Strona główna Działy Hobby Seriale

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    szortys
    Członek

modern family

Red
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Monk – Detektyw Monk 🙂

Ostatnio obejrzalam tez polski "Defekt"

KB wrote:

Mody na sukces nikt nie ogląda??? 😯 😆

Tak, jak ktos jeszcze nie ogladal i zacznie od pierwszego odcinka to na dlugo mu starczy 😛

darknyhc
    Participant

Jezeli lubisz DR House to DR Cox rozbawi Cie do lez w Scrubs… sam jestem pod wrazeniem, ze przy Twojej liscie Scrubs sie nie pojawilo, na pewno sie nie rozczarujesz 😉

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    darknyhc wrote:

Jezeli lubisz DR House to DR Cox rozbawi Cie do lez w Scrubs… sam jestem pod wrazeniem, ze przy Twojej liscie Scrubs sie nie pojawilo, na pewno sie nie rozczarujesz 😉

pare odcinkow obejrzalam i nie moge sie przekonac… jakos nie przypadlo mi do gustu.

za to ostatnio zaczelam ogladac Trzecia Planete od Slonca i musze przyznac ze nie pamietalam z lat mlodzienczych, ze to takie dobtre bylo 🙂

no i pierwsze 2 sezony It’s Always Sunny in Philadelphia… nie dla kazdego bo dowcip ostry i odwazny… smieja sie z rasizmu, aborcji i innych kontrowersyjnych zagadnien. nastepne sezony juz w juh naciagane niestety…

Baggins
    Participant

mad men

darknyhc
    Participant

alyna666 wrote:

za to ostatnio zaczelam ogladac Trzecia Planete od Slonca i musze przyznac ze nie pamietalam z lat mlodzienczych, ze to takie dobtre bylo 🙂

Sa jeszcze takie stare perelki xD Ja sobie przypomnialem o Alfie i ostatnoi tez celgo od nowa rozmontowalem!

szortys
    Członek

that 70’s show ze staroci jeszcze a z nowosci game of thrones

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.