Strona główna Działy Praca Spectrum for Arcadia Group w Leeds

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    nasturcja
    Członek

Witajcie. Czy ktos z Was zna dokladne namiary na agencje pracy, ktora rekrutuje do w/w Spectrum? Chodzi mi o nazwe agencji, adres i numer telefonu. Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam 🙂

zielony
    Członek

Kiedys to byl Ritz w centrum naprzeciw Barclays Bank.

zielony
    Członek

Aczkolwiek wtedy rekrutowali na pelen etat a w rozrachunku byly to 3, 4 godziny dziennie. Powodzenia

ela1981
    Participant

moge sie laski w pracy spytac, ona tam pracowala 7 lat ale pozwalniali ludzi
    ale o jaki rodzaj pracy wogole chodzi?

nasturcja
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    zielony wrote:

Kiedys to byl Ritz w centrum naprzeciw Barclays Bank.

Ritz juz od dawna tam nie rekrutuje, dlatego pytam.

ela1981 wrote:

moge sie laski w pracy spytac, ona tam pracowala 7 lat ale pozwalniali ludzi
    ale o jaki rodzaj pracy wogole chodzi?

Dzieki. Chodzi o pakowanie ubran.

ela1981
    Participant

ona w ksiegowosci albo jako admin pracowala, takze nie pomoge bo to inny rodzaj agencji zapewne sie tym zajmuje
    powodzenia zycze

Sandgirl
    Członek

Mnie by interesowala praca admina jakby co 🙂

Anonim
    Gość

No Sandgirl, Ty to mogła byś być adminem adminów tam nawet 😛

A ktoś wie jaka agencja na managera rekrutuje ? 😆

Swoją drogą to nie prościej podejść w godzinach porannych albo popołudniowych (gdy 1 zmiana kończy albo 2 zaczyna), zaczepić kogoś i zapytać?

SINDULKAADIK
    Członek

Witam. Do Spectrum rekrutuje STAFLINE ale nie wiem gdzie znajduje się agencja. Powodzenia

Anonim
    Gość

Może tu, jeśli google nie kłamie?
    http://www.leedsonline.co.uk/info/14670/

xana
    Członek

To raczej nie jest ten adres. Tam była agencja Staffline, ale ładnych kilka lat temu. I o ile mi wiadomo była zlikwidowana. A ten Staffline, który wysyła do Spectrum to zupełnie inna agencja. Jedyne co udało mi się znaleźć to ten adres, może jest właściwy.
    56 Westgate Cleckheaton BD19 5HB, Wielka Brytania
    01274 851 144

tojamagda
    Członek

Moja kumpela pracuje w spectrum ale na konrakcie ,wiec nie wiem gdzie jest ta agencja, ale to faktycznie staffline.
    To jest jeszcze ktos kto chce tu pracowac? Po tym, jak w zeszlym roku wybuchla afera, pozwalniali sporo osob, menagerowie -teoretycznie- tez odchodza, do konca nie wiadomo kto jeszcze kradl?/ 😀 😀 😀 ale skoro firma dala sie okradac to jej strata 😀

Anonim
    Gość

xana wrote:

To raczej nie jest ten adres. Tam była agencja Staffline, ale ładnych kilka lat temu. I o ile mi wiadomo była zlikwidowana. A ten Staffline, który wysyła do Spectrum to zupełnie inna agencja. Jedyne co udało mi się znaleźć to ten adres, może jest właściwy.
    01274 851 144

ten adres pojawil sie nizej w wynikach wiec myslalem że mniej prawdopdobny. Swoją droga to może ktos z tych na kontraktach zapyta kogoś kto tam pracuje przez agencje gdzie i jak się zarejestrował i napisze tu na forum jak trafić do tej agencji. Może komuś się informacja przyda.

No i dzięki za informację, skoro managerowie się zwalniają to jest szansa na dobrą posadkę w takim razie. Trzeba będzie się do nich odezwać 😉

nasturcja
    Członek

xana wrote:

01274 851 144

Dzieki xana. dzwonilam tam i okazuje sie, ze ten Staffline nie ma nic wspolnego z Leeds.

Anonim
    Nieaktywny

Agencja Staffline do spectrum rekrutuje na picker/packer

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.