Strona główna › Działy › Czarna lista › SYLWESTER
Słuchaj spryciarzu.
Nie wiesz po co tak napisałem, to się nie rób taki do przodu, bo zaczyna jechać typowym polactwem- ktokolwiek nie krzyczy tak jak wy- już trzeba go utrącić. Jeszcze nie masz ani grama wiedzy dlaczego tak napisałem, ani Ci przez głowę nie zdołało przejść, ze może chodzić o coś równie zw. z prawem, ale już zdążyłeś napisać "żałosne".
Mało rzeczy mnie tak wq..a jak takie durne, typowo polskie przekrzykiwanki oraz głupie wnioski bez przemyślenia i zapoznania się.
Skąd wiesz dlaczego to napisałem??? Masz podstawy do czegokolwiek???
Żadnych. Tylko pochopne wnioski.
Napisałem w formie pytań?
Napisałem. Nie przyjąłem z góry, że nikt nie wiedział kto to jest i komu się wpłaca, ale na podstawie wcześniejszych sugestii oraz postów zdążyłem wyrobić sobie opinię o takich "organizatorach kursów, imprez i innych szkoleń" obliczonych na zyski a nie na jakość.
Poza tym, rozmowy to każdy sobie może prowadzić, zaliczkę też dać- i tak się kant opłacił.
Firmę od robienia imprez też każdy męt może jutro założyć a pojutrze dać ulotki po sklepach, że robi imprezę dla Polaków.
Właśnie dlatego w moim przekonaniu najbardziej liczy się to, jaki człowiek bierze się za taką imprezę. Jaką ma opinię i co i jak już zrobił. Czy ktoś wiarygodny może za niego poręczyć.
Skoro wolisz uznać, ze chodzi o jakieś mordobicie itp to też głupio myślisz.
Poczytaj sobie ostatnie wątki o Cyganach- może zrozumiesz o co biega.
A jak chcesz zgrywać speca od robienia porządku z takimi sprawami, to Cię oświecę, że tu dużo wcześniej było wiele spraw i była zaangażowana na serio policja, ludzie z tego forum, więc liźnij nieco wiedzy z łaski swojej zamiast pisać nieprzemyślane teksty.
[quote:53c4cf8b32]posiada referencję jako organizator imprez[/quote]
Referencję? Co zorganizował i kto to potwierdził?
Anglicy, osoby spoza jego kręgu?
Nie widzisz, że to co piszesz też trąci brakiem spójności?
Jedna referencja a ileś tam imprez?
Ten autor referencji chodził na wszystkie jego imprezy, że taki obyty?
Tłumaczysz, ze on świetnie i perfekcyjnie się przygotował z tym numerem.
Przecież właśnie na tym polega większość kantów Polaków na Polakach. Nie czytaliście?
W mojej opinii -obrazowo mówiąc- sprawdzono tylko opakowanie- czy jest zgodne z przeznaczeniem- a nie jego zawartość i jakość.
Poza tym, z forum wynika jasno, ze kolo imał się różnymi, czasami nie do końca jasnymi sprawami, gdzie liczyła się kasa a nie jakość i wynik końcowy, więc ci Twoi sprawdzacze i korektorzy jego możliwości dość mało wiarygodni…
P.S. Jak chcesz szukać sojuszników w takich sprawach, to na pewno nie w ten sposób. I pamiętaj, że tu są osoby dość dobrze zorientowane w pewnych sprawach i realiach. Na przykład w tym kto i gdzie może skutecznie pomóc w takich przypadkach.
Pisaniem głupot sprawie nie pomożesz. Prędzej zniechęcisz do współdziałania.
A jak taki cwaniak zwieje do Polski, to co? Pojedziesz za nim???
😆
Człowieku, tu chodzi o wielu oszukanych i sporą kasę, a Ty na dzień dobry już zrażasz człowieka, który mógłby w czymś pomóc.
Jeszcze większe jaja będą, jak się okaże, że jednak nie zwiał, ale na chwilę wyjechał i zadeklaruje oddanie kasy.
No chyba, że ten "skok" planował wcześniej.
I nie robię z nikogo debila ani ofermy- prawda jest taka, że tu już ktoś napisał- nie sprawdzano wszystkiego, bo niby dlaczego z góry zakładać, że to oszust?
Większość oszukanych w wielu różnych sprawach wychodzi właśnie z takich założeń….
I nie są to debile ani ciućmy.
Poza tym, jeżeli mam być szczery- te tzw. sprawdzenie raczej nie było na tyle miarodajne, aby dać do myślenia…
Imprezy w knajpach to rozumiem, ale takie przenośne, pod namiotami, to trochę dziwne…zwłaszcza w przypadku osoby, która nie jest znana w środowisku polskim jako wiarygodna.
P.S. Środowisko to nie kumple, tenanci z podnajmu, osoby zależne i współpracujące…czy koledzy od kielicha.
Raz jeszcze mówię: jak się okaże, że nawiał do Polski- proszę o taką informację.
I proszę bez głupich wstawek na mój temat. Poświęciłem w tym mieście więcej czasu na pomoc rodakom niż się niejednemu wydaje.
I niejeden wyniósł cało d… z poważnych tarapatów- dzięki temu, że mi się chciało ruszyć tyłek i powiedzieć co i komu należało.
A to że mnie zainteresowało to zdarzenie, to chyba dobrze niż czytać kolejny wpis typu "a to suk…n, spuśćcie mu łomot!"
Pozdrawiam i nieco więcej rozsądku życzę.
nie chce mi się słuchać takich bzdet co wypisujesz. To był tylko sylwester i wydaje mi się że ludzie sprawdzili go wystarczająco do zaistniałej sytuacji. Proszę napisz jeżeli jesteś taki cwany jakie kroki trzeba podjąć na następny raz aby zapobiec takiemu incydentowi! Umieść własne spostrzeżenia "jak wytropić cwaniaka" wszystkim będzie lepiej (mniej oszukanych oraz twoich wypocin bo już chyba nikt nie ma ochoty ich czytać) a jeżeli nie masz nic wspólnego z tą sprawą to odpuść i nie zaśmiecaj ludziom wątku, aby zachować "spójność i przejrzystość zaistniałego problemu 🙂
wydaliście samo osąd a ten Pan sam dla Państwa i całym sercem dzień i noc przygotowywał bigos własnoręcznie i nie tylko wkładając w to ogrom serca i zapewniam iż nie uciekł do Polski! jak to niektórzy, z Państwa twierdzą ale walczy że zdrowiem bijąc się zarazem z myślami jak Państwu oddać wydane należności bo do tego się zdeklarował,a i za samo utrudnienie dojazdu z miejsca odbycia się imprezy deklarował zadośćuczynienie.Więc zadajcie sobie Szanowni Państwo pytanie czy warto tak szykanować osobę i głosić mocne słowa typu stary cap policja my mu pokażemy nie kopie się leżącego podkreślam jeszcze raz iż Państwa rozgoryczenie rozumie,ale czy warto mieć aż trzy życia na sumieniu, jeżeli
Pan mieszkaniec wie co miałam na myśli.Ja ze swej strony mogę tylko Państwa przeprosić w imieniu osoby wyżej wymienionej prosząc o wyrozumiałość i czas bo o cóż więcej może prosić osoba która jest w trudnej sytuacji emocjonalnej i o wyciągniecie z rzekomej sprawy dobrego dla stron konsensusu.
małe sprostowanie dodaje jestem osobą obiektywną i wydane 35 funtów na sylwestra też rozumie ! biletów sprzedano koło 30 a nie 300 tu.a osoba zlinczowana na forum przypłaciła to zdrowiem Wiem będą głosy aby nie bronić oszusta oszustem rzekomy Pan M nie jest i sam został oszukany o czym nie głosił na forach.
i głosić mocne słowa typu stary cap policja my mu pokażemy nie kopie się leżącego podkreślam jeszcze raz iż Państwa rozgoryczenie rozumie,ale czy warto mieć aż trzy życia na sumieniu, jeżeli Pan mieszkaniec wie co miałam na myśli.
….proszę jaśniej, niestety nie wiem
małe sprostowanie dodaje jestem osobą obiektywną i wydane 35 funtów na sylwestra też rozumie ! biletów sprzedano koło 30 a nie 300 tu.a osoba zlinczowana na forum przypłaciła to zdrowiem Wiem będą głosy aby nie bronić oszusta oszustem rzekomy Pan M nie jest i sam został oszukany o czym nie głosił na forach.
JA CI POWIEM ZE NIE JESTES OSOBOM OBIEKTYWNA BO JA ROZMAWIALAM Z PANEM M I ON SAM POWIEDZIAL ZE JUZ MA 120 OSOB TAK ZE TWOJE INFORMACJE SA NAPEWNO BLEDNE.JA ROZUMIE WSYSTKO I NAPRAWDE JESTEM WYROZUMIALA I CZLOWIEK MOZE POPELNIC BLAD.ALE NIEMOZNA BAZOWAC NA LUDZIACH.CHYBA NIEWIESZ JAK TO JEST ZAPLANOWAC SOBIE SYLWESTRA ,ZAPLACIC PRZYJECHAC NA MIEJCE I OKAZUJE SIE ZE NIEMA NIC.NAPRAWDE TO NIEJEST MILE A MOGL ZADZWONIC I POWIEDZIEC ZE BALU NIE BEDZIE I ODDA KASE.SKORO JEMU NIEBYLO NAS SZKODA TO MI JEGO TEZ NIEJEST SZKODA !!!!!!!
wydaliście samo osąd a ten Pan sam dla Państwa i całym sercem dzień i noc przygotowywał bigos własnoręcznie i nie tylko wkładając w to ogrom serca i zapewniam iż nie uciekł do Polski! jak to niektórzy, z Państwa twierdzą ale walczy że zdrowiem bijąc się zarazem z myślami jak Państwu oddać wydane należności bo do tego się zdeklarował,a i za samo utrudnienie dojazdu z miejsca odbycia się imprezy deklarował zadośćuczynienie.Więc zadajcie sobie Szanowni Państwo pytanie czy warto tak szykanować osobę i głosić mocne słowa typu stary cap policja my mu pokażemy nie kopie się leżącego podkreślam jeszcze raz iż Państwa rozgoryczenie rozumie,ale czy warto mieć aż trzy życia na sumieniu, jeżeli
Pan mieszkaniec wie co miałam na myśli.Ja ze swej strony mogę tylko Państwa przeprosić w imieniu osoby wyżej wymienionej prosząc o wyrozumiałość i czas bo o cóż więcej może prosić osoba która jest w trudnej sytuacji emocjonalnej i o wyciągniecie z rzekomej sprawy dobrego dla stron konsensusu.
nareszcie ktos dobrze napisal o fatamorganie 😆 😆 😆 😆 😆 😆
mandaryna1 co ty piszesz za bzdury,nas wykrecil na kase,siedzielismy w domu,a ten oszust bawil sie na sylwestra w Bradford.Skoro impreza mu nie wypalila czemu nie mamy oddanej kasy,gdyby byl w porzadku skontaktowal by sie z nami i oddal kase przed sylwestrem.Moim zdaniem on planowal ten przekret.Ja napisalam do niego smsa,bo telefonu nie odbieral z pytaniem gdzie jest ten sylwester bo dowiedzialam sie ,ze jest przeniesiony do Bradford i do dzis nie mam odpowiedzi.Wiec bardzo Cie prosze nie wypisuj takich bzdur,impreza mogla nie wypalic,kazdy to zrozumie ale on przekrecil na kase ponad 100 ludzi
No ale jaja jak berety, we wszystkich newsach już jesteście. Tu dryndryna pisze, że niby facet w szpitalu, chory, tu że oszust i że was wyrolował, teraz na pewno brukowce podadzą, że na zawał zszedł I pójdziecie siedzieć, bo to będzie wasza wina. Zbiorowo, do jednej celi z J. Kowalskim, ten to dostanie dożywocie za kradzież wizerunku. Będę wam kartki na święta do paki wysyłać. Albo nie, jedną wyślę, co to by za drogo wyszło[img:1bd859ac50]http://s16.rimg.info/432c42269535b607fc8be592a54cd4ec.gif[/img:1bd859ac50]
Dobra, żarty na bok. Ale żeście się dali wyrolować. Co to za gnida…
całym sercem dzień i noc przygotowywał bigos własnoręcznie
przepraszam,ale osmarkalem monitor 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
to bedzie na mistrzowie.org chyba 😆 😆 😆 😆
faktycznie nie ma być co szczerym na tym forum drodzy rodacy czujecie się oszukani macie do tego pełne prawo!!!!!!!!!!!!!!ale emitowanie zdjęcia tegoż Pana to naruszenie prywaty i danych chroniących każdego obywatela!!!!!!!!!!!
moderator do tego nie powinien dopuścić proszę w takmi razie wszystkich poszkodowanych o umieszczenie swoich fotografii wraz z telefonami.będzie na pewno w porządku w świetle prawa.Dobranoc Państwu
Mam pytanie to co jest za problem żeby oddać pieniądze tym oszukanym???????
drodzy rodacy czujecie się oszukani macie do tego pełne prawo!!!!!!!!!!!!!!
😆 😆 😆 😆
ale emitowanie zdjęcia tegoż Pana to naruszenie prywaty i danych chroniących każdego obywatela!!!!!!!!!!!
Polska z UK chyba ci sie pomylila 😆 😆 😆 😆 😆
proszę w takmi razie wszystkich poszkodowanych o umieszczenie swoich fotografii wraz z telefonami.będzie na pewno w porządku w świetle prawa.Dobranoc Państwu
I znow w poparanej glowce cos sie poprzestawialo
😆 😆 😆 😆 😆
niech im chociaz ta kase w tym bigosie odda,jak cala noc gotowal to pewnie troche tego bedzie 😀
niech im chociaz ta kase w tym bigosie odda,jak cala noc gotowal to pewnie troche tego bedzie 😀
Dokładnie
a ugotować bigos dla 300 os to jest sztuka 🙂