencjial miał/a…

Pozdrawiam

zajac
    Członek

droga MsHangover im szybciej tym lepiej. Nalezalo by zadac sobie jeszcze pytanie czy znajdziesz czas na proby, raz badz dwa razy w tygodniu ?.

MsHangover
    Członek

Panowie, wybaczcie te opóźnienia. Nie wynikają one absolutnie z braku czasu, jedynie z faktu, że wolę sobie popołudniu poczytać książkę, niż gapić się w ekran 🙂 Czas się zawsze znajdzie na próby, jeżeli będziecie mnie chcieli. Tylko nie wiem czy mój głos to coś czego szukacie. Zobaczymy… Tak więc: co, gdzie, kiedy i jak?

jiggy
    Participant

Okej…Rozmowa zaczyna nabierac sensu… 🙂

Rozumiem ze interesuje cie styl muzyczny jaki gramy… Chce bys wiedzial ze kazdy z nas traktuje band na serio i angazuje sie w miare mozliwosci…nie pisze tego zeby cie przerazic ,wrecz przeciwnie..by zachecic.

Osobiscie chcial bym robic numery na dwa wokale…mi nie bardzo wychodzi ladne spiewanie, ale za to w darciu mordy i groovlingu nie najgorzej…

Tak wiec, wysle ci piloty gitarowe naszych numerow wraz z tekstami … wybierz sobie jakis numer na start, przygotujemy sie jakos, i jak sie spotkamy to pospiewamy i zobaczymy jak to idzie…

PS. Moze nagralas kiedys jak spiewasz? to bys podeslala linka 🙂
    Pozdrawaim

MsHangover
    Członek

Tak, rock to mój żywioł, metal wybiórczo, niektóre grupy. A metal przełamywany kobiecym wokalem, aż ciary biorą. Ja mogę udostępnić ładny wokal panowie 🙂 Mam tam adres mailowy w profilu, żeby mi to przesłać czy nie? Nie wiem nawet, nie ogarniam. W kwestii nagrania… Nagrać coś na mikrofon w laptopie to mission impossible, serio. Próbowałam, skasowałam zaraz po nagraniu, bo nie mogłam się słuchać. Karaoke z wesel rodzinnych też nie ocalało, także został tylko odsłuch na żywo 😛 Mam nadzieję, że się odnajdę w temacie…
    PS. A browary będą? 😀

jiggy
    Participant

Az sie balem napisac ze pijemy browary na probie….hahaha
    Bo ostatnio jak tak napisalem to ludzie fochami strzelali … jest luz…no stres..
    Jezeli mozesz to odezwij sie w dogody dla ciebie sposob ,obgadamy co i jak…
    Sposoby podalem ponizej 😉

gg : 13724797
    fonik : 07598929979
    mail : noisychris@gmial.com

pozdro

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.