Strona główna Działy Śmietnik odziez uzywana

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    paaweel
    Członek

Czy ktos wie gdzie w Anglii mozna kupic odziez uzywana z pierwszej reki tzn jakiejs sortowni albo hurtowni. Prosze o info na PW

jetfan
    Participant

W jakim celu potrzebujesz takiej informacji ?

Jak biznesowym to ile mozesz za info zaplacic ?

Odpisz na forum

rybka
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    jetfan wrote:

W jakim celu potrzebujesz takiej informacji ?

Jak biznesowym to ile mozesz za info zaplacic ?

Odpisz na forum

Ludzie!Do jasnej cholery!!Czy wy juz nic za darmo nie mozecie zrobic!
    Nawet udzielic informacji!?
    Podam Ci namiary – ZA DARMO!
    Wiadomosc na priv.

Anonim
    Gość

Najlepiej na rodakach zarobić przecież … 😆

Zresztą jak ktoś nie umie sam znaleźć informacji mając ku temu potrzebne media zapewne jak internet, telefon to dlaczego by nie zrobić tego za pieniądze?? 😉

Kolega i tak pyta z zamiarem zarabiania na tym zapewne więc czemu miałby na początek nie zainwestować pewnej sumy w ten "biznes"?
    Jak otwieracie firmę to dają wam całe wyposażenie i lokal za darmo? NIE!

Podobnie jest z ludźmi którzy nie znają prawa i idą po poradę do prawnika. Czy prawnik/adwokat służy wam pomocą za darmo mimo że kodeksy i wszelkie ustawy są ogólnie dostępne za symboliczne sumy! NIE!

rybka
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    tynwald_hill wrote:

Najlepiej na rodakach zarobić przecież … 😆

Zresztą jak ktoś nie umie sam znaleźć informacji mając ku temu potrzebne media zapewne jak internet, telefon to dlaczego by nie zrobić tego za pieniądze?? 😉

Kolega i tak pyta z zamiarem zarabiania na tym zapewne więc czemu miałby na początek nie zainwestować pewnej sumy w ten "biznes"?
    Jak otwieracie firmę to dają wam całe wyposażenie i lokal za darmo? NIE!

Podobnie jest z ludźmi którzy nie znają prawa i idą po poradę do prawnika. Czy prawnik/adwokat służy wam pomocą za darmo mimo że kodeksy i wszelkie ustawy są ogólnie dostępne za symboliczne sumy! NIE!

Ale przeciez tu nie chodzi o porade prawna tylko o worek uzywanych ciuchów 😀

jetfan
    Participant

Worek ciuchow mozna kupic w primark albo charity shop

a nie w hurtowni…

Anonim
    Gość

dokladnie, niby worek ciuchow ale hurtownia to jakby nie bylo kontrahent, o ktorego nierzadko trzeba sie czasem bardzo postarac.
    rybka, idz kiedys i zapytaj w jakims sklepie z ktorej hurtowni biora towar. Ciekawe jaka odpowiedz otrzymasz.

Swoja droga informacje to w tych czasach najcenniejsze sa wlasnie.

Jesli ja moge uzywajac google i telefonu je znalezc to dlaczego za swoj cenny czas poswiecony na ich szukanie nie mialbym wziac od kogos pieniedzy?
    Za darmo mam marnowac czas?

Oczywiscie zeby nie bylo ze jestem bez serca to w sprawach gdzie ktos potrzebuje pomocy chetnie pomoge jesli potrafie, ale dlaczego mialbym pomagac komus kto otwiera komercyjny biznes?

rybka
    Członek

Zalezy kogo sie spytasz – polaka?Pewno,ze Ci nie powie.Angola- bez problemu.Wiele razy sie o tym przekonalam.I chyba nie tylko ja zreszta.
    Ale wiadomo,kazdy ma inny tok myslenia i kazdy jest inny.Ja nie mam w zwyczaju rodaka doic na kazdym kroku:)

kitkat
    Participant

ja wypi…lam troche ciuchów co miesiąc – jakies dwie torby. Większośc to rzeczy mojej żony + buty. Oddaje do jakiś tam charity. Jak chcesz to podjedż co miesiąc do mnie na dzielnice to PANDA

kunegunda
    Participant

ale o co ta klotnia? info turystyczne niema sprawy info biznesowe prosze bardzo business link.gov.uk 🙂 stary rozkrecasz interes to sie troche postaraj czy standardzik polski dajcie mi wszystko za darmo a ja moze bede pracowal

Anonim
    Gość

kunegunda wrote:

stary rozkrecasz interes to sie troche postaraj

W końcu kunia! Piszesz mądrze że aż nabieram wątpliwości czy ktoś się nie wyłamał na Twoje konto i za Ciebie nie napisał tego 😉
    Ale respekt jest stary 😀

tomekk11
    Członek

odzież używana w dobrej ceni można dostać tutaj http://werona.net.pl

Nensiraul
    Członek
    zcmcmq2016
    Członek
    dwudziestka
    Participant

Na pewno jest bardzo dużo miejsc które oferują tańsze ubrania w ramach pomocy społecznej

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.