Strona główna Działy Mieszkanie !!!!UWAGA!!!!! STUDIO FLAT WOODLEA STREET

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kuki423
    Participant

MOGE SIE WYPOWIEDZIEC NA TEN TEMAT MIESZKALEM W TYM FLACIE I STANOWCZO ODRADZAM SMRUOD I UBUSTWO I NIC WIECEJ LANLORD JEST PRZEKRET

JAK SPUSCISZ WODE W LAZIENCE TO CZUC SZAMBO
    PRAD JEST TAK USTAWIONY PRZEZ NIEGO ZE NIE STARCZA 30 FUNTOW NA TYDZIEN NA TAK MALE POMIESZCZENIE
    KUCHNIA OSOBNO ALE TAK ZIMNA ZE SZOK
    KUCHENKA DO GOTOWANIA POBIERA NA GODZINE OKOLO 3 F
    MIALEM DWIE FARELKI I GRUBY KOC W OKNIE TAK BYLO ZIMNO
    A PO KOMPIELI UBIERALEM SIE W SKARPETKI I DRES BO ZAMARZALEM

A DLA ZMYLKI LANLORD PODAL ZLA ULICE TO NIE JEST STREET TYLKO PLACE

bartosz
    Participant

to straszne i jak my teraz będziemy z tym żyli? może zróbmy jakąś zbiórkę koców bo biedactwo nam tam zmarznie 😆

kunegunda
    Participant

a ile takie cudo kosztuje do wynajecia £20 za tydzien ?

wronkaleeds
    Członek

witam 🙂 po przeczytaniu postu umieszczonego powyzej chcialam stwierdzic ze Osoba ktora to napisala poprostu sie beszczelnie msci na lanlordzie od ktorego osobiscie wynajmuje mieszkanie i pod zadnym wzgledem sie nie zgodze z opinia powyzej mieszkanie sa przedewszystki tanie czyste glownie po remonce i co do pradu to jest totalna bzdura …. osobiscie polecam Lanlorda…………

Anonim
    Gość

Polecam. Na wszelkie nieszczelności, nieoceniony:

http://so.pwn.pl/lista.php

kuki423
    Participant

lanlorda moze tak ale nie to mieszkanie

to dlaczego jest puste a jak ktos sie wprowadzi to mieszka miesiac

kuki423
    Participant

wronkaleeds tak sie wkur…. ze zalozyla konto hahahah mieszkaj sobie ile chcesz pogadaj z nim moze wynajmnie ci i to wza 20 dyszki

wronkaleeds
    Członek

bez kitu Ty nie ogarniasz tematu …. zdajesz sobie chyba sprawe ze sa mieszkania lepsze i gorsze jak wszedzie ale nie widze celu oczerniania kogos po stanie jednego mieszkania tymbardziej ze jest to robione celowo zeby sie odegrac a poza tym mieszkanie wyglada jak wyglada bo zostalo pozostawione w takim stanie przez wynajmujacych 🙂 wiec nie wiem co chesz osiagnac 🙂

Anonim
    Gość

Ja nie wiem, o co chodzi ale… landlord pewnie Polak i nie wie, że ma duty of care i mieszkanie zostawione w opłakanym stanie, powinien doprowadzić do jakiegoś standardu. Może na przyszłość zamiast płakać, jaki to landlord zły, napisać pismo do niego, że ma to i to zrobić. Jeśli się do tego nie ustosunkuje, zgłosić do councilu i ściągnąć Environment Officer, niech obejrzy dom i się ustosunkuje. A potem można ewentualne konsekwencje wyciągać.

kuki423
    Participant

nie chodzi mi o oczernianie lanlorda tylko o to zeby ktos sie nie naciol tak jak ja mieszkanie bylo wymalowane wszystko ok na pierwszy rzut oka okaalo sie po tygodniu moze 2 jakie jest naprawde co moze wyjsc na scianach
    bo po co ma jakis rodak sie w to wpakowac z malym dzieckiem i miec tylko straty bo bonda on nie odda jak sie wyprowadzisz z tego flata a to jego pracownicy ktorzy prubowali cos z tym zrobic za jego plecami powiedzieli mi zebym sie wyprowadzil bo on sie nie gardnie do wyremontowania tego mieszkania w 100% wiec nie wiem czy jest w 100% wporzadku jak lanlord a mieszkanie jest w stanie ze mozna zrobic w nim golebnik bo jest na odpowiedniej wysokosci

lanlord jest anglikiem

podejdcie sobie na ta ulice i zobaczcie dom z zewnatrz same okna i drzwi wejsciowe tragedia

kuki423
    Participant

nie chodzi mi o oczernianie lanlorda tylko o to zeby ktos sie nie naciol tak jak ja mieszkanie bylo wymalowane wszystko ok na pierwszy rzut oka okaalo sie po tygodniu moze 2 jakie jest naprawde co moze wyjsc na scianach
    bo po co ma jakis rodak sie w to wpakowac z malym dzieckiem i miec tylko straty bo bonda on nie odda jak sie wyprowadzisz z tego flata a to jego pracownicy ktorzy prubowali cos z tym zrobic za jego plecami powiedzieli mi zebym sie wyprowadzil bo on sie nie gardnie do wyremontowania tego mieszkania w 100% wiec nie wiem czy jest w 100% wporzadku jak lanlord a mieszkanie jest w stanie ze mozna zrobic w nim golebnik bo jest na odpowiedniej wysokosci

lanlord jest anglikiem

podejdcie sobie na ta ulice i zobaczcie dom z zewnatrz same okna i drzwi wejsciowe tragedia

wronkaleeds
    Członek

no i po raz kolejny sie z TOba nie zgodze …. mianowicie Lanlord jest naprawde wporzadku i mozna sie z NIM gogadac pod kazdym wzgzledem i wiem ze bond zawssze oddaje nawej jesli ktos sie wyprowadza wczesnie tzn przed wygasnieciem kontraktu ,,,,a inna sprawa jest jesli ktos nie placi za ostani tydzien wyprowadza sie bez konsultacji z lanlordem oczywiste jest ze bondu nie dostanie bo z jakiej racji …..a mieszkanie osobiscie widzialam i jest ok ….

kuki423
    Participant

to zaplace za ciebie za pierwsze dwa tygodnie i pomieszkaj sobie tam w tym okresie

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.