Strona główna Działy Erystyka co sie porobilo na tym forum ? <facepalm>

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Sandgirl wrote:

A czemu ja bym miala usuwac konto :> Mi tu dobrze 😛

Szkoda że te forum nie ma opcji ignorowania użytkowników, tj. żeby się czyjeś posty w ogóle mi na oczy nie pojawiały (na niektórych forach ta opcja jest dostępna). Ile bym dał żeby Admin zaimplementował ta funkcję …

Była byś niewątpliwie pierwsza, bo opcja że dajemy Ci funta za każdego nienapisanego posta jak widać nie podziałała 🙁

[b:38ab90fb6d]Maciek1983[/b:38ab90fb6d], Ty zawsze możesz liczyć na życzliwą odpowiedź 😉
    Nie wiem, może mnie kiedyś źle odebrałeś ale ja Ci nigdy źle nie życzyłem.
    Podobnie z innymi. Jeśli ktoś mądrze zapyta to odpowiedź zawsze dostanie też mądrą.

A ile było chamstwa w pytaniu o pracę przez nowych użytkowników to chyba każdy pamięta.
    Ze mnie życzliwa osoba ale… "chamstwa nie zniesę" 😀

kunegunda
    Participant

nie pierwsza ty i nie ostatnia dostajesz wiadomosci na priv. Ja mam cale mnostwo wielbicieli najlepiej bluzgaja tutaj ci ktorzy probuja byc na forum postrzegani za elokwentnych i milusich ooo ci to maja czasem wyobraznie 😆 😆 😆 😆 poprostu olac ich 😆 olewasz takich typkow na ulicy czy w lokalach bo z motlochem raczej nikt niechce sie zadawac a tutaj przynajmniej mozna z nich sie ponabijac. W duzej mierze sa tak glupi ze i tak nie rozumieja niektorych zartow 😆 😆 😆

Anonim
    Gość

ee tam wiadomości, ja tam bym wolał prosto w twarz to powiedzieć. Mam cywilną odwagę powiedzieć tylko czy ktoś ma odwagę to usłyszeć…

kunegunda
    Participant

o naprzyklad dzisiejsza wiadomosc

Od: nikoniarz
    Do: kunegunda
    Wysłany: Sob Mar 24, 2012 8:49 pm
    Temat: cwaniak?
    Taki cwaniak jesteś a się mnie boisz?
    Podobno jesteś taki odważny…
    Proponowałem Ci że Ci powiem coś prosto w twarz a Ty jak ten szczur, chowasz się za monitorem i nie chcesz wyjść do ludzi. Gdybyś się nie wstydził to byś pewnie się pokazał.

Pracujesz w fabryce czy jak i boisz że się wyda?
    Ja nie pracuje fizycznie ale śmiał się nie będę bo żadna praca nie hańbi o ile jest uczciwa. Nie mam zamiaru się naśmiewać z Ciebie…

Więc kiedy? Jutro mam czas…

Anonim
    Gość

świetnie, dawaj dalej 😉
    Nie zapominaj jednak o tym żeby uzyskać prawo do ujawniania publicznie prywatnej korespondencji 😉

kunegunda
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    nikoniarz wrote:

świetnie, dawaj dalej 😉
    Nie zapominaj jednak o tym żeby uzyskać prawo do ujawniania publicznie prywatnej korespondencji 😉

ale to jest moja prywatna korespondencja 😆 uzyj mozgu bo mi jest cie naprawde odrobine szkoda

Anonim
    Gość

Szkoda że nie przeczytałeś tego, bo jak się okazuje potrzebna jest zgoda dwóch stron na ujawnienie korespondencji publicznie.
    http://blog.e-prawnik.pl/ujawnienie-korespondencji-e-mail-%E2%80%93-naruszenie-dobr-osobistych.html

To jeszcze jakieś wiadomości ujawnisz czy wydygałeś?
    Gdybyś był taki odważny to na pewno pokazał byś więcej tych obraźliwych wiadomości o których tak pisałeś. W mojej akurat nic wulgarnego nie było więc akurat to słaby przykład. Tak czy inaczej bez odzewu ta sprawa nie pozostanie bo zrobiłeś to nielegalnie

kunegunda
    Participant

I znow sie mylisz to nie jest informacja email tylko priv na forum . I znow zonk :-D. Ale wiele po tobie spodziewac sie nie mozna 8) 😆

kunegunda
    Participant

korwin korwin znow cytaty walisz 8)

tojamagda
    Członek

kunegunda jest czolowa postacia tego forum!! w sensie negatywnym!
    pamietam jak sie dogadywal z korwin1.
    przykladu nie trzeba daleko szukac, juz w tym temacie zaczal sie klocic i wygarniac! korwin kiedys dobrze proponowal zeby usunac go z forum, on tylko potrafi naijac sie z innych!!!
    podejrzewm ze ludzie maja sporo pytac, ale daruja sobie pisanie o tym na forum, gdyz nie maja ochoty na kpiny ze strony kungudny.
    przykre ze zdmini nic sobie z niego nie robia! to przez niego forum traci uzytkownikow!

tojamagda
    Członek

kunegunda wrote:

widzicie!!! czlowiekowi sie nudzi! ma tak denne zycie, ze calymi dniami i nocami siedzi na tym forum, czeka az ktos cos napisze i od razu cisnie!!!!

kunegunda
    Participant

tojamagda wrote:

kunegunda wrote:

widzicie!!! czlowiekowi sie nudzi! ma tak denne zycie, ze calymi dniami i nocami siedzi na tym forum, czeka az ktos cos napisze i od razu cisnie!!!![/quote]

Ubarwiacie moje nudne zycie. Kocham was !!!!

frontier
    Participant

tojamagda wrote:

widzicie!!! czlowiekowi sie nudzi! ma tak denne zycie, ze calymi dniami i nocami siedzi na tym forum, czeka az ktos cos napisze i od razu cisnie!!!!

Przeciez to troll, chce byc zauwazany, wlasnie go dostrzeglas i teraz ma radoche. Jezeli admini go toleruja pozostaje ignorancja, wtedy mu sie znudzi i poszuka innego forum.

tojamagda
    Członek

wiem ze ignorancja dziala na niego najlepiej, ale tutaj chodzi tez o inne tematy, o to ze innym osobom cisnie. jeszcze zanim przeczytam to co on napisze, wiem ze nie bedzie to mialo nic wspolnego z tematem, ze bedzie to cos chamskiego i z bledami ortograficznymi i dlatego sporadycznie zagladam na forum.
    ADMINI—- czas przejrzec na oczy!!! kunegund pozbawia was kasy! byc moze ktos chcialby zareklamowac sie na waszej stronie, ale nie wchodzi tutaj ze wzgledu na kunegunde!!

ramach protestu rowniez domagam sie usuniecia mojego konta i zachecam innych do podjecia tej smej decyzji.

kunegunda
    Participant

tojamagda wrote:

wiem ze ignorancja dziala na niego najlepiej, ale tutaj chodzi tez o inne tematy, o to ze innym osobom cisnie. jeszcze zanim przeczytam to co on napisze, wiem ze nie bedzie to mialo nic wspolnego z tematem, ze bedzie to cos chamskiego i z bledami ortograficznymi i dlatego sporadycznie zagladam na forum.
    ADMINI—- czas przejrzec na oczy!!! kunegund pozbawia was kasy! byc moze ktos chcialby zareklamowac sie na waszej stronie, ale nie wchodzi tutaj ze wzgledu na kunegunde!!

ramach protestu rowniez domagam sie usuniecia mojego konta i zachecam innych do podjecia tej smej decyzji.

Nie odchodz przeciesz tak sie tu udzielasz.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.