Strona główna Działy Erystyka co sie porobilo na tym forum ? <facepalm>

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    rudy_691
    Członek

nie bylo mnie tu jakis czas.

ale to co tutaj sie dzieje teraz to jakas paranoja. ktos tu jeszcze moduje ? ludzie sie wyzywaja w kazdym temacie, spamuja linkami do swoich blogow, ogloszaja gdzie popadnie :/

pamietam, ze jak fatamorgana byl (moze jeszcze jest ? nie wiem) to wszyscy narzekali na niego itp, ale przynajmniej nie bylo takiego burdelu :/

Anonim
    Gość

Ja już napisałam prośbę do Kwiatka o usunięcie mojego konta. Od 2007 roku poznałam wielu fajnych ludzi i mam nadzieję, że pozostaniemy w kontakcie.

Jednak nie chcę być wśród rasistów, którzy ubliżają człowiekowi na każdym kroku. To pierwsze forum z którego korzystam, a na którym jest promowana i wspierana przez administrację nienawiść i ksenofobia. Na innych forach tacy użytkownicy są usuwani.

Do gazet się nadaje to wasze forum, drodzy właściciele.

Skorzystam z okazji i się pożegnam. Miło było was poznać.

[b:b73f4ae35c] Jako, że nie mogę znaleźć opcji usuń konto, proszę po raz kolejny o usunięcie mojego profilu stąd[/b:b73f4ae35c]. [/size:b73f4ae35c]

Helka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    rudy_691 wrote:

nie bylo mnie tu jakis czas.

ale to co tutaj sie dzieje teraz to jakas paranoja. ktos tu jeszcze moduje ? ludzie sie wyzywaja w kazdym temacie, spamuja linkami do swoich blogow, ogloszaja gdzie popadnie :/

pamietam, ze jak fatamorgana byl (moze jeszcze jest ? nie wiem) to wszyscy narzekali na niego itp, ale przynajmniej nie bylo takiego burdelu :/

Nie Ty pierwszy i chyba szkoda czasu.
    Np:
    http://www.leeds-manchester.pl/forum/viewtopic.php?t=12066&highlight=

Nic sie nie zmienilo od tej pory. 😯

Anonim
    Gość

Ciekawy temat…

No dobrze, ale przecież was nikt nie zmusza żeby tu zaglądać.
    Jeśli nie ma opcji usunięcie konta a administrator nie chce tego zrobić to wystarczy tu nie zaglądać, nie pisać postów. Nikt nie zmusza do zaglądania na forum i pisania.

Popatrzcie na innych użytkowników, nie podoba im się to nie piszą, konta mają a wpisów nie muszą mieć, nawet od kilku lat. Im się nie podoba forum ale nie płaczą publicznie jak wy płaczecie.

Nie chce tu bronić nikogo, bo jak to ktoś napisał, to forum to dno.
    Ale nie jest dla was inicjatywą obowiązkową.

Tak samo jak każdy wie o istnnieniu onetu i jego forum, itd ale nikt nie walczy o to żeby onet zamknąć. Kto chce to sobie wchodzi a kto nie to wchodzi na inne strony!!

Wszystko byście chcieli pozamykać! Musi być miejsce na magazynowanie trolli, po co mają szerzyć się na forach tematycznych na które zaglądam?
    Ja wolę niech Roman (zwany kunegundą) siedzi sobie tu i trolluje na forum dla którego nie ma i tak ratunku niż miałby trollowac na tematyczne forum na które zaglądam!!

Tak więc opamiętajcie się, na przykład taki kunegunda też musi mieć miejsce gdzie by mógł trollować i pisać pokazując jaki jest cudowny…

Anonim
    Gość

Niestety, ale konto jest połączone z moim adresem email i wszystkie PW z ubliżeniami przychodzą mi automatycznie na maila i na telefon. Więc niezaglądanie tutaj mi nie wystarczy. Nie chcę, żeby na tym forum były jakiekolwiek moje dane.

Poza tym nękanie podchodzi pod paragraf. Nikt w sieci nie jest anonimowy.

frontier
    Participant

dora, zawsze mozesz sobie wylaczyc powiadamianie o nowych wiadomosciach.

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    frontier wrote:

dora, zawsze mozesz sobie wylaczyc powiadamianie o nowych wiadomosciach.

Chcę, aby moje konto zostało usunięte przez administratora tego portalu.

To, co mogę, a to co chcę, to są dwie różne sprawy. I tylko mój wybór i dziękuję wszystkim za rady, ale ja ich nie potrzebuję. Ja chcę tylko, aby moje konto zniknęło stąd. Nie tylko na tym forum figuruję na tym nicku. Jest mi wstyd, że jestem częścią tej społeczności. Przykro mi, ale nie jestem muzułmańską kur…, jak to do mnie się pisze na priv, ani k.. w ogóle.

Mam nadzieję, że uda mi się powstrzymać od pisania kolejnych postów. Gdzie są właściciele tej strony?

frontier
    Participant

nikoniarz wrote:

Ciekawy temat…

No dobrze, ale przecież was nikt nie zmusza żeby tu zaglądać.
    Jeśli nie ma opcji usunięcie konta a administrator nie chce tego zrobić to wystarczy tu nie zaglądać, nie pisać postów. Nikt nie zmusza do zaglądania na forum i pisania.

Popatrzcie na innych użytkowników, nie podoba im się to nie piszą, konta mają a wpisów nie muszą mieć, nawet od kilku lat. Im się nie podoba forum ale nie płaczą publicznie jak wy płaczecie.

Niektórzy sa lekko uzaleznieni, i jedynie usuniecie konta byloby ulga. Ja np nie zagladalem tutaj od wielu lat bo nie mialem po co 😉

filipek
    Participant

Faktycznie danych masz tu mase.
    Po 5 latach zauwazylas ze nie chcesz byc czescia tej spolecznosci?
    Po nagonce na bertiego dal se facet spokoj ,nie pisze moze nie czyta natomiast nie robil lamentu na caly temat.
    A to co o tobie wiemy to tylko dzieki twojej pisaninie o podrozach do ciapkow , swoim wieku itp a nie z profilu.
    A propos wieku juz warto by bylo zachowywac sie stosownie do niego.Wywalam linka do forum z przegladary i po temacie.

Anonim
    Gość

[b:0a6335dc6c]filipek[/b:0a6335dc6c] masz rację.
    dora750 sama się chwali i obnosi z tym a teraz nagle się obudziła i ma wielki żal. Cóż, o sprawach osobistych ani o tym skąd mam żonę/męża nikt pisać nie musi…
    Dora chyba się boi że ktoś z innych for robiąc "research" jej osoby/profilu znajdzie "niewygodne" dla niej fakty na tym forum i połączy to w zgrabną całość. Cóż, takie uroki Internetu.

[b:0a6335dc6c]frontier[/b:0a6335dc6c]
    Gdyby leczenie uzależnień było tak łatwe to byśmy dla nich ośrodków nie musieli budować. Z nałogu ciężko jest wyjść, zwłaszcza jeśli jest nim leeds.pl. To gorsze niż fajki i dragi 😀
    Tak jak wspomniany tu user wracał/reinkarnował się pod innymi nickami tak samo zapewne będzie z Dorą która z zaświatów będzie nas odwiedzać 😆
    Parafrazując:
    [i:0a6335dc6c]Leeds.pl to nie portal internetowy, to stan umysłu[/i:0a6335dc6c] 😉

PS. no to kto następny kasuje konto?
    Może Sandgirl i kunegunda?
    Jakie są wasze typy?
    Piszcie tu śmiało wraz z krótkim uzasadnieniem 😉
    Mój typ możecie pominąć bo wkrótce też poproszę o usunięcie konta, ale wcześniej chętnie poznam wasze opinie 😉

frontier
    Participant

nikoniarz wrote:

Gdyby leczenie uzależnień było tak łatwe to byśmy dla nich ośrodków nie musieli budować. Z nałogu ciężko jest wyjść, zwłaszcza jeśli jest nim leeds.pl. To gorsze niż fajki i dragi 😀

Kiedys czytalem o dziewczynie która podobno byla uzalezniona od portalu emito.net, chociaz byla tam opluwana i wyszydzana. Poszla na terapie sie leczyc. Ale to nie do konca potwierdzone informacje… moze tylko zart ktos zrobil.

btw. a co zmieni usuniecie konta? Jezeli ktos chcialby zatrzec slady to musialby poprosic o usuniecie wszystkich postów a takze cytatów.

Anonim
    Gość

Tylko czy Administrator wyrazi zgodę na usunięcie postów i cytatów?

Prawdopodobnie nie, bo będzie chciał trzymać to za wszelką cenę na forum mimo woli użytkowników.

A Administrator co w tej kwestii myśli ? Chętnie poznam opinie….

Sandgirl
    Członek

A czemu ja bym miala usuwac konto :> Mi tu dobrze 😛

nikoniarz wrote:

Mój typ możecie pominąć bo wkrótce też poproszę o usunięcie konta, ale wcześniej chętnie poznam wasze opinie 😉

no w sumie pierwszy nick z ktorym tu zaczynales mozesz usunac bo juz z niego nie korzystasz:)

Maciek1983
    Participant

ja co prawda nie moge sie wypowiedziec jak to forum wygladalo kiedys, bo jestem na nim od niedawna, ale za to widze jak wyglada teraz. dziwne jest to ze ludzie z tego samego kraju, zaczynajacy przygode na wyspach praktycznie wszyscy tak samo, tak po sobie jezdza, palaja do siebie taka nie nawiscia. o nic sie nie wolno zapytac, bo zaraz pojechane. co prawda nie tyczy sie to wszystkich uzytkownikow, sa tez zyczliwi, ale zdecydowana wiekszosc jest anty. a juz najgorsi sa ci co pozjadali wszystkie rozumy, znaja sie na wszystkim i wiedza wszystko na kazdy temat, jak tacy obrotni sa to czemu w polsce nie zostali i tam sie nie madrza.ja co prawda od niedawna na wyspach ale tez tu swoje przezylem i wiem czym to pachnie, na szczescie spotkalem na swojej drodze zyczliwych ludzi, Polakow, ktorzy mi bardzo pomogli w tym najtrudniejszym okresie, pomogli mi zeby wszystko mi sie ulozylo po mojej mysli,jezeli chodzi o prace i wiele innych rzeczy. nie ukrywam ze jakbym mial pracowac w fabryce to bym zjechal do Polski, pracowalem przez 2 miesiace w takowej i byla tragedia, taka praca jest nie dla mnie, interesowala mnie tylko praca w moim zawodzie. na szczescie z pomoca tych ludzi udalo sie wszystko ogarnac, za co jestem im bardzo wdzieczny, teraz juz z gorki., chociaz nie ukrywam ze nadal wielu rzeczy nie wiem, w wielu sprawach jestem zielony, ciagle sie ucze nowego zycia w obcym kraju. ale zmierzam do tego ze jak bede mial mozliwosc komus nowoprzyjezdnemu pomoc w tym pierwszym trudnym okresie, to pomoge, bo sam przeszedlem troche i bylo mi ciezko i wiem jak jest. oczywiscie pod warunkiem ze ta osoba miesci sie w moich kryteriach oceny czlowieka, pijakow,cpunow gwalcicieli, i seryjnych mordercow z polski i nie tylko omijam szerokim lukiem

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.