Strona główna Działy Erystyka co sie porobilo na tym forum ? <facepalm>

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 61)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Nieaktywny

kurde.. az ledwo przypomnialem sobie haslo do kata:)) tak sie zaczytalem:O,
    dawno tu nie bylem hehe:)
    rozpisaliscie sie wszyscy ze polowe dopiero przeczytalem i musze spadac ale nie omieszkam przeczytania calej opowiesci w nie dlugim czasie:OO
    pozdrowionka dla wszystkich:)

ps. nie wszyscy tutaj to idioci( a nawet powiem ze malo ich tu jest , tylko tak sie wydaje ze duzo)
    z tego co wiem sporo normalnych ludzi sledzi to forum ale nie udziela sie.

pare osob robi nie potrzebny chlew reszta jest ok:O
    sory za skladnie ale spiesze sie papa

frontier
    Participant

Januszx: niezly nick 🙂

kunegunda
    Participant

nudny juz jest ten temat

kunegunda
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    nikoniarz wrote:

To jednoznacznie sprecyzuj kto Ci takie PW pisze, bo w tym momencie oczerniasz innych ludzi. Ja Ci niczego w tym stylu nie napisałem i nie życzę sobie takich uwag pod moim adresem.
    Wulgarnego nic nie było, co zresztą wszyscy widzieli w jedynej wiadomości która ode mnie do Ciebie poszła!!

Dla mnie to koniec.
    Dziękuję za uwagę, siedź sobie tu kunegunda i zabawiaj towarzystwo, przynajmniej na normalnych forach Cie nie ma i za to Ci dziękuję. Bo tam trzeba ludzi na poziomie. Twoje miejsce faktycznie jest tu trollu.

Teraz już rozumiem. Pozdro dla reszty.

jesli sa na twoim poziomie to nie dziw sie ze tam nie zagladam 😉

rudy_691
    Członek

ech…dwa pierwszy posty na temat, a potem wywody jakich mietkow i wrzuty z dupy na byle temat…fajnie tu kiedys bylo. moze pojecia 'Janusz’ juz nie ma, ale typ osoby rozpanoszyl sie bardzo.

fatamorgana
    Participant

Nie pozostaje Ci nic innego jak zatęsknić za starymi, lepszymi czasami.
    Czasem powspominać.
    Dzisiaj wszystko jest już inne- ceny paliw, poziom forum, jakość dyskusji (niektórzy nie wiedzą co to jest porządna dyskusja) itd.
    Trudno, trzeba to jakoś przeżyć.
    Ale jak tak spojrzeć na całość z boku, to mimo wszystko o wiele lepiej niż narzekać, jest coś zrobić. Ale nie tylko dla siebie samego, lecz coś dla innych. Dopóki będziecie sobie wrzucać i się łajać a nie zrobicie nic co by was jednoczyło w jakiejś wspólnej sprawie (choćby zgadać się na jakąś imprezę, spotkanie forumowe- jak kiedyś derailed zrobił i się nowsza "generacja forum mogła poznać- i ci ludzie do dzisiaj sie znają, kolegują) dopóty będzie tak jak jest.

Nie czarujmy się- nikomu się nie chce nic zrobić, nie ma inicjatyw, nie ma chęci i pary. I dlatego siedzicie w domach i piszecie tu te wszystkie narzekania.
    Jaki problem się skrzyknąć i zrobić takie wycieczki forumowe?
    Kiedyś były mniejsze środki, mniej ludzi miało samochody, nie znali okolic itd, ale jeździli chętnie w większej grupie.

Zdajecie sobie sprawę jak dobrze jest pogadać z ludźmi w realu na takim wyjeździe zamiast tylko wspólnie pisać i narzekać?

To bardzo dobrze robi na odreagowanie od tych tematów typu "ale tu same janusze, chamstwo…nie ma z kim pogadać sensownie" itd.

Zresztą jest bzdurą, ze "inne fora to są takie fajne, tam nie ma tego, tamtego". Na tych innych forach też są kliki, osoby lepsze i gorsze, mądrzejsze i głupsze, natomiast też bywa tak, że ludzie nie potrafią się zejść i skrzyknąć do prostej sprawy, która ich jakoś połączy.
    Jestem w kraju 3 lata i widzę to chociażby na drugim co do wielkości forum tematyczno- systemowym (klientów pewnej potężnej firmy).

Róbta coś ludzie- a będziecie mieć coś.
    Coś innego, niż same powody do narzekania.

Jak tu zaczynałem w 2006r, to ten sam Sylwek też pisał, że forum jest nudne, skostniałe i nic się nie dzieje. (notabene – dzisiaj jest niby tak samo, ale jednak gorzej- bo wtedy przynajmniej takiej niechęci i wojenek nie było, ludzie byli dla siebie po prostu normalniejsi- być może dlatego, że byli tu świeżo, jeszcze się nie ogarnęli, nie mieli tej pewności siebie).

Wystarczyło jednak trochę pomyśleć i …chcieć. Dwóch ludzi ruszyło tu wiele spraw i nagle się okazało, ze Polacy się potrafią poznawać, ciekawie spędzać czas i wspólnie coś robić, znajdując w tym nie zabijacz czasu, ale wręcz pasję i radość wraz z rozrywką (Jacek-jestem, ewuski, uczestnicy sobotnich rozgrywek siatkarskich, ekipa wyjazdowa itd.)
    Dzisiaj wszystko jest prostsze, łatwiejsze, przećwiczone.
    Możecie brać garściami z tego co już było i co jest sprawdzone.
    Naprawdę taki problem żeby coś wymyśleć, chcieć, znaleźć?
    Nikt nie wie jak czy nikt nie chce?

P.S. Jak tu przyjechałem, to byłem taki sam emigrant jak każdy inny, bez dobrej wiedzy o UK, bez ugruntowanego statusu, bez pracy, bez pewności itd.
    Wy zdaje się to już macie- czy się mylę?
    No więc powinno być łatwiej!
    Pozdr. 🙂

skrzatek22
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

nudny juz jest ten temat

Jak wszystko na tym forum. Zaczyna się niewinnie, a i tak kończy "wybuchem wulkanu". Jeden drugiemu dogryza – do pewnego momentu można się pośmiać, ale zazwyczaj z przejedzenia się w końcu wymiotuje.

GeeGee
    Participant

Trlollowanie na forum jest mile sercom administratorow , umieszczanie linka do strony o pomocy dla chlopca ktory ma dwa lata , choruje na raka i jego rodzice ruszaja niebo i ziemie i polonie rozsiane po calym swiecie , juz nie . Dlaczego temat o pomocy dla chlopca jest usuniety po kilku godzinach a slowne przepychanki dalej trwaja i maja sie dobrze? Oto jest pytanie.
    AKTUALIZACJA : Admini tego forum to ludzie wielkiego serca , tyle ze inaczej , kazdy kto chce pomoc Marcinkowi i jego rodzicom w jakikolwiek sposob :
    http://marcin-sporek.blogspot.co.uk/

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 61)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.