Strona główna Działy Babski kącik Potrzebny Stylista

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kitkat
    Participant

przez dwa lata nie wychodziłaś z domu? 😯 😯 😯

magdzia
    Participant

Kitka, czy jesteś stylistą?

kitkat
    Participant

no

magdzia
    Participant

dziękuję za odp, nie taka odp mnie interesowała.

cheeky girl
    Participant

Znam Pania, chyba ma Agnieszka na imie i jest z Wakefield, wiem ze zajmuje sie stylizacja, makijazem itp.. Prowadzi tez sklepik z ubraniami retro w Retro Boutique w Hyde Park. Napisz do Malgon, bo ona ja zna lepiej i na pewno ma jej numer telefonu.

http://www.yelp.co.uk/biz/retro-boutique-leeds

mama1
    Participant

sprawdz pryw

magdzia
    Participant

dziękuję serdecznie 🙂

wiki
    Członek

Czy ja również mogę mieć jakieś namiary?

Anonim
    Gość

Dziewczyny sprawdzce pw ode mnie , pozdrawiam 🙂

ela1981
    Participant

dziewczyny wpiszcie w google makeover i wam mnostwo firm wyskoczy, ktorzy zajmuja sie tym profesjonalnie, a nie jakies panie, ktore siedza w domu i jako dorobek to traktuja

zosia09
    Członek

No tak po takim czasie czas na zmiany wiem cos na ten temat? tylko pamietaj ubior paznokcie i fryzurka tego kobietki potrzebuje. Jesli chcesz dam namiar na super fryzjerke. POZDRAWIAM

zosia09
    Członek

No tak po takim czasie czas na zmiany wiem cos na ten temat? tylko pamietaj ubior paznokcie i fryzurka tego kobietki potrzebuje. Jesli chcesz dam namiar na super fryzjerke. POZDRAWIAM

Anonim
    Gość

Wiesz co Ela na chwile obecna obejrzalam 50 portfolio z google pod haslem make-up artist . Nie czuje sie gorsza , uwazam ze moje prace sa na rownym a czasem lepszym poziomie , tez inwestowalam w szkolenia , tez mam doswiadczenie . W takim razie czym sie roznie ? I co jest zlego w pracy part – time ? Nie wszyscy robia to na czarno i drza ze HRC zapuka im do drzwi.

zosia09
    Członek

Polecam ize wloski robi naprawde super jak ktos chce nr wysle na priva ma tez profil na nk

magdzia
    Participant

dziękuję za nr tel 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.