Strona główna Działy Erystyka co sie porobilo na tym forum ? <facepalm>

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    kunegunda
    Participant

Jedno co mozna zaowazyc to grono osob nowych ktore zalogowaly sie na to forum zeby wypytac o benefity I roznego rodzaju socjal jak ktos odesle ich do starych tematow lub zasugeruje zeby wzieli sie do uczciwej pracy to h.. Lub kor….. I nalezyich w prostacki sposob jechac bluzgami na priv.
    Ciekawe co takiego chcieliby zareklamowac "Zebracy"LTD ?

bartosz
    Participant

sobota wieczór a ja czytam i tak mnie napadła tęsknota za dawnymi czasami i organizmem zwanym janusz wraz z flagowym tekstem – szefie szukam roboty

nasturcja
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    rudy_691 wrote:

nie bylo mnie tu jakis czas.

ale to co tutaj sie dzieje teraz to jakas paranoja. ktos tu jeszcze moduje ? ludzie sie wyzywaja w kazdym temacie, spamuja linkami do swoich blogow, ogloszaja gdzie popadnie :/

pamietam, ze jak fatamorgana byl (moze jeszcze jest ? nie wiem) to wszyscy narzekali na niego itp, ale przynajmniej nie bylo takiego burdelu :/

Przyznam szczerze, ze bardzo zle czyta mi sie tematy, gdzie zamiast konkretnych odpowiedzi sa klotnie i trzeba przeczytac caly watek, zeby znalezc chociaz jedna sensowna odpowiedz 🙄

Agnieszka_77
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dora750 wrote:

Ja już napisałam prośbę do Kwiatka o usunięcie mojego konta. Od 2007 roku poznałam wielu fajnych ludzi i mam nadzieję, że pozostaniemy w kontakcie.

Jednak nie chcę być wśród rasistów, którzy ubliżają człowiekowi na każdym kroku. To pierwsze forum z którego korzystam, a na którym jest promowana i wspierana przez administrację nienawiść i ksenofobia. Na innych forach tacy użytkownicy są usuwani.

Do gazet się nadaje to wasze forum, drodzy właściciele.

Skorzystam z okazji i się pożegnam. Miło było was poznać.

[b:e875f9a96f] Jako, że nie mogę znaleźć opcji usuń konto, proszę po raz kolejny o usunięcie mojego profilu stąd[/b:e875f9a96f]. [/size:e875f9a96f]

No I bez sensu, bo akurat Dora pomogla wielu osobom, szkoda ze sobie stad idzie…z drugiej strony nie ma sie co dziwic… Widzialam komentarze pod jednym z postow- wstyd dla administratorow

Anonim
    Gość

Przecież już dawno było pisane żeby coś zrobić z takim człowiekiem jak kunegunda. Admin ma to po prostu w głębokim poważaniu. A wy nadal wspomagacie to forum i trolownie! Przestańcie umieszczać ogłoszenia, przestańcie się tu reklamować. Jak padnie strona bo nie będzie kasy z ogłoszeń to może w końcu się ktoś obudzi i zobaczy do czego trzymanie bydła na forum doprowadza!

Tu nic innego nie działa! Ewentualnie można jeszcze z forum odejść. Im więcej ludzi odejdzie tym więcej forum straci i nie będzie już miejscem gdzie ludzie będą zaglądać po informacje! Skończy się wszystko a co za tym idzie ludzie nie będą zaglądać tu, umieszczać ogłoszeń. Forum bez kasy z ogłoszeń i reklam padnie.

Znając życie to niewiele osób poprze moją inicjatywę. No ale jakie jest inne rozwiązanie na to żeby coś zrobić z Adminem który olewa forum i nie robi porządku?

Anonim
    Gość

Jakie to smieszne i plytkie wszystko. 😕 Nie mam ochoty z kims rozmawiac to go ignoruje i nie znizam sie do jego poziomu ku radosci gawiedzi. Nikoniarz sadze ze Twoja inicjatywa spoleczno – krucjatowa spelznie na niczym. PS Uderz w stol a odezwa sie nozyce , widze ze KwiateK zabral sie za wiosenne porzadki 8)

Anonim
    Gość

Żaneta, gdybyś mnie poparła i stworzyli byśmy koalicję to na pewno sukces by był.
    Gdzie Ty widzisz te jego porządki? Dopóki kunegunda nie dostanie dożywotnio bana to o porządkach nie ma mowy…

frontier
    Participant

Żaneta ma racje, nie zbanujesz trolla mozesz go tylko ignorowac.

Nikoniarz, nieswiadomie dostarczasz kunegundzie pozywki jakiej on rozpaczliwie potrzebuje.

sylwia
    Członek

coprawda nie wypowiadam sie na forum zbyt czesto , ale jesli kolega nikoniarz to korwin to powiem tylko tyle ze kultura i madroscia nie odbiega wcale daleko od kunegundy 🙄

Anonim
    Gość

sylwia, zastanów się zanim coś napiszesz najpierw… ok?

fatamorgana
    Participant

nikoniarz wrote:

Żaneta, gdybyś mnie poparła i stworzyli byśmy koalicję to na pewno sukces by był.
    Gdzie Ty widzisz te jego porządki? Dopóki kunegunda nie dostanie dożywotnio bana to o porządkach nie ma mowy…

Taaaa…..jasne.

Następny wspaniały pomysłodawca- ale jak zwykle tylko w formie pisanej.

Zawsze jak czytam takich kolejnych rewolucjonistów, co zlatują się aby naprawiać świat i oczyszczać go z "brudów" to zastanawiam sie na ile sami mają nadmiar czasu i na ile NAPRAWDĘ im zależy na jakości a na ile na zrobieniu szumu wokół swej osoby…

Bo już tu tylu takich było a rewolucji dalej niet. No i wszystko tu przecież leci na pysk…
    Kiepscy z was aktywiści a jeszcze kiepściejsi rewolucjoniści najwidoczniej.

Jedno za to się sprawdza: im większy szum któryś robi i więcej gada o prawie i grozi sankcjami itd, tym większy gnój sam ma za skórą.

Ani to "nowy" stan rzeczy ani to "nowa" jakość… 😆 😉

Anonim
    Gość

fatamorgana, to proponuję żebyś pokazał nam jak to sie robi. Ty jesteś dobry w sprawach organizacyjnych. Zresztą na KKM już nie raz przecież to pokazałeś. Czekam więc na efekty! Pokarz że potrafisz coś zdziałać żeby tego prostaka usunąć z forum…

Ja chętnie poprę inicjatywne, mało tego, nawet próbowałem go znaleźć ale ukrywa się jak szczur za monitorem ten nasz Roman 😉

Anonim
    Gość

fatamorgana wrote:

nikoniarz wrote:

Taaaa…..jasne.

Następny wspaniały pomysłodawca- ale jak zwykle tylko w formie pisanej.

Zawsze jak czytam takich kolejnych rewolucjonistów, co zlatują się aby naprawiać świat i oczyszczać go z "brudów" to zastanawiam sie na ile sami mają nadmiar czasu i na ile NAPRAWDĘ im zależy na jakości a na ile na zrobieniu szumu wokół swej osoby…

Bo już tu tylu takich było a rewolucji dalej niet. No i wszystko tu przecież leci na pysk…
    Kiepscy z was aktywiści a jeszcze kiepściejsi rewolucjoniści najwidoczniej.

Jedno za to się sprawdza: im większy szum któryś robi i więcej gada o prawie i grozi sankcjami itd, tym większy gnój sam ma za skórą.

Ani to "nowy" stan rzeczy ani to "nowa" jakość… 😆 :wink:[/quote]
    Jedna rewolucja juz byla 🙂

szortys
    Członek

to moze przy okazji pozbadzmy sie wolnosci slowa i zacznijmy wsadzac ludzi do wiezienia za to co pisza? wtedy swiat napewno bedzie lepszy

Anonim
    Gość

E Szortys , optuje za demokracja i wolnoscia slowa 🙂 Przy czym pewne elementy kapitalizmu i polityka zasilkowa nie dokonca sluza interesom spoleczenstwa 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.